Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εμένα, κύριοι, περισσότερο με συγκινούν οι γκόμενες που θα μπορούσα να συναντήσω οπουδήποτε είμαι• αυτές που πιθανότατα θα “μου καθόντουσαν” αν τις γνώριζα στην κανονική ζωή. Δεν θα κοίταζα σχεδόν ποτέ μία γκόμενα που είναι σα να βγήκε από ηλεκτρονικό πορνοπαιχνίδι, εκτός από ελάχιστες φορές, αλλά και πάλι, θα έπρεπε να είμαι στη φάση μου, π.χ. να έχω κάνει σαλάτα από διαφορετικές ουσίες. Κάνω τον πρόλογο για να προλάβω ανούσιες παρεμβάσεις πάνω στην ερωτική μου ιδιορρυθμία. Κοιτάζοντας με τα κουρασμένα από το σεξ δεκαετιών μάτια μου τις κοπέλες, είδα τη Mirra που ενστικτωδώς μου φάνηκε μια καθημερινή γυναίκα.

Το γραφείο υποδειγματικό και ήρθε ακριβώς στην ώρα της ντυμένη εντελώς απλά και άβαφτη, όπως είχα ζητήσει. Ουκρανή με πιο έντονα σλαβικά χαρακτηριστικά από τις φωτογραφίες, πανέμορφα γαλανά μάτια, μαύρα σπαστά μαλλιά έως τους ώμους, στο ύψος που αναγράφεται και γύρω στα 30 – κάτι που όμως φαίνεται από το ύφος της και όχι τόσο από το πρόσωπο. Ανέβηκε τις σκάλες τρέχοντας σαν αθλήτρια αντί να πάρει το ασανσέρ και ήταν κάπως εκτός τόπου και χρόνου. Ζήτησε ποτό (τα αγγλικά της είναι πολύ κακά) της το έβαλα και με έπαιρνε από πίσω λες και θα χανόταν αν έμενε μόνη της. Ήπιε μια γουλιά και μπήκε για μπάνιο.

Ήρθε αμέσως στο δωμάτιο ολόγυμνη και χωρίς κουβέντα πέσαμε στα παθιασμένα βαθιά φιλιά και τα χάδια. Φιλάει εξαιρετικά. Το σώμα της είναι ένα καλοδιατηρημένο σώμα θνητής και όχι μοντέλου, με κάπως μικρό κωλαράκι και ωραίο φυσικό στήθος. Την έριξα στο κρεβάτι και – δεν ξέρω από ποια ανομολόγητη επιθυμία παρακινούμενος – της έκανα ένα από τα πιο τρελά γλειφομούνια που έχω κάνει. Ειδικά σε αυτή την περίπτωση δεν αμφιβάλλω, η γκόμενα το γλέντησε πάρα πολύ και άφησε στην άκρη κάθε αναστολή, τρέμοντας ολόκληρη ενώ η κοιλιά της χαμηλά είχε σπασμούς που έφταναν στο κέντρο του εγκεφάλου μου μέσω της ένωσης.

Έχοντας ατσαλώσει σηκώθηκα και με άρχισε σε μια πίπα ερασιτεχνική, δηλαδή χωρίς σχέδιο αλλά μερακλίδικη. Τα χείλια της τη μία κολλούσαν στην κοιλιά μου και την άλλη μου έγλειφε το κεφάλι προσαρμόζοντας το στόμα της στο σχήμα μου. Την γάμησα από μπροστά, στα 4 (εκεί μου είπε τρέμοντας ότι με χύνει αλλά δεν έδωσα σημασία), στο πλάι, στα γόνατα, χαϊδεύοντας την παντού ή βάζοντας την γλώσσα μου ως τις αμυγδαλές της ή τρώγοντας το στήθος της. Αυτό το μπάσε βγάλε κράτησε κανένα εικοσάλεπτο έχοντας τέτοια στύση που νόμιζα ότι θα εκραγεί η βάλανος. Έλεγε “τι καυλί!” και όταν έφτανα στο τέλος της είπα να με κοιτάζει στα μάτια μέχρι να τη χύσω. Είπε σχεδόν φωναχτά “ναι, ναι, ναι” και της χάρισα μια σεβαστή ποσότητα σπέρματος.

