Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Emily, παρόλο που δεν έχει κάποιο από τα χαρακτηριστικά των γυναικών που διαχρονικά με συγκίνησαν περισσότερο στη ζωή μου, φαινόταν να έχει αυτό το παράξενο, φουτουριστικό, πρόσωπο που με έκανε να θέλω πολύ να την γνωρίσω. Σα να βγήκε από κάποια βινιέτα του Enki Bilal: γωνίες, βλέμμα που δεν μπορείς ν’ αποφασίσεις αν κρύβει χαρακτήρα ονειροπόλο, σκληρό ή σοβαρό και μια ακραία θηλυκότητα. Μια γυναίκα – αιλουροειδές. Αυτά από τις φωτογραφίες. Την είχα κλείσει την περασμένη φορά που είχε έρθει αλλά ακύρωσα μερικές ώρες πριν γιατί μου είχε τύχει κάτι. Από εκείνη τη μέρα είχα αποφασίσει ότι εάν ξανάρθει θα την έβλεπα οπωσδήποτε.

Τέλεια συνεννόηση με 2 μηνύματα με το γραφείο και η Emily έφτασε στην ώρα της. Όταν μπήκε στο οπτικό μου πεδίο ένιωσα περίεργα. Είναι από τις γκόμενες που τις παίρνει ο σκηνοθέτης για να παίξουν το ξωτικό. Φορούσε ένα φαρδύ άσπρο-γαλάζιο αεράτο φόρεμα και ψηλοτάκουνα ανοιχτά μεταμοντέρνα παπούτσια. Ξανθά ίσια μακριά μαλλιά σε σαντρέ απόχρωση, πράσινα υπέροχα μάτια, λεπτά χαρακτηριστικά και ανεξερεύνητο βλέμμα. Υπέροχο αδύνατο σφιχτό και γυμνασμένο σώμα. Την κωλόπιασα αμέσως και καύλωσα.

Ζήτησε μόνο νερό (κακός οιωνός), μου είπε ότι μόλις είχε κάνει μπάνιο και την πήγα αμέσως στο κρεβάτι. Γδύθηκε χορεύοντας και κολλώντας επάνω μου με την πλάτη. Της φιλούσα το λαιμό, το σβέρκο, την πλάτη πιάνοντας το στήθος της (δυάρι φτιαγμένο άψογα). Eίναι 1,60 περίπου, αλλά αφήνει την αίσθηση πιο ψηλής γυναίκας λόγω καλών αναλογιών. Τα χέρια μου την πέρασαν από παντού αποτυπώνοντας το σώμα της στο μυαλό μου. Πύρκαυλος την ξάπλωσα, της έβγαλα το εσώρουχο και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα.

Αφού την εξερεύνησα όλη και με το στόμα, άρχισα να της τρώω το μουνί με πάθος. Μυρωδάτο, νόστιμο και φανταστικό μουνί: μικρό σε μήκος που ξεπετάγεται μέσα από το σώμα της σαν λουλούδι. Στο γλειφομούνι ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Έπαιρνε θέση για να με βλέπει καλύτερα, αναστέναζε και μου το κολλούσε στο στόμα με θρασύτητα. Στην πίπα όμως είναι άσχετη ή είναι υπερβολικά ναρκισσίστρια για να γουστάρει. Καραμέλωμα στο κεφάλι με λίγα χάδια στα αρχίδια, λίγα παιχνίδια με τη γλώσσα, σαν γάτα, κι αυτό ήταν όλο. Δεν ξενέρωσα επειδή είναι φοβερά όμορφη. Προφυλακτικό, δεύτερο γλειφομούνι γιατί γούσταρα και μπήκα μέσα της γαμώντας την αργά και βαθιά.

Η Emily ξέρει ότι αν σε κοιτάζει στα μάτια όσο την γαμάς θα κάνει κουμάντο. Παραδέχομαι ότι εκεί το παράκανα κι αυτή συμμετείχε με ένα μυστήριο τρόπο. Σα να γούσταρε που τη γούσταρα τόσο. Αυτό και μόνο. Δεν κοίταζε εμένα αλλά τον εαυτό της που κατάφερε να κάνει έναν τύπο να θέλει να τη σκίσει. Τη γύρισα στα 4 και απόλαυσα ένα φανταστικό γαμήσι γιατί έχει όσα ακριβώς πιασίματα πρέπει. Γύριζε το κεφάλι της για να την δω (και όχι για να με δει), προσπαθώντας να καταλάβει πόσο μπορώ να αντέξω. Την ξαναγύρισα και την γάμησα χωρίς κανένα έλεος ενώ αυτή φώναζε, κάπως υπερβολικά, κοιτάζοντάς με στα μάτια. Έτσι την έχυσα.

