Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 10 10
Call-Girls 27614
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Αυτό δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ και αμφιβάλλω αν θα μου ξανατύχει. Σε συνάντηση 1 ώρας που κράτησε τελικά 25 λεπτά, η κοπέλα είπε μετρημένες 5 λέξεις, τις εξής: hi, money, Ukraine, No, bye. Δευτέρα μεσημέρι καβλωμένος τηλεφωνώ για Έρικα, στανταράρα. Δυστυχώς ήταν διαθέσιμη για αρκετά αργότερα και ήθελα να γαμησω μέσα στην επόμενη ώρα. Η Ολίβια,διαθέσιμη σχεδόν άμεσα, φαινόταν πολλά υποσχόμενη επιλογή. Την περιμενω στο δωμάτιο ήδη σηκωμένος και σκληρός. Όταν χτυπάει και ανοίγω πόρτα, στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα είπα μέσα μου αυτή σήμερα θα την σκίσω. Ήταν και τα τελευταία 10 δευτερόλεπτα ικανοποίησης του ραντεβού. Με το πρώτο hi, money?σχεδόν μου έπεσε, και με το που ξάπλωσε δίπλα μου μετά το ντουζάκι της και τη ρώτησα από που είναι, με το που απαντάει Ukraine ορθά κοφτά μου έπεσε οριστικά. Κανονικά έπρεπε να τελειώσω το ραντεβού εκείνη τη στιγμή. Όμως σχεδόν δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνει χειρότερο και επειδή έτσι κι αλλιώς με εξιτάρει να γαμάω όσες μικρουλες δείχνουν ότι δεν γουστάρουν την δουλειά τους, συνέχισα. Βοήθησε και η 4η λέξη (No) στην ερώτηση αν της αρέσει η Ελλάδα και η δουλειά της. Ξεκινήσαμε με πίπα, ο ορισμός της αδιαφορίας, μου σηκώθηκε όμως ξανά βλέποντας στον καθρέφτη την κωλάρα της. Ξεκινήσαμε με εκείνη από πάνω, και μετά στα 4. Δεν άρθρωσε λέξη, βογγητό, το κεφάλι στα πλαγιά με ανέκφραστο πρόσωπο. Δεν έχω πάρει πλαστική κούκλα του σεξ, αλλά φαντάζομαι κάπως έτσι πρέπει να είναι. Με τα πολλά της είπα να γονατίσει για το swallow που είχα πληρώσει. Απλά τα έφτυσε μπροστά μου. Της είπα να πάει για ντουζ και να φύγει και εγώ ντύθηκα όσο πιο γρήγορα γινόταν, προσπαθώντας να θυμηθώ χειρότερο γαμήσι στα τελευταία 20 χρόνια που εξασκώ το χόμπι μου. Δεν θυμήθηκα κανένα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 19, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
24 Ιαν 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
1.922
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, chris1955, johny cunt και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2021
α) Προφανῶς ἡ γυναίκα δέν γνωρίζει τὴ λέξη "διπλωματία" . Δέ λές στὸν πελάτη οὔτε ὅτι δέ σ'ἀρέσει ἡ δουλειά σου οὔτε ὅτι δέ σ' ἀρέσει ἡ Ἑλλάδα ὄταν εἶσαι στὴν Ἑλλάδα καί μιλᾶς μέ Ἕλληνα.... β) Τό καλό βέβαια σέ τέτοιες περιπτώσεις εἶναι ὅτι ξέρεις τί τρέχει... γ) Ἔπρεπε νά ζητήσης ἐπιστροφή χρημάτων γιά τὸ ἔξτρα ἐπειδή δέν τὰ κατάπιε...
review reaction 1 TOMCRUISE, ntinosam, Theodor73 και 1 ακόμα μέλος
20 Ιουλίου, 2021
Κατατοπιστικός + 1Ναι!
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck
20 Ιουλίου, 2021
Την έχω πάρει δύο φορές. Στο πρώτο της τουρ ήταν αρκετά καλή. Την δεύτερη φορά , δεύτερο τουρ, που την πήρα μου φάνηκε κάπως μηχανική. Κυρίως όμως με χάλασε το ότι είχε πάρει κιλά. Έγινε μπαμπατσικη, κάτι που εμένα δεν με ενθουσιάζει.
Διάβασα και το σημερινό....
Κρίμα.
review reaction 1 WHATABOUTFUCK, TOMCRUISE, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3