Καπνίσαμε ενώ ήταν όλο περιποιήσεις, να μου σκουπίσει την πούτσα, να στεγνώσει το μέτωπό μου, με φιλιά και χάδια παντού. Γελάσαμε πολύ όχι από αυτά που λέγαμε αλλά επειδή δεν καταλάβαινε τί της έλεγα. “Μίλα πιο αργά, μην μιλάς με προφορά άγγλου” έλεγε με ντροπή κακής μαθήτριας και δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα γέλια από το αιώνιο παράπονο των κοριτσιών από την ανατολική Ευρώπη.

Πήγα για μπάνιο και ξαφνικά ήρθε και μπήκε κι αυτή μέσα. Γρήγορα στο κρεβάτι και με ρώτησε αν θέλω μασάζ. Είπα ότι προτιμώ ένα 2ο γαμήσι στα 20’ που απέμεναν. Επανάληψη του πρώτου γύρου με πίπα, γλειφομούνι από μπρος και από πίσω κι αυτή να σπαρταρά και άγριο πισωκολλητό. Αλλά, κλασσικά, η ώρα περνούσε και ο μαλάκας ο οδηγός έστελνε όλο ειδοποιήσεις. Διέκοψα κάπως εκνευρισμένος. Τα πήρε κι αυτή, μου έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε μια πιπάρα, αλλά τη διέκοψα επειδή συμπληρώθηκε η ώρα και δεν έπαιζε παράταση.

Όσο ντυνόμαστε μου είπε (ελεύθερη μετάφραση λόγω των κακών αγγλικών της) “γαμάς σα να σε πλήρωσα εγώ, με γέμισες ενέργεια” και κάτι άλλο που θα κρατήσω για τον εαυτό μου το οποίο ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη της συνάντησης. Βαθύ φιλί και έφυγε. Πίνοντας κάτι ακόμα σκεφτόμουν ότι κατά κάποιο τρόπο όλη μου η ζωή περιστράφηκε γύρω από το μουνί.

p.s. Η βαθμολογία που βάζω είναι αυτή που θεωρώ πιο αντικειμενική. Η προσωπική μου είναι κατά ένα βαθμό μεγαλύτερη σε πρόσωπο και συμμετοχή στο σεξ. Επίσης παίζει πολύ να την ξαναδώ αλλά θα βάλω "ίσως" γιατί, όπως σας είπα, παραδέχομαι ότι έχω ιδιαίτερη σεξουαλικότητα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 08, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, CaptainK, rodriguez65 και 52 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2021
Σου αναγνωρίζω πως ξέρεις να διαλέγεις, να διακρίνεις…
Βλέπεις προφητικά!
Τα ινσταγκράμια είναι μια ψευδής χαζή παραπλάνηση των οφθαλμών μας που την αποφεύγεις με σοφία με μαεστρία και καλά κάνεις.
Μπράβο Βαλτεπούδρα και για την εξαιρετική περιγραφή.
review reaction 1 Constantinos27, john1975bi, hornyasfuck και 3 άλλα μέλη
08 Αυγούστου, 2021
Άρχοντας όπως πάντα!
review reaction 1 Constantinos27, hornyasfuck, TOMCRUISE και 1 ακόμα μέλος
09 Αυγούστου, 2021
Για να το λέει μπορεί να το έχει ξανακάνει παίχτη..
review reaction 1 Constantinos27, vltepdr
09 Αυγούστου, 2021
"Γαμας σαν να σε πλήρωσα" τι ατακαρα ήταν αυτή χαχαχα γελάω κάνα δεκάλεπτο ασταμάτητα!
Ταυτίστηκα φουλ γιατί κιεγω τα δίνω όλα λες και με πληρώνουν επίσης τριγυρνώ γύρω απτό μουνι!
Απολαυστικός φίλε να σαι καλά λέω να την δοκιμάσω.
review reaction 1 Constantinos27, john1975bi, vltepdr
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4