Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 57 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πέρασε αρκετός καιρός να συναντήσω ανεξάρτητη.. Η τελευταία ήταν η Σαμανθάρα με τις αξέχαστες βυζάρες που σταμάτησε!
Σάββατο μεσημέρι λοιπόν και σκέφτομαι να πάρω τηλ σε γνωστό γραφείο.. Τελικά πετυχαίνω κάτι σχόλια για την Τζίνα στο φόρουμ και θυμάμαι ότι έχω αποθηκευμένο το τηλ της αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
Γράφει όχι κλήσεις στην σελίδα της και σκέφτομαι να στείλω viber και ό,τι γίνει. Εξάλλου δεν φαίνεται πότε συνδέεται, το έχει απενεργοποιήσει.
Στέλνω τυπικό μήνυμα του στυλ αν υπάρχει διαθεσιμότητα και περιμένω κανά 10λεπτο. Τελικά σκάει απάντηση με ερώτηση τι ώρα με βολεύει. Απαντάω και μου δίνει το οκ. Λέω σίγουρα? Μου φάνηκε τρελό και πολύ τυχερό ότι κανόνισα τόσο εύκολα.. Ναι όλα οκ μου λέει!
Ετοιμασίες για ξενοδοχείο λοιπόν.. Εντωμεταξύ ξανά επικοινωνία για να αλλάξουμε το ραντεβού για 15 λεπτά.. Επίσης ρωτήθηκα όνομα και ηλικία.. Μου έκανε εντύπωση αλλά όταν ρώτησα την κοπέλα από κοντά μου είπε πως της αρέσει να ξέρει.
Έτοιμος για την άφιξη λοιπόν και χτυπάει η πόρτα!
Ανοίγω και βλέπω έναν πολύ περιποιημένο κορίτσαρο.
Τα του προσώπου είναι λίγο υποκειμενικά, εμένα μου άρεσε! Ματάρες! Μαλλί, νύχια άψογα. Έσκασε μύτη με βραδινό φόρεμα φουλ αποκαλυπτικό. Άφηνε μόνο τα απαραίτητα στην φαντασία. Πρέπει να τραβάει τα βλέμματα σε μαγαζιά..
Ντουζ όπου επέστρεψε δροσερή και σόσιαλ να νιώσουμε πιο άνετα.. Πολύ φιλική και χαλαρή, έβγαζε μια ηρεμία.. Πάρα πολύ άνετη, ευγενική και μορφωμένη, έβγαινες χαλαρά για καφέ μαζί της και μπορούσες να συζητήσεις..
Ηλικία γύρω στα 23. Είχε έρθει η ώρα να φύγει η πετσέτα όμως..
Οι βυζάρες που βλέπουμε στο φόρουμ επιτέλους μπροστά μου.. Η κοπέλα γυμνάζεται και φαίνεται.. Το αντιλήφθηκα και με το παραπάνω όταν είδα και άρπαξα τον κώλο της.. Δεν άργησε να μου τον στήσει και να αρχίσει το twerking..
Το σώμα είναι δεκάρι! Αξιοζήλευτο από πολλές.. Θα βάλω όμως 9 γιατί είναι γύρω στο 1,60 και κάποιοι ίσως την χαρακτηρίσουν μετρίου αναστήματος.. Κάτι που προσωπικά με αφήνει αδιάφορο βέβαια! Ίσα ισα που μπορείς να την χειριστείς πιο εύκολα!
Όταν χάιδευα το σώμα της μου θύμισε την Αγάπη από το Magic Girls.. Η Αγάπη είναι ένα κλικ πιο ψηλή και πιο τούμπανο.. Οπότε έχετε μια εικόνα.. Τέτοια σώματα τα λατρεύω!
Δεν σταμάτησα να γλείφω βυζάρες και σύντομα βρέθηκα κλειτορίδα.. Η Τζίνα είχε χαλαρώσει, μου είχε ανοίξει τα πόδια και μου είχε αφεθεί εντελώς, μου έλεγε συνέχεια πόσο απολαμβάνει την γλώσσα μου..
Αφιέρωσα αρκετή ώρα εκεί χαμηλά και της τον έβαλα για λίγο στο στόμα.. Απλά για να τον φτύσει λίγο να βάλω προφυλακτικό να της τον καρφώσω..
Στήσιμο στα τέσσερα λοιπόν και μέσα με δύναμη.. Πολύ καλή αίσθηση, στενό μουνάκι. Η Τζίνα να ψιθυρίζει προστυχιές, ζήταγε να συνεχίσω να την καρφώνω δυνατά.. Ιεραποστολικό και συνέχεια με αρκετά γλωσσόφιλα.. Σε κάποια φάση την ξαναγύρισα στα 4 για να απολαύσω κι άλλο το θέαμα επειδή ένιωθα το τέλος να πλησιάζει..
