Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 4 10
Call-Girls 19652
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είστε από αυτούς που τώρα το καλοκαίρι βλέπετε τα πιτσιρίκια (με τα κοντά σορτς με τις μπουτάρες έξω, τις κωλάρες να αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας και τις στητές βυζάρες) και σας ανεβαίνει η πίεση?
Εγώ ναι, είμαι από αυτούς! Χεχε!
Τηλεφώνημα στην νεαρή και ευγενική τηλεφωνήτρια του Magic για να κλείσουμε ένα πιτσιρίκι που θα τηρεί όλες αυτές τις προδιαγραφές και θα με αρρωστήσει!
Αλίσια λοιπόν διαθέσιμη και ξενοδοχείο αναμονή για χτύπημα της πόρτας!
Στην ώρα της λοιπόν και έτοιμος για την μάχη!
Είσοδος της 21χρονης με όμορφο φόρεμα όπου οι βυζάρες των φωτό ασφυκτιούν, φουλ μαυρισμένη, μακρύ μαλλί για να τραβάς στα 4, γύρω στο 1,65, όμορφο προσωπάκι, γενικά φουλ περιποιημένη και προσεγμένη! Μεγάλο καυλάκι το κορίτσι!
Ακριβώς αυτό που ήθελα με βάση όσα βλέπω καθημερινά έξω!
Λίγο χαλαρό σόσιαλ και το φόρεμα βγαίνει και μένει μόνο με την στριγνγκάρα της. Έχω πάθει πλάκα.. Τι μαυρισμένο κορμί είναι αυτό της λέω? Βυζάρες για ρούφηγμα, μπουτάρες, λεπτή μεσούλα και ένας κώλος λατρεία που κοιτάζει στον Θεό.. Όλα σφιχτά στην εντέλεια.. Πόσο τούμπανο..
Άσε με μου λέει και έχω πάρει 2 κιλά και δεν μου αρέσουν! Χαμόγελο με γλώσσα Δεν πας καλά της λέω χαχα Είσαι θεόμουνο! Αν βολτάρουμε τώρα έξω είναι απίθανο να βρούμε κάποια να σε κοντράρει!
Γελάκια και τα σχετικά και φεύγει για ντούζ.. Επιστρέφει όπως γεννήθηκε μέσα στην καύλα και το νάζι..
Τα φιλιά δεν είναι διαθέσιμα όπως φαίνεται και στις υπηρεσίες της.. Οπότε έφυγαν προς λαιμό και σύντομα άρχισε το πιπίλισμα στις ρώγες.. Μύριζε υπέροχα..
Γύρισμα στα τέσσερα με την κωλάρα σε όλο της το μεγαλείο για χάιδεμα και μερικές σφαλιάρες.. Αυτή η εικόνα της λεπτής μέσης που οδηγεί σε έναν από τους καλύτερους κώλους (αν όχι τον καλύτερο) που έχω πιάσει είναι ονειρική!
Την ξάπλωσα σύντομα για να μπορέσω να μασαζάρω ελαφρώς αυτή την κορμάρα.. Της άρεσε πολύ.. Αφορμή βέβαια έψαχνα να την χαϊδέψω και να προσπαθήσω να την χορτάσω.. Γύρισμα ανάσκελα όπου προφανώς κατέληξα σε γλείψιμο στο μουνάκι της.. Έδειχνε να ανταποκρίνεται και να μουσκεύει καθώς έπαιζα με την κλειτορίδα της..
Σύντομα το μωρό μου είπε έλα να σε περιποιηθώ κι εγώ. Ξάπλωσα και τουρλώθηκε για να μπορώ να χαϊδεύω και να παίζω με το μουνάκι της.. Η πίπα της καθόλη την διάρκεια ήταν αργή και αισθησιακή.. Βασανιστική θα έλεγα.. Μου έριχνε μερικές ματιές καθώς τον χτύπαγε στην γλώσσα της, ενώ υπήρξε και ελαφρύ φτύσιμο καθώς και ρούφηγμα στα @@ που δεν τα άφησε παραπονεμένα..
Στήσου στα 4 να στον χώσω της λέω γιατί έχω καβλώσει φουλ.. Προφυλακτικό και την άρπαξα από την μέση και άρχισα να την γαμάω άνετος χωρίς καμία διάθεση να κρατηθώ.. Ένιωσα ότι θα χύσω με τις φωνούλες της και τραβήχτηκα και χάλασα τον οργασμό μου αλλά κράτησα την στύση για να συνεχίσω.. Άλλαξα προφυλακτικό και μέσα ξανά καθώς σφαλιάριζα τον κώλο της.. Ιεραποστολικά στην συνέχεια να βλέπω τις εκφράσεις της καθώς την πηδάω..
Ξανά στα 4 γιατί γενικά δεν χορταίνω ποτέ το θέαμα σε αυτή τη στάση.. Πέρασε αρκετή ώρα απόλαυσης και βγήκα.. Ξεκίνησα να παίζω τρίβοντας τον με το προφυλακτικό στην κλειτορίδα της και στα μουνόχειλα της.. Σε κάποια φάση την ρώτησα που θες να τα ρίξω? Στον κώλο μου απάντησε. Της τον έδωσα λίγο πίπα καθώς ήταν γονατιστή στο κρεβάτι.. Ομολογώ ότι δημιούργησα πολλές όμορφες εικόνες σε αυτό το ραντεβού.. Άλλωστε αυτά μένουν στο τέλος..
Την έστησα στα 4 και έγλειφα την μουνάρα της καθώς τον έπαιζα.. Με μεγάλη ανακούφιση έχυσα στον κώλο της και έπεσα τέζα καθώς το μωρό πήγε χαμογελαστό για ντουζ.
Έπρεπε να της ζητήσω να τον βγάλω μια φωτό να τον κοιτάζω κάθε μέρα! Χαμόγελο με γλώσσα
Έτσι ολοκληρώθηκε το ραντεβού μου με το 21χρονο πιπίνι με την κορμάρα! Ένα ραντεβού που θα επαναληφθεί γιατί θέλω να δημιουργήσω νέες εικόνες στο μυαλό μου..
Η Αλίσια λοιπόν είναι όμορφη, μικρή με εκπληκτικό κορμί, έχει διάθεση να σε κάνει να περάσεις καλά, θέλει να της φερθείς όμορφα και να την σεβαστείς..
Οι υπηρεσίες της δεν είναι επιπέδου Αριάνας αλλά επιπέδου όμορφης 21χρονης με ό,τι συνεπάγεται αυτό!
Φερθείτε λίγο όμορφα στις κοπέλες να ανοιχθούν και να αφεθούν πιο εύκολα και αυτές..
Να είναι καλά ο κορίτσαρος και να φροντίζει το κορμί του να το χαιρόμαστε! Ματάκι
Thanks για την ανάγνωση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Antidote
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
6.391
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Titswinger, Constantinos27, THV και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Αυγούστου, 2021
Φαίνεται πολυ ωραίο το μωρό .
το βυζακι είναι φυσικό ;;
20 Αυγούστου, 2021
τούμπανο φαίνεται το μωρό ..
το βυζι είναι φυσικό ;
20 Αυγούστου, 2021
@Ναι εννοείται.. φυσικότατο! Ναι!
review reaction 1 Titswinger
20 Αυγούστου, 2021
Ναι
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4