Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 75 10
Call-Girls 208930
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τι να γράψω για αυτό το πουτανάκι? Μιλάμε για κορυφαίο call girl..
Η κριτική αφορά δύο συναντήσεις μιάμισης ώρας..
Δύο καυτά 90λεπτά όπου να φανταστείτε δεν πήρα κώλο (ενώ γουστάρει) καθώς είχα συνεχώς ένα βρεγμένο μουνάκι να ασχολούμαι.. Δεν μου έχει τύχει άλλο call girl να γίνεται μούσκεμα ξανά και ξανά και ξανά.. Μιλάμε το κορίτσι είναι περίπτωση..
Ψηλή πιτσιρίκα κάτω από 25 με όμορφο προσωπάκι.. Άλλωστε θα θυμάστε ότι στις φωτό/βίντεο στο προηγούμενο γραφείο, έδειχνε πρόσωπο κανονικά.. Χορταστικές βυζάρες, μπουτάρες, κωλάρα.. Όλα υπέροχα και juicy σε απολαυστικό βαθμό! Καμία σχέση με παχουλή ή κάτι τέτοιο.. Σώμα που έβαζα λάδι και απολάμβανα να κάνω μασάζ.. Η χαρά να χουφτώνεις, μακάρι όλες να ήταν έτσι..
Τα ραντεβού κλείστηκαν εύκολα με την ευγενική τηλεφωνήτρια λίγες μέρες νωρίτερα καθώς η μικρή έχει μεγάλη ζήτηση..
Έσκασε στην ώρα της και τις δύο φορές πολύ όμορφα και διακριτικά ντυμένη.. Ειδικά την δεύτερη φορά όταν άνοιξα την πόρτα και με ένα πλατύ χαμόγελο μου είπε "ώστε εσύ είσαι πάλι λοιπόν" βρεθήκαμε ξαπλωμένοι να φασωνόμαστε σαν να ήταν η κοπέλα μου.
Δεν κρίνω τι έχουν γράψει άλλοι στις κριτικές αλλά η κοπέλα αν και δεν μασάει καθόλου στις υπηρεσίες, είναι καθαρά GFE.. Μου το είπε άλλωστε ότι δεν γουστάρει αγριάδες.. Επίσης δεν βρίζει καθόλου.. Της ανέφερα κάποια σχόλια που έχω διαβάσει για ποιο "σκληρές" υπηρεσίες πχ χαστούκια, φτυσίματα και μου ανέφερε ότι είναι ψέμματα.. Ακόμα και αν τα δέχτηκε και φέρθηκε επαγγελματικά και πιέστηκε για να βγάλει το ραντεβού, στη συνέχεια ο πελάτης μπήκε στην black list.
Η Νάταλι είναι γλυκύτατη.. αν την δείτε πως τρέμει και ακούσετε την φωνούλα της ειδικά στο γλύψιμο, θα καταλάβετε τι εννοώ..
Το στοματικό της σε πολύ υψηλό επίπεδο.. Όλο μέσα με πολύ σάλιο σε βασανίζει και αν την αφήσεις να πιάσει ρυθμό δύσκολα θα κρατηθείς.. Φυσικά και τα @@ έχουν την τιμητική τους.. Σε κοιτάζει και με αυτό το λάγνο γλυκό βλέμμα και θες να της τα δώσεις όλα.
Ειδικά σε μια φάση που έχω αράξει καναπέ, με έχει πεθάνει στο ισπανικό.. Σηκώνομαι και την έχω γονατιστή και κρατιέται σφιχτά σε μένα και αρχίζει να δίνει ρυθμό χωρίς χέρια.. Κάθε τόσο σταμάταγα και της τον χτύπαγα στην γλώσσα να μην τελειώσω και τον άρπαζε ξανά σαν πεινασμένη.
Στο σεξ πάντα φιλόξενο και βρεγμένο το καλοσχηματισμένο μουνάκι της.. Πολλές και διάφορες στάσεις, ακόμα και όταν σε καβαλάει κοπανιέται ακούραστα..
Τι άλλο να γράψω? Καλύτερα να μην τα θυμάμαι.. Η κοπέλα είναι να της κόψεις μηνιάτικο και να την βλέπεις κάθε βδομάδα..
Μικρή, όμορφη, ψηλή, juicy, GFE που τα κάνει όλα ακούραστα και τα κάνει καλά, μεγάλο καυλάκι! Μιλάμε πρέπει να έχει κάψει καρδιές!
Ναταλάρα είσαι αστέρι! Συνέχισε έτσι!
Πραγματικά αδυνατώ να φανταστώ τι γίνεται στο duo με την Αλεξία..
Thanks για την ανάγνωση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Antidote
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
6.375
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 ilivefortits, doc_lin, Προεδρος13 και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού