Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 10 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Ναι, ναι, κι όμως… κατάφερα να ξεφύγω από ένα σωρό βαρυκόκκαλες Ρωσίδες που συμπληρώνουν κατά καιρούς το ρόστερ του glamour και YourAngels και τελικά «μπάζωσα» ελληνικά!!
Οπότε αφήστε την καζούρα, ξέρω πως γέρασα και μυαλό δεν έβαλα... δηλαδή αυτό ούτε κι εγώ το περίμενα, αλλά…. όπως είπε κι ο Marcel Proust: No man is a complete mystery except to himself.

Δυο ήταν ο βασικοί λόγοι αυτού του ραντεβού, αφενός ένα πολύ στημένο επαγγελματικό στεγνό καθάρισμα που μου έκανε ένα μοντέλο την προηγούμενη μέρα, κι αφετέρου τα ανύπαρκτα βυζιά του μοντέλου με έκαναν εκείνο το βράδυ να χαζεύω τις φωτογραφίες που είχαν μπει στο νήμα.
Οπότε μια amateur φάση με μια Ελληνίδα με βυζάρες, έστω και λίγο πιο ψωμωμένη από τα γούστα μου, μού είχε φανεί τότε καλή ιδέα. (Κακώς αφού δεν είναι βυζολάγνος).
Ήταν η περίοδος της οριστικής επιστροφής μου στην Ελλάδα, κι είχα δώσει μεγάλη βάση στα εγχώρια κορίτσια. Ρωσίδες βρίσκεις εύκολα σε όλον το κόσμο. Γνωρίζω πως τις Ελληνίδες ένα σημαντικό κοινό τις θεωρεί «ελεεινήδες» αλλά «Παρελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτο». Και κάποιος που έχει περάσει την μισή του ζωή στο εξωτερικό βλέπει αλλιώς τα πράγματα.

Οπότε το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι η ανάγκη βάζει διαφορετικούς ανθρώπους στο ίδιο κρεβάτι, που θα έλεγε και ο Alexis Tsipras αν μετέφραζε στο «Need makes strange bedfellows» στα ελληνικά.
Το ραντεβού λοιπόν ήταν στις αρχές που είχε ανοίξει εδώ το thread, οπότε δυστυχώς για μένα την είχα βρει σχετικά εύκολα τότε για ανεξάρτητη. Τώρα βλέπω έχει γίνει και κάπως ακριβοθώρητη, οπότε μάλλον ήξερε πόσο μαλάκες είμαστε και όρισε την τιμή στα 130 κι όχι στα 80€ που «ζητούσαν» τότε στο thread.
Ίσως βέβαια και η ίδια να μην περίμενε ό,τι αυτό θα πήγαινε τόσο καλά, γι’ αυτό και το στόλισε με κάποιες υπηρεσίες ειδικών γούστων. Όπως είχε πει κι ένας φίλος, οι αποτυχημένες πουτάνες κάποια στιγμή το γυρίζουν στο «αυταρχιλίκι» μια κι όπως φαίνεται η προσφορά είναι περιορισμένη και υπάρχει κοινό να το «αγοράσει».

Στην αμέσως περιηγούμενή κριτική μου, είχα γράψει: Όπως αρμόζει, θα αρχίσω με την εμφάνιση.
Τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από 300 λέξεις, δεν έχω κάνει καμμιά αναφορά στις αγαπημένες λέξεις του κοινού: μουνί, κώλος, βυζί… οπότε ανάθεμα κι αν έχει μείνει κάποιος να διαβάζει!

Υποδεχόμενος την Angie σκέφτηκα πως υπήρξαν κοπέλες ανεξάρτητες απείρως καλύτερης εμφάνισης, που η πρώτη κουβέντα που είχαν πει πριν μπουν στο δωμάτιο, ήταν: «Να περάσω;».
Εδώ δεν συνέβη κάτι τέτοιο, η Angie μπούκαρε με φόρα και αέρα κοπέλας που ξέρει ότι μετράει!! Που βαδίζει αυτός ο κόσμος; Και δυστυχώς έβαλα λιθαράκι σ΄ αυτόν τον δρόμο!

