Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 5 10
Call-Girls 11665
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Τη Μίσσα μου την πρότεινε το γραφείο επειδή μια άλλη κοπέλα που ήθελα δεν ήταν διαθέσιμη εκείνο το βράδυ. Η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο στα Β. Προάστεια, που είχα κλείσει εγώ. Καταρχάς η κοπέλα είναι γεμάτη τατουάζ, τα οποία δεν φαίνονται στις φωτογραφίες στη σελίδα του γραφείου. Αν το ήξερα μάλλον δεν θα την έπαιρνα, γιατί δεν μου αρέσουν τα πολλά τατουάζ. Με το που μπήκε μέσα είχε ένα υφάκι κι ένα τουπέ..."οκ, θα σε φτιάξω" σκέφτηκα. Τα λεφτά τα ζήτησε από πριν. Έχει κορμάρα, ειδικά ο κώλος είναι τούμπανο.
Αρχίσαμε τα χαμουρέματα, φιλάει με γλώσσα και βαθιά. Μετά άρχισε την πίπα...και τι πιπα! Τσόντα! Τον βάζει βαθιά, τον φτυνει, γλύφει τις μπάλες...Ανυπομονούσα για το γαμήσι, αφού φάνηκε οτι είναι για πολύ πορνοκατάσταση. Της είπα να γυρίσουμε στο 69 για να φάω το απαλό της μουνάκι. Και εκεί ήρθε η πρώτη ξενέρα! Μου λέει οτι δεν θέλει! Τη ρωτάω γιατί, αν δεν της αρέσει το 69 και μου απαντά με υφάκι "μου αρέσει αλλά τώρα δεν το γουστάρω". Οκ, τη βάζω κάτω, φοράω καπότα κι αρχίζω το σφυροκόπημα. Πρώτα ιεραποστόλικό, μετά την ανεβάζω πάνω μου όπου κουνιόταν πολύ καυλωτικά και στο τέλος τη γυρίζω στα 4 για να απολαύσω τη θέα του εξαιρετικού της κώλου. Εκεί τα έδωσε όλα, γατζωνόταν στα σεντόνια, δεχόταν μαλλιοτράβηγμα, πνίξιμο από πίσω, μπατσάκια..Με καύλωσε πολύ και ήρθε η ώρα να τελειώσω, στο πρόσωπό της (όπως είχα συμφωνήσει και με το γραφείο). Εκεί η δεύτερη ξενέρα! Κάθισε στα γόνατα και έκλεισε με τα χέρια τα μάτια της και τα μάγουλά της, το θέαμα ήταν ελαφρώς έως πολύ για γέλια. Λες και θα της έριχνα βιτριόλι που θα την κάψει... Τελείωσα βασικά όχι στο πρόσωπό της αλλά στα χέρια της (αφού κάλυπταν το πρόσωπό της) και αμέσως σηκώθηκε για πλύσιμο. Μετά έπιασε κουβέντα κερδίζοντας τόσο χρόνο ώστε να μην προλάβουμε δεύτερο γύρο. Έτσι κι αλλιώς είχα ξενερώσει και δεν ήθελα άλλο.
Τα Αγγλικά της οκ, όταν μου είπε ότι ζούσε στη Γερμανία άρχισα να της μιλάω Γερμανικά (μιλάω άπταιστα) και φάνηκε οτι δεν το είχε και πολύ, μάλλον "δούλευε" για καιρό στη Γερμανία και ήξερε μόνο την γαμησο-ορολογία :-)
Ντύθηκε κι έφυγε, χωρίς να αφήσει και πολύ καλή εντύπωση. Δεν ήταν κακή, αλλά δεν με ενθουσίασε τόσο ώστε να την ξαναπάρω.
Με το γραφείο η συνεννόηση ήταν άψογη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
440
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, alpula, TOMCRUISE και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού