Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Οι φωτογραφίες της μου τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον. Ειδικά αυτή που κάθεται στην λευκή καρέκλα σταυροπόδι, αρχοντικά. Το σκέφτομαι για κάμποση ώρα, να την κλείσω ή όχι; Καμία αναφορά, καμία κριτική. Τελικά στέλνω στο γραφείο και ζητάω την Έλσα. Και άμα την φάμε την φόλα την φάγαμε. Ο πρώτος ή ο τελευταίος θα είμαι;

Η κοπέλα χτύπησε την πόρτα δέκα λεπτά νωρίτερα από την κανονική ώρα συνάντησης. Νωρίς ήρθες της λέω για να μου απαντήσει ότι φεύγει και ξανά έρχεται αν το επιθυμώ. Έκλεισα αμέσως την πόρτα για να μην μου λακίσει. Μια γυναίκα, νέα, επάνω σε δεκάποντες γόβες, με κοντό σορτσάκι, τοπάκι, καστανά μάτια, ξανθά βαμμένα μαλλιά, περιποιημένα νύχια, ακρυλικά σε κανονικό μέγεθος, και προσωπάρα είχε μπει στο δωμάτιο. Δεν σου πάει να την διώξεις επειδή σου ήρθε δέκα λεπτά νωρίτερα. Ύψος κάπου στο 1,65 καθαρό, όπως λέει και ο φίλος, old boy. Στα χείλια της έχει βάλει, τι άλλο, υαλουρονικό. Παραδόξως, έχουν ωραίο σχήμα και δεν είναι καθόλου αντιαισθητικά. Ουκρανέζα στην καταγωγή. Όχι από το Κίεβο πάντως. Αγγλικά μέτρια αλλά μπορέσαμε να συνεννοηθούμε χωρίς χρήση μεταφραστή.

Δεν σπατάλησε χρόνο στο φρεσκάρισμά της και έρχεται τυλιγμένη με την πετσέτα. Με κοιτάει. Πάω επάνω της και της βγάζω την πετσέτα. Η προσωπάρα της, συνδυάζεται με ένα φανταστικό, λευκό σώμα με πιασίματα, υπέροχα πόδια, τουρλωτή κωλάρα και λευκό κλειστού τύπου αιδοίο το οποίο απόλαυσα με την γλώσσα μου όπως τα πολύ μικρά πατουσάκια της. Τριάρι βυζί σιλικόνης όπως αναγράφεται και στο σαητ και βρέθηκε ένα κομπογιαννίτης να της χαλάσει όλο το κορμί. Η Έλσα, κανονικά, πρέπει να πάει και να του κόψει τη πούτσα και να του την πετάξει στα σκυλιά. Όλο αυτό που σας περιέγραψα το χαλάνε αυτές οι δυο μπάλες που η μία κοιτάει στο Καϊμάκτσαλαν και η άλλη στην Καπερναούμ. Θέλει προσπάθεια να το ξεπεράσεις και διακριτικότητα, γιατί δεν της αξίζει και να την προσβάλλεις.

Αφού έχω ξεπεράσει το σοκ αρχίζω την Έλσα στο γλείψιμο. Ιδρώνει και υγραίνεται στον κόλπο της φουλ. Παίρνω θέση για στοματικό. Όπως τον έβαλε, έτσι την σταμάτησα σε λιγότερο από ένα λεπτό. Δεν το χει καθόλου. Και έχει και πιρσνιν στην γλώσσα και περίμενα ότι θα με τινάξει ευχάριστα στο ταβάνι αν το χρησιμοποιήσει στο πουλάκι μου. Φευ! Την σταματάω ρωτώντας την αν δίνει φιλιά. Άμα θέλεις δίνω, λέει και μπαίνω μέσα της σε ιεραποστολική στάση. Συνεχίσαμε με cow και στα τέσσερα όπου και τελείωσα στο προφυλακτικό ενώ ήμουν μέσα της. Σε στάσεις που υπήρχε η δυνατότητα για αγκαλιές και φιλιά ανταποκρίθηκε σωστά. Συμμετέχει και το ζει. Χρήση Τζελ δεν είχαμε καθόλου.

Η Έλσα αποχώρησε και εγώ προσπαθούσα να δω αν το ποτήρι τελικά ήταν μισογεμάτο ή μισοάδειο. Απάντηση δεν βρήκα. Σίγουρα είναι όμορφη παρουσία, καλή στο σέρβις, που χρήζει όμως βελτίωσης. Αν βελτιώσει τις υπηρεσίες της, κυρίως στο στοματικό, τα Αγγλικά της και την εμφάνιση σχετικά με το στήθος, θα κάνει πορεία στον χώρο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
25.556
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Don Pornos, mysterious, rodriguez65 και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2021
Κάτι σαν αποκλεισμός στα πέναλτι.
12 Αυγούστου, 2021
Αμ δε φταιει ο πλαστικος...
Αυτες φταινε που παρα τη νιοτη τους η ματαιοδοξια τις οδηγει στον πλαστικο...
Δικη τους αποφαση να πειραξουν τη φυσικη τους εμφανιση...
T
troubaman
review reaction 1 Zebu
12 Αυγούστου, 2021
Μπράβο ζεμπούδιε, μην αφήσεις τίποτα αμαγάριστο από το ανατολικό μπλοκ...
Κωλόγερε θα μείνεις σε καμιά σουίτα σύξιλος και ποιοι θα τρέχουν φυσικά, οι μικροτσούτσουνοι !!
Να βάλεις ρε στο λαιμό ταμπελάκι www.bourdela.com/pappoulides kai mikrotsoutsounoi να μας στείλει μήνυμα η ρεσεπτιονίστ γιατί θα μείνεις άθαφτος ρε κακομοίρη.
Κωλόγερε το έχεις ξεφτυλίσει με τις μικρές, κράτα κανα 50ρικο γιατί θέλω κέρασμα προβατίνα...
J
john100
review reaction 1 rodriguez65, gauguin, Karelis69 και 1 ακόμα μέλος
13 Αυγούστου, 2021
@john100

Και προβατίνα και γουρουνοπούλα, για την πάρτη σου.
review reaction 1 gauguin, Karelis69
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4