Εντάξει, είναι μπαζάκι, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα την έδιωχνα, έγραψα στην αρχή το σκεπτικό του ραντεβού.
Δεν φάνηκε να ξέρει (ή δεν την νοιάζει) και πως να ντυθεί για να κερδίσει κάτι στην υποδοχή. Να τονίσει το πάνω μέρος του σώματος που ας πούμε υπερτερεί, να κρύψει την μέση που δεν υπάρχει… τέλος πάντως ντεκαβλέ η εμφάνιση και ντυμένη.
Εζυγίσθη, εμετρήθη (με το μάτι) και ευρέθη όχι ελλιπής – αλλά άφθονη!
Είναι κοντούλα, περίπου 1,60 ύψος και χοντρούλα, περίπου 65 κιλά.
Οι φωτογραφίες ήταν περιορισμένες τότε, τώρα αυτές που υπάρχουν πιο πάνω, είναι φανερά επεξεργασμένες, πλάτη - μέση είναι ένα ενιαίο πράγμα, και κώλος και μπούτια είναι πιο ενισχυμένα.
Τα βυζιά είναι όπως φαίνονται, αυτά που δεν φαίνονται είναι τα αρκετά τατουάζ, που σε έναν βαθμό θυμίζουν Κατερινα20.
Πρόσωπο αδιάφορο και στρογγυλό, μαλλί ξανθοκόκκινο, δέρμα καλό, εφήβαιο ξυρισμένο κι όχι αποτριχωμένο (χάλια) η κωλοτρυπίδα είναι καλή αλλά δεν την δίνει.
Τα περίπου 10 περιττά κιλά που υπάρχουν είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα, η κοιλίτσα αντιαισθητική φαίνεται στην παραλλαγή της ιεραποστολικής (όταν την σήκωσα τα πόδια).
Οπότε προτίμησα να δώσουμε ώρα ... στο doggie και στο reverse cowgirl παρότι σε εκείνες τις στάσεις δεν μπορείς να παίξεις με τις βυζάρες, αλλά τελικά αποφάσισα πως η σκέψη να «επενδύσω» στα βυζιά δεν βγήκε, παρότι τα χρησιμοποίησε αρκετά στην αρχή (ξέρει πως είναι το δυνατό της χαρτί) εναλλάσσοντας την πίπα με ισπανική.
Η πίπα ήταν αρκετά καλή με πολλές προσπάθειες για deep. Καλό cim, το επεδίωξε της αρέσει.

Γενικά από το ραντεβού δεν πήρα τίποτα απ΄ όσα υπολόγιζα. Το amateur service δεν υπήρχε, είναι πολύ περπατημένη πουτάνα, όλα ήταν πιο τυποποιημένα και από τις καθαρά επαγγελματίες του χώρου.
Τα βυζιά ούτε αυτά μου βγήκαν. Ήταν σαν να γύρευα κάτι σαν σκορδαλιά χωρίς σκόρδο. Ένα καθωσπρέπει σώμα με φυσικές βυζάρες.
Μόνο που τέτοιο φαγητό δεν υπάρχει. Δυστυχώς όποιος φάει την σκορδαλιά (βυζάρες), θα φάει και το σκόρδο (περιττά κιλά)…

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, maradona7, TheTester και 44 άλλα μέλη

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2021
Ήταν κάποια που εμπαινε εδω μέσα και ζήταγε 80€???
Ήταν απο παλιά εδώ?
A
alpula
review reaction 1 Makis99
15 Αυγούστου, 2021
Mόλις μου έσβησες μία από τις πρώτες προτεραιότητες στην ατζέντα του Σεπτεμβρίου.
Διότι εδώ δεν εγείρεται θέμα υποκειμενισμού. Άνθρωπος που γράφει έτσι δεν μπορεί να έχει λάθος.
review reaction 1 review reaction 5 Marquis_de_Sade, bill971, angiedomm και 4 άλλα μέλη
15 Αυγούστου, 2021
Εχω την εντυπωση οτι η κορασις ειναι Αλβανεζα.
review reaction 1 Makis99
16 Αυγούστου, 2021
δυσκολο για αλβανιδα, οι αλβανιδες κανουν μπαμ..
επιβεβαιωνω οτι ειναι καραμπαζο
review reaction 1 review reaction 3 Makis99, angiedomm
16 Αυγούστου, 2021
μιας που ήρθες ξανά Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και...απ'ότι φαίνεται θα ενεργοποιηθείς κ πάλι στο σάιτ, γιατί δεν ανοίγεις το προφίλ σου να δούμε όλες τις κριτικές σου, απο ποια γραφεία ψωνίζεις, πως βαθμολογείς? Θα ήταν χρήσιμο για όλους που διαβάζουμε κριτικές εδώ στο μπου!
review reaction 3 papaphilips
16 Αυγούστου, 2021
Ως προς την κριτικη κομπλε γουστα ειναι και το κατανοω. Η ανάλυση των τατου θεωρω λαθος... και ο ορος 'μπαζακι' οκ...
review reaction 1 review reaction 3 alpula, Makis99, angiedomm
16 Αυγούστου, 2021
Τουλάχιστον εσύ την πήρες εμείς δν έχουμε τη τύχη να δούμε αυτό το θεϊκό πλάσμα ??
review reaction 3 review reaction 2 Makis99, angiedomm
16 Αυγούστου, 2021
@alpula
Δεν ξέρω, αλλά δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Το 80άρι το ανέφερα γιατί γραφόταν τότε στις πρώτες σελίδες του νήματος σαν «λογική» τιμή.
Αλλά για να τραβάει ζόρι για το σημείο με τα τατουάζ, μάλλον θα έπαιζε με άλλο όνομα κάποια στιγμή, γατί όπως είπα φαίνεται περπατημένη.


