Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 25 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Βαριέται πολύ το σεξ και θέλει ειδικό χειρισμό για να περάσεις καλά. Διαχωρίζει εντελώς το επαγγελματικό και την διασκέδαση. Ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς. Είναι ειλικρινέστατη, τυπάκι, και δεν πουλάει ιστορία.

Το στορι πάει κάπως έτσι , ζέστη και καυτες γκόμενες στο κινητό μου. Μίλησα με το γραφείο ζήτησα άλλη αλλά δεν είχε και μου προτάθηκαν διάφορες, και κατέληξα στην υποφαινόμενη. Έφτασα στο ξενοδοχείο σκετικα νωρίς παρά την μεσημεριανή κίνηση και έκανα το μπάνιο μου , κοιμήθηκα και μετά βγήκα και άραξα μπαλκόνι. Τσουπ , η δεσποινίς εμφανίστηκε ομιλώντας στο κινητό. Πέρναγε καλά και μάλλον είχε λιώσει από το γέλιο. Όταν μπήκε όμως στο δωμάτιο ήταν σοβαρή. Ντυμένη με τζιν και μπλούζα που δεν έδειχνε τι κρύβεται από πίσω. Κατευθείαν όμως κατάλαβα και άρχισα τα εντελώς χαζά κομπλιμέντα. Τόσο που να είναι αστεία. Έσκασε ένα χαμόγελο , έφυγε για μπάνιο χωρίς να ξεχάσει να ζητήσει τα λεφτά. Σκέφτηκα θα περάσω καλά.

Βγαίνοντας μου έπιασε την κουβέντα και συνέχισα στο ίδιο μοτίβο. Φαντάστηκα ότι θα πάνε χαμένα τα λεφτά αλλά δεν μπορούσα να κάνω και πολλά. Ωστόσο μου κάνει μετά από λίγα λεπτά : “so do you want to fuck”. Εγώ : “sure , tell me what to do” … έβγαλε την πετσέτα και έμεινα βλακας. Δεν έχει τίποτα που να είναι σε λάθος σημείο , εντελώς μοντελε και με τέλεια βυζια.

Εκεί έβγαλε τα συμπραγαλα και άρχισε να μου τον ψεκάζει … για λιγο ανησύχησα … αλλά την άφησα να κάνει ότι θέλει. Έτσι και αλλιώς είναι επαγγελματίας.

Μετά την καθαριότητα , άρχισε μια βαθιά πίπα , και έκανε διαλείμματα τακτικά για γλύψιμο στο πλάι. Αρχισα πάλι τα κομπλιμέντα , ποσό φανταστικά είναι τα χείλια της που έκλεισαν αεροστεγώς τον καβλι στον υγρό της κόσμο , ποσό μου αρέσει να με κοιτάει , κλπ, κλπ. Κάθε τόσο της ζητούσα και κάτι , όπως να πάρει το χέρι της , να γλύφει εντονότερα από κάτω , να το πέρνει βαθιά και αργά, πολύ αργά γιατί θέλω να απολαύσω την θέα του κορμιού της που κουνιόταν ρυθμικά σε κάθε κατεβασιά.

Το μωρό δούλευε χωρίς παράπονο και μόνο όταν της ζήτησα καβάλησε ( χωρίς λούμπεν ). Ωστόσο δεν άφηνε δάχτυλα και αλλα τέτοια απαίσια. Παλι παίξαμε αργά , πήγαμε στα 4 όπου και παρέδωσα κάπου λίγο πριν το ημίχρονο.

Αρχίζουμε το διάλειμμα και πιάσαμε κουβέντα , σαν σε ραντεβού , χαζές ερωτήσεις και βαριεστημένες απαντήσεις. Μετά από λίγο ξεκίνησε να με χαϊδεύει ( που δεν μου έχει ξανασυμβεί ) και μου λέει , δεν έχουμε πολύ ώρα ακόμα πάμε μια ακόμα φορά.

Ξεκινάμε ξανά στο ίδιο μοτίβο , όμως μετά από λίγο της λέω «faster» , με κοιτάει με το στόμα γεμάτο και αρχίζει να επιταχύνει, ξανά faster … πριν το καταλάβει ακούει , let’s fuck και καβαλάει βιαστικά. Προσπαθεί όπως και πριν να το πάρει αργά , απαλά , βασανιστικά αλλά τις λέω faster , faster … με κοιτάει με έκπληξη και δίνει ότι έχει , και τότε λέει , “oh harder” , και πάνω κάτω , το κρεβάτι να αγκομαχά. Τότε ζητάω επιτακτικά , faster-faster-harder-higher. Έκπληκτη, με κοιτάει χωρίς να σταματάει να ανεβοκατεβαίνει με όλη την δύναμη , τα βυζια της να πηγαίνουν μπάλα και να τα κρατάει με το ένα χέρι και μου λέει δυνατά “if you want faster fuck me from behind” .

Μετά χάθηκε η μπάλα , την πήρα από πίσω , καβάλα και τις έβαλα δάχτυλο στο θεϊκό κωλι, μετά κουτάλι , πλαϊνό , δεν ξέρω έχασα την μπάλα. Σε κάποιο σημείο μαλάκωσα και εκεί ναι έκανε αυτό που δεν περίμενα. Έβγαλε την κάποτε και το ρούφηξε τρελαμένη, έβαλε το προφυλακτικό και ξανά καβάλησε. Φτάνοντας στο τέλος της ώρας , μου ανακοίνωσε ότι τελειώνει ο χρόνος και άρχισε τις μαλάξεις με το χέρι. Την άφησα για λίγο αλλά ήξερα πως ήθελε πολύ περισσότερη ώρα. Όποτε εκεί τελειώσαμε την συνάντηση.

Πέρασα φανταστικά , και στο πρώτο μισό , ναις εντ σλοου και στο δεύτερο μισό που πραγματικά με τρέλανε.

Στα μείον , δεν φιλάει και δεν της αρέσουν τα γλυψιματα και τέτοια. Θέλει ειδικό χειρισμό αλλά τελικά είναι μια ωραία εμπειρία. Δεν τις αρέσουν οι σοβαρές συζητήσεις αν και είναι σοβαρή στην παρουσία μάλλον για να ψαρώνεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 28, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
kourtakis
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
248
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, hornyasfuck, Constantinos27 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2021
17 κριτικές με 5,2 στη διάθεση για σεξ!
Ο ραγιαδισμός εις το αιδοίον της Χέστηκας είναι σαφής.
Οι ουρανοί είναι δικοί μας!
(κοινώς πιάσαμε ταβάνι)

Καμία μομφή προς τον κριτικογράφο και μπράβο του για το κωλοδάχτυλο.
review reaction 1 srek7, hornyasfuck, Constantinos27 και 4 άλλα μέλη
01 Αυγούστου, 2021
@gaugin ναι πρόσεξα την διαφορά. Ίσως πέρασα καλά γιατί τα αρνητικά τα προσπέρασα. Σίγουρα η διάθεση ήταν καλή περισσότερο με προσπάθεια μου.
review reaction 1 hornyasfuck, Constantinos27
01 Αυγούστου, 2021
...καλή η προσπάθεια φίλε...

...απλά από κάποια ηλικία και μετά...βαριέσαι να ψάχνεις το κατάλληλο αντικλείδι για την κάθε σπαστικιά...και αναζητάς αυτήν που με τα 150 euro που θα πάρει...θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα...χωρίς να χρειαστεί να παριστάνεις τον καραγκιόζη...

...φιλικά...
W
WHATABOUTFUCK
review reaction 1 srek7, hornyasfuck, Constantinos27 και 2 άλλα μέλη
01 Αυγούστου, 2021
Από κιλά πως πάει ?
Ενώ είχε ωραίο σωματάκι - προσωπάκι την τελευταία φορά που την είδα είχε πάρει ορισμένα έξτρα κιλάκια ...
Περνάω καλά μαζί της.
review reaction 1 hornyasfuck, Constantinos27
02 Αυγούστου, 2021
Δέ μοῦ λές; Ἀπό τά προκριματικά τῶν ὀλυμπιακῶν ἀγώνων τὴν πέρασες;
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5