Δεν λέω, στο ημίχρονο ήταν τρυφερή, με χάιδευε και γελούσε με όσα λέγαμε (δεν έχει τόση δυσκολία στα αγγλικά όσο λένε οι προηγούμενοι) αλλά ήταν κάπως αλλού. Την ρώτησα τί πίνει και επέμενε ότι δεν αγγίζει ούτε αλκοόλ ούτε ναρκωτικά γιατί αντλεί χαρά από τον εαυτό της. Έβγαλε έναν σύντομο λόγο πως ό,τι κάνει το κάνει καλά, ότι είναι έξυπνη, με ανώτερη εκπαίδευση και ικανή σε όλα. Εκεί γέλασα πάρα πολύ – όχι επειδή την αμφισβήτησα, μπορεί και να είναι άψογη σε όλα – αλλά γιατί στα 3’ που αφέθηκε ελεύθερη, έδειξε πόσο ερωτευμένη είναι με τον εαυτό της. Το κατάλαβε νομίζω αλλά δεν μου κράτησε μούτρα γιατί ταυτόχρονα της έλεγα πόσο θεϊκό μουνί είναι και την χάιδευα.

Κάναμε μπάνιο και ήρθε τρέχοντας για τη συνέχεια. Άρχισε πάλι τον χορό και τα κωλοτριψίματα. Δεν προσπάθησα καθόλου να της τον δώσω στο στόμα. Την έστησα στα 4 και την έφαγα από πίσω γλείφοντάς την με μανία και κάνοντας περάσματα με τη γλώσσα μου και από το μικρό της κωλοτρυπάκι. Γούσταρε που γούσταρα. Προφυλακτικό, μπήκα μέσα της και την γάμησα για λίγο δυνατά, αλλά μου έλειπε το πρόσωπό της. Την γύρισα και έκανα το κέφι μου κι εγώ σα να ήμουν ερωτευμένος με τον εαυτό μου. Εκεί λίγο προσπάθησε να κατεβάσει ρυθμό αλλά με 1-2 φιλοφρονήσεις για το πόσο γλυκομούνα είναι, αφέθηκε. Πέρασε ώρα με σκληρό γαμήσι και είχε αρχίσει πια να φωνάζει τόσο που κάπως έχασα τη συγκέντρωσή μου και της είπα να σταματήσουμε. Με φίλησε, με έπιασε από τα μαλλιά, πήγε για μπάνιο, ντυθήκαμε και τη συνόδεψα (ακούγοντας μέσα στο κρανίο μου το see Emily play των Pink Floyd).

Η Emily είναι επαγγελματίας. Κάνει ό,τι πρέπει, είναι όσο δοτική μπορεί, αλλά είναι απορροφημένη από τον εαυτό της και αυτό δεν κρύβεται. Γαμιέται μια χαρά αλλά σκέφτεσαι γι’ αυτήν ότι χύνει μόνο όταν μαλακίζεται. Αντλεί ικανοποίηση από την κατάκτηση των υψηλών της στόχων και όχι από τις αισθήσεις. Νομίζω πως της φαίνεται περίεργο που δεν την ερωτεύτηκε κάποιος επώνυμος ή βαθύπλουτος.

Η Emily λατρεύει τον εαυτό της και όταν είναι στις καλές της σου κάνει τη χάρη να στον παραχωρήσει πιστεύοντας ότι σου έκανε την πιο μεγάλη χάρη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 company of heroes tho, CaptainK, rodriguez65 και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2021
Πολύ ωραία αναφορά αγαπητέ !

Πέρα από τον ναρκισσισμό , που προφανώς την διέπει , εγώ βρήκα
πολλά ενδιαφέροντα σημεία εκ του συγκεκριμένου γεγονότος !
Ενδεικτικά , εκεί που γύρισε το κεφάλι να σε κοιτάξει ή να δει πόσο την θέλεις..
..έτσι ώστε να ικανοποιηθεί περισσότερο !

Δεν ξέρω.. Βλέπω "το ποτήρι μισογεμάτο" μέσα από όλο αυτό !

Εν τω μεταξύ μου αρέσει πολύ όταν μία "προικισμένη" κοπέλα επιδεικνύει τον
εαυτό της κατά την πράξη..

Ποιος ξέρει ?
Μου'χει μείνει από τα Strip Clubs μάλλον ! Χεχε!

Μια χαρά λοιπόν !
Έτσι!
review reaction 1 vltepdr, Karelis69
18 Ιουλίου, 2021
Δε νομίζω ότι το έκανε για να ικανοποιηθεί περισσότερο, αλλά γιατί ήθελε να δει τη δύναμή της κατά κάποιο τρόπο. Αν και 1 ώρα με μία άγνωστη δεν είναι αρκετή για ασφαλή συμπεράσματα, νομίζω ότι δεν έχω ξανασυναντήσει άνθρωπο με τέτοιο έρωτα (όχι αυτοεκτίμηση - έρωτα) στον εαυτό του. Γι' αυτό έβαλα και ίσως στο αν θα την ξαναέβλεπα.
review reaction 1 Annapurna, Bartender 74, Karelis69
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2