@james034
Δεν ήξερα πως είναι κλειστό!
review reaction 1 james034, alpula
17 Αυγούστου, 2021
o Fantom το άνοιξε, ο Alpula το έκλεισε! Ναι!

αντε ρε, τι φοβόσαστε κ τα κάνετε κρυφα τα προφίλ σας??
18 Αυγούστου, 2021
@Fantom12,
Θα θυμώσει η Άντζυ και το γραφείο της επειδή την σφάξατε με το βαμβάκι (ακριβοθώρητη κλπ). Διότι θα κοροϊδεύουμε αλλήλους αν αρνηθούμε την απουσία ερασιτεχνικού γραφείου. 1ον] η τιμή για ανεξάρτητη με το καλημέρα. Αν έχει τόση ζήτηση, ας το στρογγυλέψει: να το πάει 150€/ώρα βρε αδερφέ. 2ον] τις τελευταίες φωτογραφίες στο νήμα και στην καρτέλα (άνω). Κολυμπούν στο φώτοσοπ. Δεν χρειάζεται εμπειρία ή εξυπνάδα να το διαπιστώσει κάποιος.

Πάντως θα περίμενα να σχολιάζατε το βιβλίο τού Ναμπόκοφ στο κρεβάτι (στην άνω καρτα). Εγραψα αναλυτικά επί τούτου σε σχόλιο στην κριτική τού alpula.
"[...] στις άνω φωτο της κάρτας η Αγγελική εχει στην κλίνη ενα βιβλίο. Πρόκειται για την "Λολίτα" τού Ρώσσου εμιγκρέ Βλαδιμήρου Ναμπόκοφ. Πασίγνωστο μυθιστόρημα το οποίο γράφθηκε στην αγγλική το 1955. Η Αγγελική εδώ εχει το πρωτότυπο απο εκδόσεις Penguin:
https://www.penguin.co.uk/books/182/182076/lolita/9780241951644.html
Για την ιστορία, πρωταγωνιστής του εργου ειναι ενας μεσήλικας καθηγητής λογοτεχνίας υπό το ψευδώνυμο Χάμπερτ Χάμπερτ, που παθαίνει ψύχωση με ένα 12χρονο κορίτσι, την Ντολόρες Χέιζ, με την οποίαν εμπλέκεται σεξουαλικώς αφότου γίνεται πατριός της. Το "Λολίτα" αποτελεί προσωπικό του ψευδώνυμο για το όνομα Ντολόρες. Στην ποπ κουλτούρα εκτοτε, κι όχι μόνο, το όνομα "Λολίτα" χρησιμοποιείται για ένα νεαρό κορίτσι που είναι σεξουαλικά αναπτυγμένο.

Οπότε δύο τινά συμβαίνουν: α) η Αγγελική θέλει να το παιξει αναγνώστρια ξενόγλωσσης λογοτεχνίας απο το πρωτότυπο. Βιβλιόφιλη προς εντυπωσιασμό όλων ημών. Το βιβλιο κυκλοφορει πάντως στα ελληνικα απο εκδ.Πατακη σε σχολιασμένη έκδοση. Αμφιβάλλω αν η Αγγελική διαβαζει τετοια βιβλία• β) Αν πάλι το έχει διαβάσει ή της το προτεινε ο φωτογράφος για τον συνειρμό: η Λολίτα του Ναμπόκοφ ειναι το φρέσκο κορίτσι με την πρόωρη σεξουαλικη ανάπτυξη. Αρα η Αγγελικη ως πιπινα (21 ετων ειπαμε) ειναι σεξουαλικά προχωρημενη. Μπορει να ειναι, αλλά ως αματούρι υπαρχει αντίφαση. Δεν ξερω αν το προηγούμενο όνομά της ήταν Λολίτα, μπορούσε τώρα να το υιοθετήσει για μόστρα."

Φυσικά δεν ειναι αματούρι, αφού ηδη αναφέρθηκε οτι κάποιοι στο σάιτ την ήξεραν απο παλαιά. Άρα είναι έμπειρη και περπατημένη.

ΥΓ το σάιτ στις ρυθμίσεις εχει επιλογή να κλειδώνει το προφίλ και να βλέπουν τα μηνύματα και κριτικές μόνο οι φίλοι/ακόλουθοι, όπως γίνεται στο facebook. Κάποιοι το έχουν ήδη κλειδωμένο. Οι περισσότεροι δημόσιο.
review reaction 1 olddog, Inf0
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2