Σκεφτόμουν συνέχεια τις βυζάρες και τελικά της είπα ότι θέλω να τις χύσω.. Πήρε θέση και άρχισε να μου τον παίζει καθώς με κοίταζε στα μάτια.. Αυτό ήταν, της τα άδειασα όλα με δύναμη.. Μετά έφερα χαρτί και της τα σκούπιζα γιατί έτρεχαν πάνω της Πλατύ χαμόγελο
Ντουζ και ξανά στο κρεβάτι χαλαρά.. Είχαμε λίγο χρόνο ακόμα αλλά αν και καβλωμένος με την πάρτι της ,σκέφτηκα να μιλήσουμε χαλαρά και να οργανώσω καλύτερα τον χρόνο μου στο επόμενο ραντεβού μιας και πλέον γνωριζόμαστε. Πάντα το δεύτερο ραντεβού είναι καλύτερο..
Χαιρετισμός και η κοπέλα με ευχαρίστησε που ήμουν φυσιολογικός μαζί της, ευγενικός και την σεβάστηκα.. Καλά τι σου κάνουν οι άλλοι της λέω? Άστο δεν θες να ξέρεις μου απάντησε..
Anyway!
Αν και τα 130 είναι μεγάλο ποσό για ανεξάρτητη, δεν τα μετάνιωσα σε καμία περίπτωση! Αν πχ η Τζίνα ήταν σε κάποιο γραφείο με τιμή πχ 150, πάλι δεν θα τα μετάνιωνα! Το επίπεδο είναι υψηλό! Μικρή ηλικία και κορμάρα!
Έχω την εντύπωση ότι δεν κανονίζει η ίδια τα ραντεβού, δεν ασχολείται με το κινητό μάλλον.. Οπότε μην αρχίζετε τα που είσαι καύλα μου, θέλω να σε γαμήσω! Πλατύ χαμόγελο
Αυτά από το ραντεβού μου με το Τζινάκι.. Φερθείτε της όμορφα και θα το ανταποδώσει! Ματάκι
Thanks για την ανάγνωση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Antidote
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
6.374
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kosamf, Annapurna, anthotypos και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2021
Από video και photos, είχα ιντριγκαριστεί και εγώ. Είναι τόσο αγενής όμως στην επικοινωνία, που είπα απλά "άντε γεια" (για να μην πω κάτι πιο χοντρό).
review reaction 1 Titswinger, roughfucker
15 Αυγούστου, 2021
Καλησπέρα σύντροφε .. παίζει να μου δώσεις το τηλέφωνο της κοπέλας ;
Ευχαριστώ ?
15 Αυγούστου, 2021
@Jack Skellington Αν τελικά την γνωρίσεις από κοντά, θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ ευγενική.. Τέτοιες απαντήσεις δεν συμβαδίζουν με τον χαρακτήρα της.. Γι αυτό ανέφερα ότι κάποιος δικός της χειρίζεται το τηλ. Αυτό για μένα δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς μπορεί να αφοσιωθεί το κορίτσι στα ραντεβού.

@toreto123 Το τηλ της υπάρχει στη σελίδα της.. Την βρίσκεις και στην υπογραφή και στο προφίλ της.. Μην βαριέσαι να ψάξεις Χαμόγελο με γλώσσα
16 Αυγούστου, 2021
@Antidote, point taken. Αλλά ισχύει πάντα ότι: έχεις μόνο μία ευκαιρία να κάνεις μία καλή πρώτη εντύπωση. Κατά συνέπεια, από εμένα μάυρο κατράμι, απαράδεκτη στην επικοινωνία, αγενέστατη, εριστική, καβαλημένη. Εάν κάνει άλλος αυτή την δουλειά για αυτή, not my problem.
review reaction 1 Titswinger
16 Αυγούστου, 2021
@Jack Skellington Απόλυτα κατανοητό! Στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το shit happens! Το λέω αυτό γιατί η Τζίνα που συνάντησα είναι το ακριβώς αντίθετο από τους χαρακτηρισμούς που ανέφερες!
review reaction 1 Jack Skellington
16 Αυγούστου, 2021
και εγω να αναφερω μπορει να υπηρχε λιγο θεμα μεχρι να κλεισουμε την ωρα και μερα αλλα ηταν αψογη απο κοντα τοσο απο συμπεριφορα οσο και απο υπηρεσιες.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6