Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Την Ηλιάνα την είχα στις 5 καλύτερες escort που έχω συναντήσει στην Ελλάδα (είχα καταφέρει να την κλείσω μια φορά το 2019, τότε ήταν αρκετά δύσκλο να την πετύχεις). Ίσως η καλύτερη Ελληνίδα μετά τη γνωστή Αφροδίτη (τι να απέγινε και αυτή η ψυχή;) αλλά και μια ακόμα κοπέλα από το ίδιο γραφείο (Μαριάννα ή Μαρίνα λεγόταν, ήταν αρκετά ακριβότερη αλλά δεν είναι πια στο γραφείο).
Η πρώτη εντύπωση λοιπόν τότε ήταν super. Δυστυχώς όμως η πρόσφατη ήταν απογοητευτική. Όχι ως προς την εμφάνιση, αυτή παραμένει top, αλλά η συμπεριφορά ήταν από τις χειρότερες που έχω συναντήσει. Βασικά έπρεπε να επιμείνων στην ακύρωση του ραντεβού με το που μπήκε, αλλά λίγο η πρώτη εμπειρία πριν 2 χρόνια, λίγο η συσσωρευμένη κάβλα μετά από 40 ημέρες οικογενειακές διακοπές, με οδήγησαν στη λάθος απόφαση. Έχουμε και λέμε:
- Ανοίγω την πόρτα και μπαίνει μέσα φανερά ξινισμένη, σχεδόν με παραμέρισε σαν να μου έλεγε τι θες και εσύ τώρα. Τη ρώτησα αν είναι καλά και μου είπε "Φυσικά και όχι" και ότι ο οδηγός της την έστησε 20 λεπτά και επίσης έχει πει στο γραφείο ότι δεν θέλει ραντεβού στον 5ο όροφο ξενοδοχείων γιατί δεν μπαίνει σε ασανσέρ και διάφορα άλλα βρίζοντας!!!
Και ότι ανέβηκε 5 ορόφους με τα πόδια, και ότι θέλει λίγο νερό και 10 λεπτά να ηρεμήσει. Πριν μπει έβλεπα μια τσόντα εναλλάξ με τις φωτογραφίες της και τις εικόνες που είχα από αυτή από το πρώτο ραντεβού πριν 2 χρόνια και είχα καβλώσει όσο δεν πάει. Αφού μπήκε σφαίρα και ξινισμένη κατάφερε σε 2 λεπτά όχι μόνο να ξεκαβλώσω αλλά να μην έχω και όρεξη πια.
- Της είπα ευγενικά να το ακυρώσουμε και θα την αποζημίωσω πληρώνοντας και ένα μέρος του ραντεβού (π.χ., τα μισά) και μου είπε "Ξέχνα το, έχω έρθει εδώ για να πληρωθώ και θα πληρωθώ". Συνέχισα ευγενικά λέγοντας της ότι σέβομαι τη δουλειά που κάνει αλλά οι υπηρεσίες που προσφέρει έχουν νόημα μόνο όταν υπάρχει μια κάποι ατμόσφαιρα και ότι θα πάρω το γραφείο να τους εξηγήσω. "Και τι είναι το γραφείο, η μαμά μου που θα με μαλώσει" μου λέει. Σε αυτό το σημείο ο πούτσος μου όχι μόνο είχε ξεκαβλώσει πλήρως αλλά ήξερα ότι δύσκολα θα μου ξανασηκωνόταν ό,τι και να γίνει στο ραντεβού. Όσο μιλούσα με το γραφείο αυτή γδυνότανε και τούρλωνε την ομολογουμένως αψεγάδιαστη κωλάρα της. Μίλησα με το γραφείο, μίλησε και αυτή και είπαμε ότι η καλύτερη λύση είναι να της δώσουμε τα 15 λεπτά παραπάνω να ηρεμήσει και βλέπουμε πως πάει.
