Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 4 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από μια ανάσα εκτός πόλης πίσω στην κάψα της Αθήνας. Καλόμαθα και δεν γούσταρα να μείνω ξαφνικά χωρίς γυναικεία παρέα αλλά η δικιά μου είπε με προτεσταντική αυστηρότητα “τώρα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του” και γύρισε στη ζωή της. Ξεφυσώντας βαριεστημένα κοίταξα στα γραφεία και είδα ότι είναι πάλι εδώ η Evgeniya. Την είχα προσέξει από την πρώτη της επίσκεψη αλλά δεν έτυχε να τη δω και έτσι το πήρα απόφαση αμέσως, λαμβάνοντας υπόψη και τις 2 κριτικές που ενστικτωδώς θεώρησα έγκυρες.

Υποδειγματική συνεννόηση με το γραφείο και έφτασε με 5 λεπτά καθυστέρηση, ντυμένη απλά, στα μαύρα, γεμίζοντας το χώρο με το άρωμά της. Με διερευνητικό βλέμμα αλλά χαμογελαστή με ρώτησε πώς με λένε, μου συστήθηκε με το πραγματικό της όνομα, μου είπε ότι μόλις είχε κάνει μπάνιο και πήγαμε αμέσως στο κρεβάτι. Ζήτησε να καπνίσει επιμένοντας να καπνίσω κι εγώ ένα από τα δικά της και μου είπε μόνη της, σε καλά αγγλικά, τα τυπικά: από πού είναι, λίγες εντυπώσεις από τις μέρες της εδώ κλπ.

Η “Ευγενία” είναι περίπου 1,65, μεταξύ 30-35 (ή ίδια είπε 29), με καταπληκτικά πόδια, λεπτό και γυμνασμένο σώμα, γλυκό αν και κάπως οστεώδες πρόσωπο, πράσινα γελαστά μάτια, μικρό στήθος που δεν είναι εντελώς στητό (αλλά με κέρδισε η ατέλεια του φυσικού) και πανέμορφα ξανθά, δυνατά μαλλιά που φτάνουν μέχρι τον εξαιρετικά καλοσχηματισμένο κώλο της. Οι φωτογραφίες 5, 6 και 8 είναι εντελώς ακριβείς.

Η φάση μας άρχισε με παθιασμένα γλωσσόφιλα. Γδυθήκαμε ενώ την χάιδευα και την φιλούσα παντού. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και ενώ έβγαζε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της είδα το όμορφο μουνί της το οποίο έφαγα με κάθε τρόπο. Στο γλειφομούνι ανταποκρίθηκε εξαιρετικά, πραγματικά εξαιρετικά. Μετά άρχισε μια πίπα αργή, υγρή και βαθιά με μικρά διαλείμματα για κοπανήματα στο κεφάλι και γλείψιμο αρχιδιών. Το έκανε τόσο καλά που τη γύρισα σε 69 γλείφοντας κι εγώ και αυτή τα πάντα.

Εφαρμογή προφυλακτικού με πίπα ενώ της έτριβα την κλειτορίδα και πήρε την πρωτοβουλία να την πάρω στα 4. Τα μαλλιά της γέμιζαν το κρεβάτι και τα χέρια μου χάθηκαν μέσα τους. Όσο πιο βαθιές ήταν οι διεισδύσεις τόσο ανέβαζε κρεσέντο σε συμμετοχή και αγχομαχητά. Στο τέλος τη γύρισα και τη γάμησα χωρίς έλεος στα γόνατα. Κοιταζόμαστε στα μάτια ενώ μου μιλούσε “βρώμικα” βάζοντας αντίσταση στα χέρια για να κολλάει επάνω μου, μέχρι που την έχυσα.

Με χαμόγελο από αυτί σε αυτί, άναψε τσιγάρο και είχαμε μια χαλαρή κουβέντα. Με ρώτησε διάφορα για τη ζωή μου, φιλώντας κάθε τόσο τις ρώγες μου άγρια και κάνοντας μου κοπλιμέντα ενώ δεν σταματούσα να παίζω με τα μαλλιά της. Μετά μονολόγησε λίγο περί έρωτος λέγοντας ότι όταν μια γυναίκα ερωτεύεται σταματάει να γαμιέται εδώ κι εκεί (!) μου είπε λίγα για τη ζωή της στην Ουκρανία και τελείωσε τη συζήτηση αποφορτίζοντάς την με παιδικό τρόπο• άρχισε να καπνίζει με την καύτρα μέσα στο στόμα και το φίλτρο εκτός. Της είπα να προσέξει μην κάψει τη γλώσσα της και απάντησε παιχνιδιάρικα: “δεν γίνεται να το εννοείς αυτό!”…

