Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 14 10
Γενική βαθμολογία
 
2.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Μετά από δύο φόλες από αλλά γραφεία και άλλες κοπέλες είπα να δώσω κάτι παραπάνω να περάσω καλά με μια νεαρά κοπέλα, όμως το κακό τρίτωσε, όταν πας με μια κοπέλα και γράφει gfe θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις άρχοντας, να σου τονώνει την αυτοπεποίθηση έστω και αν δεν το πιστεύει, υπάρχουν πολλα Call Girls η city tours που έχω διαλέξει παλιότερα και μπορώ να πω ότι έχω κάποια εμπειρία. Η συγκεκριμένη κοπέλα αν και σχετικά ομορφουλα χωρίς κάτι σπουδαίο βαριόταν που ζούσε, προσπαθούσα να σπάσω τον πάγο να είμαι όσο γινεται πιο ευγενικός αλλά περίμενε ποτέ θα περνούσε η ώρα, το κορυφαίο ήταν ότι 10 λεπτά πριν να τελειώσει η συνάντηση μου ζήτησε να φύγει... Δεν ξέρω ίσως έχω μεγαλώσει και εγώ και έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις μου, το κακό είναι ότι για Τρίτη φορά που προσπάθησα με Call girl τον τελευταίο καιρό απέτυχα, στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι το γραφείο ήταν άψογο στην εξυπηρέτηση και αν ξαναδοκίμασω είναι μόνο και μόνο αυτός ο λόγος, απλά απογοήτευση, εννοειται ότι τη συγκεκριμένη κοπέλα δε θα την ξανασυναντουσα, που είναι city tours σαν την martina;call girls σαν την αννα110; πανέμορφες, Social time που ένιωθες βασιλιάς, αυτά από μενα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 04, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
3 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
347
Πόντοι:
2.297
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, hornyasfuck, HoneyVoskos και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2021
Η κοπέλα έχει βάλει κιλά. Μέτριο σώμα που τα τεράστια πλέον βυζιά δεν το σώζουν. Η κοιλιά είναι μεγαλύτερη.

Να αλλάξουν οι φωτογραφίες προς την πραγματικότητα άμεσα !
review reaction 1 Bartender 74, Stavros(2), hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
09 Αυγούστου, 2021
Ίσως παίρνει περισσότερα σε άλλες χώρες και άρχισε να ξινίζει εδώ. Άμα έβαλε κιλά όμως, μαύρο στο Μαυρογιαλούρο.
review reaction 1 Bartender 74, Stavros(2), hornyasfuck
09 Αυγούστου, 2021
Όταν είδα ότι θα δουλέψει μόνο 3 μέρες κάτι δεν μου άρεσε.
Τελικά ήταν μάλλον μίνι αρπαχτή μέχρι να φύγει για τις διακοπές της!
review reaction 1 hornyasfuck, HoneyVoskos, RoccoSiffredi
09 Αυγούστου, 2021
Εχω την εντύπωση ότι ήρθε να δει κανα 2 συγκεκριμένους πέλατες καλους , τα πήρε και μετά στο μουνί της! Αλλιώς δεν συμφέρει καμία κοπέλα να έρθει για τρεις μερες!
review reaction 1 HoneyVoskos, Stavros(2)
09 Αυγούστου, 2021
Η κοπελα ηταν περαστικη απο την περιοχη μας για αυτο και το 4ημερο...
Προς Greenman13, αδερφε εχει βαλει maximum 2-3 κιλακια σε σχεση με 2 χρονια πριν που την ειχα ξαναδει, αλλα αυτα δεν αλλαξαν κατι στην συνολικη εικονα του σωματος της. Τα βυζια δεν ειναι "τεραστια" οπως λες αλλα αρια (στητα και ομορφα) οπως ηταν και πριν. Μην παρουμε και τους βυζολαγνους στο λαιμο μας...και πανε ψαχνοντας για βυζαρες.
Τωρα σε σχεση με την αποδοση να πω πως η κοπελα ηταν αρκετα πεσμενη και υποτονικη και εχει χασει την ορεξη που ειχε παλαιοτερα...και το λεω εγω που γουσταρει να γαμιεται μαζι μου, οποτε αν μαζι μου ηταν ετσι, φανταζομαι ποσο επιπλο θα ειναι με οποιονδηποτε αλλο πελατη...
Νομιζω πως η κοπελα ψαχνει μονο το ευκολο χρημα τωρα πια...
review reaction 1 WHATABOUTFUCK
09 Αυγούστου, 2021
@Maniak & @srek7 έρχονται ελλάντα, δουλεύουν 4-5 ημέρες να μαζέψουν μερικά ψιλά και κάθονται 10-15 ημέρες. Μετά, ερχόμενες από το ελλάντα, πάνε ιταλία κλπ για το περισσότερο χρήμα. Ντιρέκτ ιταλία από ουκρανίίία, ρουσίίία δεν παίζει φαίνεται.
review reaction 1 WHATABOUTFUCK
10 Αυγούστου, 2021
@Jack Skellington. Μια κοινή μας γνώστη κορασίδα που την έχω γνωρίσει καλά μου είπε ότι λόγο των περιορισμών οι κοπέλες πηγαίνουν όπου παίξει το περισσότερο χρήμα και δεν ύπάρχει θέμα βίζας.
review reaction 1 WHATABOUTFUCK
10 Αυγούστου, 2021
Η κοπέλα ήταν στη Ρόδο στο σκάφος (πλοίο θα το έλεγα καλύτερα) ενός Ισραηλινού για 4 μέρες. Ο τύπος είχε καμιά 20 γκομενες πάνω στο σκάφος του. Πέρα από δύο αγκαλιές δεν ήθελε τίποτε άλλο. Θα ξαναπάει μαζί του αρχές Σεπτεμβρίου. Η κοπέλα έχει 2-3 κιλά περισσότερα από όσα ειχε. Εγώ την είδα και μια χαρά διάθεση είχε και γαμηθηκε σούπερ. Φυσικά έχει χάσει τη φρεσκάδα της πρώτης φοράς.
Ξεκάθαρα οι μέρες που έκατσε Ελλάδα ήταν αρπαχτή και επιλέγει πελάτες που θα είναι ευδιάθετη.
review reaction 4 review reaction 1 Constantinos27, djantonis666, Annapurna και 5 άλλα μέλη
10 Αυγούστου, 2021
Αυτό που γράφεις επιλέγει πελάτες που θα είναι ευδιάθετη μου κάνει πολύ κακή εντύπωση, οκ λοιπόν ας την πληρώνουν οι συγκεκριμένοι πελάτες, τόσα χρόνια στο άθλημα τέτοιες συμπεριφορές δεν έχω ξαναδεί, δεν πειράζει υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, αν μη τι άλλο με 160 ευρώ και να επιλέγει και πελάτες... Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι και το τοπ μοντελ, μια απλή καθημερινή κοπέλα είναι, υπάρχουν τόσες και τόσες πολύ καλύτερες, τα λεφτά του κόσμου θα πρέπει να τα σέβονται, και το λέω εγω που τόσα χρόνια αν και με κάποιες μπορεί να μην ταίριαζα τέτοιες συμπεριφορές δεν έχω δει και δε γράφω και εύκολα άσχημη κριτική, οκ πολύ ασχοληθήκαμε
11 Αυγούστου, 2021
@RoccoSiffredi Εννοείται πως συμφωνώ μαζί σου. Το ότι εγώ περνάω καλά μαζί της, δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά της.
review reaction 1 vltepdr, srek7, Annapurna
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2