- Σε κάποιο σημείο λέει όλα ΟΚ και αρχίζει με πίπα. Εγώ την πίπα της την θυμόμουνα καλή ως εξαιρετική. Τώρα την πείραζε που ήμουν τριχωτός, με ρώτησε αν όντως έχω κάνει ντουζ (σχεδόν αφρόλουτρο είχα κάνει) έγλειψε μόνο μέχρι αρχίδια και όχι παρακάτω όπως θυμόμουνα, στην πίπα πιο πολύ έφτυνε παρά έγλυφε, οι διακοπές πίπας και αντικατάσταση με handjob ήταν απαράδεκτες (ενώ το αισθησιακό handjob σχεδόν όσο και η πίπα) το δικό της ήταν χειρότερο και από μπουρδέλου, σαν να ήθελε να τον ξεριζώσει (ίσως νομίζοντας ότι με βοηθάει να χύσω να τελειώνουμε;). Της είπα 2-3 φορές να το πάει πιο σιγά, δεν κατάλαβε.
- Βάζει προφυλακτικό και την παίρνω doggy. Φυσικά ο πούτσος μου είχε απλά γίνει ημίσκληρος και το πήδημα δεν ήταν σε καμία περίπτωση τίποτα ιδιαίτερο. Η ατάκα της μάλιστα, "κοίτα θέα στο καθρέφτη, έχεις γαμίσει τίποτα καλύτερο;" με έκανε να καταλάβω ότι την έχει ψωνίσει λίγο (ως πολύ).
- Tης ζήτησα να χύσω στο στόμα της (έτσι κι αλλιώς 200 είχα αφήσει πάνω στο γραφείο και γράφει ότι το προσφέρει) και μου είπε "αποκλείεται, αν θες στο μάγουλο". Της ζήτησα να βάλει το μαγιό που είχε φέρει όπως είχα ζητήσει στο γραφείο, το έβαλε, φαντασιώθηκα κάτι μουνάρες που είδα φέτος στην παραλία και έχυσα πάνω μου!
- Η συζήτηση μετά ΟΚ αν και κάθε 2-3 λεπτά κάτι έγραφε στο κινητό της.

Συνοπτικά, δεν αρκεί να κάνεις καλή εντύπωση την πρώτη φορά, πρέπει και να το διατηρείς και μια φορά να τα σκατώσεις χάνεις πελάτες. Τόσο σε αυτή όσο και στις περισσότερες δουλειές. Και κάτι άλλο, ΟΚ είναι μουνάρα, δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά, αλλά όχι και όλα λάθος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 16, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
24 Ιαν 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
1.922
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., gnnakos, Constantinos27 και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Αυγούστου, 2021
ΕΜΕΙΣ τις κάνουμε ντίβες εμείς τις "ξεκάνουμε"
Επιτέλους να σέβεστε την αντρική σας ιδιότητα και τα λεφτά που με κόπο βγάζετε.
Έχουν καταντήσει οι κριτικές για call girls να ναι σαν κορώνα-γράμματα! Οι μισοί κλαίτε και δεν γαμάτε! Απλά τα σκάτε σαν βλάκες!
Έλεος ρε παιδιά!
review reaction 1 Photographer, Ntavelis, Stavros(2) και 4 άλλα μέλη
17 Αυγούστου, 2021
Χαρά στην υπομονή σου…
review reaction 1 srek7, sotis25
17 Αυγούστου, 2021
Μυστη, ύστερα μην απορούμε που βρίσκουν κ τα κάνουν, με το που μπήκε τσαντισμενη, έπρεπε να της πεις σήκω φύγε, κ χωρις φράγκο φυσικά. Εάν φοβοσουν μήπως έρθει κάνας νταβάς για τσαμπουκά, σε πληροφορώ ότι εάν πάρεις άμεσα το γραφείο κ τους χεσεις, δεν τρέχει κάστανο. Εάν ο νταβάς έρθει πάραυτα να ζητήσει λεφτά για το ταξί, ενημερώνεις ότι έχεις ήδη καλέσει αστυνομία, κ ότι ξέρουν τα αδέρφια σου που ακριβώς είσαι, τι συνέβη, ποιο γραφείο κτλ. Τώρα αν είσαι παντρεμένος κ φοβάσαι μην γίνει μανούρα, κόψε τις βίζιτες από κακά γραφεία κ αντί επαγγελματίες. Εάν ξηγιοταν καλά η πουτανα, θα σου έλεγε από μόνη της ότι θέλει να ξεκουραστεί από τα σκαλιά, κ θα ενημέρωνε το γραφείο. Κ στην τελική ας κόψει το τσιγάρο.
review reaction 1 Stavros(2), srek7, ntinosspa14 και 1 ακόμα μέλος
17 Αυγούστου, 2021
Δεν επρεπε να ήσουν τοσο καλος μαζί της.Εφοσον μιλουσες και με το γραφειο επρεπε να την στειλεις...Δηλαδη ποιος ο λογος που καλεσες το γραφείο; Τα λεφτά φυγαν........
review reaction 1 Stavros(2), srek7, ntinosspa14 και 2 άλλα μέλη
17 Αυγούστου, 2021
Συμφωνῶ μέ τοὺς ἄλλους τρεῖς κυρίους ποὺ λένε ὅτι ἔπρεπε νά τὴν ξαποστείλης καί ὅτι ἤσουν ὑπερβολικά ἀνεκτικός... Τὸ παραδέχεσαι βεβαίως καί σύ ὁ ἴδιος...
review reaction 1 srek7
17 Αυγούστου, 2021
Για εμένα δεν είναι τα λεφτά το θέμα, ευτυχώς εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα, τις κριτικές τις γράφω απλά για να μεταφέρω τις εμπειρίες μου σε όποιον κάθεται και διαβάζει και μπορεί να βγάλει κάτι χρήσιμο για αυτόν. Π.χ., ξαναδιαβάζοντας τις κριτικές για την Ηλιάνα, είδα ότι κάποιος ανέφερε (σε μια αποθεωτρική κριτική) ότι του είπε "Έλα να δούμε τι μπορείς να κάνεις..." ή κάτι παρόμοιο. Όταν την πρωτοδιάβασα δεν έδωσα σημασία, αλλά μετά απότ η χθεσινή μου εμπειρία με την Ηλιάνα, καταλαβαίνω ότι καμιά φορά και από μια φράση που γράφεται στις κριτικές μπορείς να συμπεράνεις κάποια πράγματα.
review reaction 1 hornyasfuck, ntinosspa14, Makis99
17 Αυγούστου, 2021
Μαγκιά, κλανια...
Η χειρότερη συμπεριφορά.. .
Παλι καλα φίλος, μας εσωσες..και την είχα εμστις άμεσες προτεραιότητες...
review reaction 1 hornyasfuck, srek7, ntinosspa14
18 Αυγούστου, 2021
ακου θρασος !!
της λες να ακυρωσουμε το ραντεβου και λεει "εγω ηρθα για να πληρωθω και θα πληρωθω"
επρεπε να της πεις και εγω ηρθα να περασω καλα οχι να σε βλεπω ξηνισμενη και να μου χαλας την διαθεση
παλι καλα που δεν εβγαλε κανενα μαστιγιο μολις της ειπες για ακυρωση
review reaction 1 review reaction 3 Aragorn135, Ntavelis, Stavros(2) και 2 άλλα μέλη
18 Αυγούστου, 2021
σε αλλο σκατομπαζο του ιδιου γραφειου, οταν μπηκε μεσα κ την ειδα οτι ειναι μπαζο, την ξαποστειλα χωρις ουτε 1 ευρω..
Παροτι απαιτησαν να πληρωθουν εξ ολοκληρου !!!!!!!!
απιστευτο θρασος
review reaction 1 djantonis666, srek7, hornyasfuck
18 Αυγούστου, 2021
Μυστη δεν έχει σημασία αν είσαι άνετος με το χρήμα η όχι. Σημασία έχει ότι σε πιασαν κορόιδο, κι ότι ευτελισε εσένα ως πελάτη. Και το σημαντικότερο, ανταμοιφθηκε αντί να τιμωρηθεί μια τέτοια συμπεριφορά.
review reaction 1 srek7, hornyasfuck, EvilPlasma
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2