Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 43 10
Call-Girls 76864
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Χρωστούμενη κριτική σε Ινέσα. Στη διάρκεια της καραντίνας χρειάστηκε αρκετές φορές να διαπραγματευτώ αν θα κανόνιζα ή όχι και πότε, την επόμενη διείσδυση στα ενδότερα μιας κάποιας διαθέσιμης κορασίδας και της δικής μου προστυχιάς στην πράξη. Η Covidmania με έβαζε σε σκέψεις κι έτσι έχασα πολλές συνευρέσεις σε αυτό το διάστημα. Όταν αναζητούσα όμως να θυμηθώ τις καλύτερες πρόσφατες συναντήσεις μου, για κάποιους από τους παρακάτω λόγους η Ινέσα φιγούραρε στις πρώτες θέσεις. Και λέω πρόσφατες γιατί λόγω ηλικίας και συχνότητας τα πιο πίσω σχεδόν δεν τα θυμάμαι.
Το κορίτσι ήταν στην πένα, την επισκέφθηκα στο ξενοδοχείο που αργότερα κάηκε, είχε καλό δωμάτιο και το είχε καθαρό. Πολλές φορές αυτό δείχνει και τί άτομο θα συναντήσω.
Πρόσχαρη, χαμόγελα, φιλιά με άνεση, καλή συμπεριφορά κι έδειχνε να έχει εμπιστοσύνη σε αυτόν που έχει απέναντι (απορώ αυτές που δεν εμπιστεύονται πώς το κάνουν το επάγγελμα αλλά τέσπα).
Δεν είπε όχι σε τίποτα, δεν κοίταξε το χρόνο, έφαγε δάχτυλα, πίεση, λίγο ξύλο (με μέτρο πάντα ε..μη διαβάζει και κανάς περίεργος) κοίταζε στα μάτια (κι έχει ματάρες) και έκανε πολύ πολύ φιλότιμη προσπάθεια για deepthroat η οποία συνήθως της έβγαινε.
Έχει πάρα πολύ ωραίο και γυμνασμένο κορμί, που όταν ιδρώνει γίνεται ακόμα πιο ερωτικό, περιποιημένα και όμορφα πόδια και δάχτυλα (εντελώς το φετίχ μου). Αν είχα κανά τρίωρο θα είχα χαθεί μιλάμε.
Το γραφείο πολύ εντάξει, η επικοινωνία με τα κορίτσια είναι πάντα άριστη, απορώ που τους έχουν καταβαραθρώσει κάποιοι με τις κριτικές τους, αλλά εδώ είμαστε, περιθώρια για βελτίωση πάντα θα υπάρχουν.
Με λίγα λόγια, που έχουν γράψει κι οι συναγωνιστές, η Ινέσα το αξίζει το χρήμα και με το παραπάνω.
Αυτά από εμέ..καλά να περνάτε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
monogamous
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
751
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 TOMCRUISE, mixalis mixoy, delipas και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού