Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 3 10
Call-Girls 3754
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Οι φωτογραφίες είναι αρκετά ακριβείς, είναι πολύ όμορφη κι από κοντά! Χαμογελάει και είναι φιλική. Το ξενοδοχείο στη Συγγρού είναι πολύ καλό, καθαρό και θέσεις για παρκάρισμα βρίσκει κανείς αρκετές δίπλα. Η κοπέλα ήρθε πρόσφατα, πριν 2 ημέρες απ ότι είπε. Μου άνοιξε την πόρτα φορώντας καυλιάρικα μαύρα εσώρουχα. Αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα, το φιλί της είναι βαθύ και ωραίο. Μετά πήγα για ντουζάκι και μόλις βγήκα μου ζήτησε τα χρήματα. Η συμφωνία ήταν για 1 ώρα 140 και με έξτρα το cim +20. (έτσι είχα συμφωνήσει με το γραφείο)
Ξεκινήσαμε πάλι το χαμούρεμα και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Πέρασε κανα 10λεπτο και το μόνο που έκανε ήταν να με φιλάει και να μου τον παίζει. Ούτε καν πλησίασε το στόμα της στον πούτσο μου. Συνέχισε το παιχνίδι, φάνηκε ότι ήθελε να κερδίσει χρόνο για να περάσει η ώρα. Της είπα να μου τον γλύψει, άρχισε μια πολύ ρηχή πίπα, ίσα ίσα τον έβαζε μέσα. Ούτε κατά διάνοια να τον πάρει όλο. Της είπα να γυρίσει 69, το έκανε αλλά μετά από ακριβώς 30 δευτερόλεπτα γύρισε πάλι ίσια και μου είπε οτι δεν της αρέσει (στη σελίδα του γραφείου λέει ότι κάνει 69 βέβαια...)
Αφού περνούσε και η ώρα και είχα πολύ όρεξη για γαμήσι της λέω να μου βάλει το προφυλακτικό. "This is your job" μου λέει...Οκ. Το φοράω και αρχίζω να την παίρνω βαθιά σε ιεραποστολικό, τα βογγητά της ήταν αληθινά, φάνηκε να της αρέσει. Τη γυρίζω στο πλάι και συνεχίζω το σφυροκόπημα, ένιωθα οτι δεν θα αντέξω πολύ ακόμα και γι αυτό τη γύρισα στα 4, για να απολαύσω τη υπέροχη θέα του κώλου της. όντως είναι πανέμορφος! Δεν αφήνει ούτε δάκτυλο μέσα ούτε κάνει πρωκτικό δυστυχώς.
Όταν ήρθε η ώρα να τελειώσω τη γυρίζω και της λέω οτι θέλω να τελειώσω στο στόμα της. Και εκεί μου λέει οχι, δεν θέλει, δεν το κάνει και τέτοια κουλά!! Ξενέρωσα απίστευτα! Την έβαλα να μου χαϊδεύει τα αρχίδια όσο τον έπαιζα μπροστά στο πρόσωπό της και της είπα ότι έτσι έχω συμφωνήσει. Αρνήθηκε. Τελείωσα όπως οπως πάνω στα βυζιά της ή μάλλον ουτε καν, είχε γυρίσει επίτηδες τόσο στο πλάι που ίσα ίσα πήγε η πρώτη ριπή στα βυζιά της και τα υπόλοιπα στο σεντόνι. Σηκώθηκε ή μάλλον πετάχτηκε αμέσως να πάει στο μπάνιο με στραβωμένη μούρη. Όταν ήρθε ήταν πάλι φιλική και χαμογελαστή (ε βέβαια αφού έβγαλε ευκολα λεφτάκια)...
Ντύθηκα και έφυγα σχετικά ικανοποιημένος από το σεξ, αλλά απογοητευμένος επειδή δεν έγιναν όλα όπως τα είχα συμφωνήσει
Δεν την συστήνω ιδιαίτερα την κοπέλα. Ισως για ένα γρήγορο ξεμπούκωμα με 90 ευρώ για 30 λεπτά, απλά και μόνο γιατί είναι όμορφη. Αλλά η απόδοση δεν λεει τιποτα....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 22, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
440
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 delipas, chris1955, Constantinos27 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2021
κατσε ρε φιλαρακι το εικοσαρικο δεν το πηρες πισω να πουμε;
23 Ιουλίου, 2021
Το εικοσάρικο δεν το ζήτησα πίσω, δεν με νοιάζουν τα 20€ πραγματικά, με νοιάζει ότι αλλά συμφώνησα κι άλλα πήρα. Και η απάντηση του γραφείου ήταν ένα ξερό «λυπούμαστε που δεν μείνατε ικανοποιημένος, θα ενημερώσουμε τον υπεύθυνο, ελπίζουμε την επόμενη φορά να σας ικανοποιήσουμε...μπλα μπλα...»
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2