Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 50 10
Call-Girls 139480
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η αλήθεια είναι οτι το κορίτσι (γιατί κορίτσι είναι) έχει πολύ ωραίο κώλο. Πραγματικά, έτσι μαυρισμένη που είναι ομοιόμορφα και με το νορμάλ ύψος που έχει, είναι να το χαζεύεις.
Το πρόσωπό της δεν το λες θεϊκό, τραβάει και κάτι αλλεργίες, βγάζει και κανά σπυράκι, δε φοράει και makeup, καταλαβαίνετε, κορίτσι όπως προείπα.
Τα περισσότερα έχουν γραφτεί για τη Dia, αλλά αν μπορώ να προσθέσω κάτι είναι πως το κορίτσι κάνει κυρίως για GFE καταστάσεις, θα κλέψει και λίγο χρόνο (ήρθε πεντακάθαρη κι έκανε και 10 λεπτά μπάνιο), θα πει και 5 μαλακίες, που ευτυχώς έχουμε μάθει να τις κόβουμε. Δηλαδή ήθελα να ήξερα, έχετε έρθει εδώ για σεξ και αρχίζετε ιστορίες για σπίτια και τι θα κάνω στη ζωή μου και μπούρου μπούρου. Αλλά για τη μοναξιά του καθενός πραγματικά δε μου πέφτει λόγος κι επιστρέφω στο κορίτσι. Ο κώλος είπαμε ποίημα -έχει ξαναειπωθεί- τα πόδια και τα δάχτυλα, χέρια και πόδια είναι σχεδόν τέλεια, προσεγμένα. Το μουνάκι της είναι θεόστενο και πεντακάθαρο πέρα ως πέρα. Της έβαλα δάχτυλα όσα ήθελα, έκανα γενικά ότι ήθελα αλλά δεν μπορώ να πω οτι το κορίτσι ξεχώρισε για κάτι, εκτός από όσα ήδη ανέφερα και το ότι έκανε σεξ κανονικό, συμμετοχικό, χωρίς μαλακίες και παιχνίδια χωρίς λόγο.
Η πίπα της είναι για αερόλυμα (ή για τα ιεροσόλυμα τόσο μακριά που την κάνει), δεν ξέρει να το βάζει μέσα, να πνίγεται ή τελοσπάντων να πιπώνει (θα μου πεις κορίτσι δεν ήθελες, τώρα τι ζητάς τα ρέστα). Το έχει γράψει συναγωνιστής, αν είναι έτσι τα escorts τότε εγώ να πηδηχτώ από το παράθυρο. Και όχι δεν είναι. Αλλα η Dia είναι κορίτσι, με όμορφο σώμα, μάτια, νύχια κι άλλα, μα κορίτσι. Μάλλον θα γυρίσω στις κλασικές μου φαίνεται...(όχι τις μουσικές....).

Αυτά από εμέ.

Καλά να περνάτε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 21, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
monogamous
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
751
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Join.f, trikimia και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Φεβρουαρίου, 2022
Καλησπέρα φίλε,όταν λες κλασσικές κοπέλες ποιες εννοείς,ρωτάω γιατί είμαι καινούργιος και θέλω να δοκιμάσω καμία αξιόλογη.Ευχαριστω!
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1