Στο μπάνιο το έριξε στο τραγούδι και πλενόταν βιαστικά γιατί έπρεπε “να χαρούμε όση ώρα μας έμενε”. Με διάβασε και μου πρότεινε το μουνί της το οποίο άρχισα να τρώω πάλι με όρεξη αλλά σύντομα με διέκοψε με μία ακόμα αξέχαστη πίπα. Καύλωσα τόσο που τη γύρισα στα 4 και στην προσπάθειά μου να την ξαναχύσω γρήγορα τη γάμησα μανιασμένα. Τα λεπτά περνούσαν και η Evgeniya έκανε σαν λυσσασμένη γάτα, έχοντας παροξυσμικές αντιδράσεις, αφήνοντας στο τέλος ένα μεγάλο επιφώνημα και χαλαρώνοντας. Ήταν τόσο καταπληκτική στο ρόλο της που ένιωσα αμηχανία, έχασα για λίγο τη συγκέντρωσή μου και επειδή η ώρα είχε περάσει, σταμάτησα γιατί θ’ αργούσα πολύ. Η γκόμενα με φιλούσε παντού στο πρόσωπο, με έγλειψε στο λαιμό, άναψε τσιγάρο και πήρε 2 – 3 ρουφηξιές κοιτάζοντάς με κατάματα, χαμογελαστή και αμίλητη.

Ντυθήκαμε, ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις, μου είπε ότι θα κάτσει ακόμα 2 εβδομάδες, φιληθήκαμε και χάθηκε από τα μάτια μου περπατώντας ανάλαφρα σα να μην ακουμπούσαν τα πόδια της στο έδαφος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CaptainK, rodriguez65, Aragorn135 και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Αυγούστου, 2021
Να 'χα την τύχη σου, ρε αλήτη!
Διακοπούλες με τη γκόμενα, γυρνάς και σε αφήνει στην ησυχία σου. Πας και στο πουτανάκι σου και περνάς και ζάχαρη.
Ποιος άλλος έχει τέτοια τύχη ρε Βαλτεπούδρα;
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Karelis69, vltepdr και 1 ακόμα μέλος
02 Αυγούστου, 2021
Απίστευτη αναφορά / Ιστορία ! Ουάου καρδιές!
Με μιά κουβέντα : ΓΕΜΑΤΗ !

'σεις κύριε , μας το φάγατε το κορίτσι Έρωτας , δεν μας το προτείνετε !!!!!!! Κεφάλι σε τοίχο!

Έτσι!
review reaction 1 hornyasfuck, Karelis69, vltepdr
02 Αυγούστου, 2021
Ρε Zebu, εγώ πασχίζω να είμαι πιστός...

Constantinos27 προσπαθώ να μεταδώσω τη γενική εντύπωση από κάθε συνάντηση. Βέβαια όλα εξαρτώνται από τη συγκυρία της στιγμής
review reaction 1 hornyasfuck, Zebu, Karelis69
09 Αυγούστου, 2021
Ρέ φίλε, μήπως ἡ γκόμενά σου ἔχει καί ΑΛΛΟ γκόμενο; Καί δεύτερον, ἀφοῦ εἶναι ξινή, γιατί δέν τῆς δίνεις τὰ παπούτσια στό χέρι;
review reaction 1 HoneyVoskos, vltepdr
09 Αυγούστου, 2021
Εννοείται ότι έχει άλλο, νόμιμο, γκόμενο.

Γιατί μ' αρέσει πολύ και γιατί για μερικες δουλειές με προτιμά. Ολα θα γίνουν στο χρόνο τους
review reaction 1 HoneyVoskos, TOMCRUISE, hornyasfuck
09 Αυγούστου, 2021
Δηλ. ΕΣΥ εἶσαι ὁ ΤΡΙΤΟΣ... Μάλιστα....
review reaction 1 vltepdr
09 Αυγούστου, 2021
Ναι, είμαι ο τρίτος, αλλά είμαι και ο μακρύτερος. Έτσι είναι η ζωή αγαπητέ: κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις
review reaction 1 hornyasfuck
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7