Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 7 10
Call-Girls 15834
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με το μωρό στο χώρο της στο γνωστό ξενοδοχείο της Συγγρού με τα γνωστά αρνητικά και θετικά. Το πρακτορείο γρήγορο και εξυπηρετικό.
Το Αλικάκι είναι ένα Ρωσσιδάκι μες την καύλα! Ηλικιακά είναι εκεί που λέει το σαιτ, εμφανισιακά ταυτίζεται με τις φωτό που είναι με τα μαύρα εσώρουχα και την καμπαρντίνα. Πολύ γλυκό πρόσωπο, πανέμορφα μάτια, χείλια ελαφρώς φουσκωμένα νομίζω, χωρίς να είναι κάτι το ενοχλητικό, βυζί ψιλοανύπαρκτο σε καμία περίπτωση 2,5αρι, αλλά πολύ ζωηρή ρόγα, τρομερό κωλί και επιδερμίδα.
Η πρώτη εντύπωση είναι οτι είναι ένα συνεσταλμένο και ντροπαλό κορίτσι. Τα αγγλικά είναι επιπέδου yes-no. Η αποκάλυψη είναι ο τρόπος που ανάβει με το που ξεκινάει ο αγώνας! Ξεκίνησα με φιλιά στο λαιμό από πίσω και κατέβηκα γλείφοντας την πλάτη της με κατάληξη στο κωλί της και στο άτριχο μουνάκι της το οποίο ήταν ήδη μούσκεμα! Γλείφοντάς την εκεί άρχισε να βογκάει και μετά από λίγο να τρέμει και να σεληνιάζεται !Μετά ξεκίνησε μια πίπα με πολύ ένταση και μέχρι λαρύγγι και φαινόταν ότι το γούσταρε πολύ αυτό που έκανε γιατί άρχισε να παίζει μόνη τη με το μουνί της και να βογκάει! Στο σεξ κινήθηκε στα ίδια πορνοσταρικά επίπεδα , με το μουνί της να μουσκεύει συνέχεια και αυτή να τρέμει και να γουστάρει τρελά!
Εγώ πέρασα υπέροχα ,η Αλίκη με έκανε να αισθανθώ σαν να είμαι ο υπεργαμίκουλας, κάτι που δεν μπορούν να στο προσφέρουν όλα τα callgirls. Είμαι σίγουρος ότι το μωρό το γουστάρει αυτό που κάνει και το ζει κάτι πολύ σημαντικό. Και είναι και κουκλί! Τι άλλο να ζητήσεις!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Διαγραμμένο μέλος 95429
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.860
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Weruloa, company of heroes tho και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού