Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.6 3 10
Call-Girls 5920
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Παρασκευή απόγευμα έκανα μια θλιβερή διαπίστωση: δεν αντέχω τις συναισθηματικές εμπλοκές και το Σάββατο πρέπει να ανταποκριθώ με τη δικιά μου σε πράγματα πέρα από το σεξ. Είπα λοιπόν να ξεσκάσω και να διώξω το άγχος πριν έρθει. Κοιτάζοντας τις καινούργιες είδα πολλές όμορφες αλλά όλες νομίζω είχαν αυτά τα αφύσικα χείλη. Αυτές οι γκόμενες με κάνουν να αισθάνομαι σαν τον Καλιγούλα και δεν ήμουν σε τέτοια διάθεση. Έτσι διάλεξα τη Μιλένα. Φαινόταν ότι όλα επάνω της είναι φυσικά και υπέθεσα ότι είναι πάνω από 30.

Τέλεια συνεννόηση με το γραφείο και ήρθε ακριβώς στην ώρα της. Η Μιλένα από κοντά είναι πιο όμορφη από τη γυναίκα των φωτογραφιών. Δεν υπάρχει αναντιστοιχία, είναι ακριβώς έτσι, απλώς δεν ξέρει να στήνεται στη φωτογράφηση στην οποία έχει κάπως αμήχανο και επιτηδευμένο ύφος. Η γυναίκα είναι γλυκιά, με γελαστά μάτια, άνετη από την πρώτη στιγμή και με καλή διάθεση. Εντύπωση μου έκανε η μυρωδιά της. Κάτω από το σαπούνι, τα διακριτικά αρώματα και το λιτό κίτρινο φόρεμά της, έπιασα, φιλώντας την χαμηλά στο λαιμό, τη δική της ιδιαίτερη μυρωδιά, σαν ζεστό στρούντελ. Το κακό είναι ότι δεν πρέπει να ξέρει πάνω από 3 αγγλικές λέξεις.

Τη ρώτησα αν θέλει να την κεράσω ένα ποτό και το μεταφραστήρι της μου είπε ναι, θα πιει ένα αφού πρώτα κάνει μπάνιο. Μετά από λίγο εμφανίστηκε μπροστά μου πέταξε την πετσέτα και ενώ την περιεργαζόμουν είπε στο μηχάνημα να μου πει ότι οι χρωματικές επιλογές που έχω στο χώρο μου της δίνουν την εντύπωση ότι έχω γλυκιά και παιχνιδιάρικη ιδιοσυγκρασία. Εκεί την άρχισα στα βαθιά γλωσσόφιλα. Τα μάτια της με κάρφωναν ξεδιάντροπα και γέμισε η ύπαρξή μου από στρούντελ βατόμουρο.

Η Μιλένα δεν έχει τίποτα φτιαχτό επάνω της. Δεν είναι γυμνασμένη αλλά έχει φανταστικό δέρμα και είναι τόσο μαλακή και αφράτη που χαίρεσαι να την πιάνεις παντού. Την σήκωσα λίγο, την ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να την τρώω από το λαιμό μέχρι τις γάμπες. Το μουνί της είναι γλυκό, προπετές και όχι εντελώς ξυρισμένο. Πήγε να βάλει απολυμαντικό αλλά δεν την άφησα γιατί μύριζε ωραία. Ήταν καλή ιδέα, όχι μόνο επειδή γούσταρα εγώ αλλά επειδή απελευθερώθηκε εντελώς. Φαινόταν να το διασκεδάζει πολύ, με χάιδευε και είχε αισθησιακό βλέμμα όποτε την τσάκωνα. Δέχτηκε με ευχάριστη έκπληξη τη γλώσσα μου και στο πιο μικρό τρυπάκι της. Τότε πήρε τα ηνία.

Ακολούθησε μια υπέροχη πίπα που με έκανε τούμπανο αλλά το αξιοσημείωτο ήταν το πόσο καλά και επίμονα γλείφει και τρώει αρχίδια, αφήστε που με αιφνιδίασε ανταποδίδοντας το γλείψιμο και πιο πίσω. Μετά συνέχισε με βαθιά πίπα και με γλυκά χτυπήματα της γλώσσας στο χαλινό. Προφυλακτικό και άρχισα το αγαπημένο μου σχετικά αργό και βαθύ γαμήσι.

Στο κυρίως σεξ ανταποκρίνεται σε ρυθμούς γκόμενας και όχι πορνοστάρ. Αυξανόμενη συμμετοχή, πνιχτές ερωτικές στοναχές που όσο περνά η ώρα γίνονται φυσιολογικά βογγητά και ένα πρόσωπο που μαλακώνει περισσότερο σε κάθε γερό κάρφωμα. Τη γύρισα στα 4 γραπώνοντάς την με το ένα χέρι από το σβέρκο και πιάνοντας το μεγάλο στήθος της με το άλλο. Ανέβαζε κρεσέντο, οπότε τη γύρισα πάλι στα γόνατα, την έπιασα από τα κωλομέρια και τη γαμούσα φιλώντας την στο στόμα ενώ αυτή είχε περάσει τα χέρια της στους ώμους μου. Δευτερόλεπτα πριν το τέλος την ξάπλωσα και εκεί άρχισε να φωνάζει ενώ την έχυνα.

Πέρασαν 1-2 λεπτά και τη ρώτησα αν συνέβη κάτι αλλά ήταν μέσα στην τρελή χαρά και έβγαλε το μεταφραστήρι ενώ με καθάριζε από το σπέρμα. Τα λόγια της ήταν πολύ κολακευτικά και γλυκά. Αναρωτιόμουν αν το μεταφραστήρι είναι χαλασμένο, αλλά οκ. Κάπνισα 1 – η Μιλένα δεν καπνίζει – ενώ μιλούσε και μου έδειχνε τη μετάφραση παρακαλώντας με να μιλάω πιο αργά και λιγότερο βρετανικά για να με πιάνει το μηχάνημα…

Κάναμε μπάνιο, με πλησίασε χορεύοντας χαβαλετζίδικα, μέσα στα γέλια και άρχισε τα χάδια και τα φιλιά κόβοντάς μου τα χάχανα με το show που έβλεπα. Δεν άντεξα και άρχισα να της ξανατρώω το μουνί. Στο 69 έγινε της τρελής. Της έφαγα και μου έφαγε τα πάντα για ώρα και μετά ήρθε επάνω μου και άρχισε να με γαμάει δυνατά, κουνώντας τη λεκάνη της ενώ ήμουν γερά καρφωμένος μέσα της, τρώγοντας τις βυζάρες της. Τελικά τη γύρισα και τη γάμησα χωρίς κανένα έλεος χουφτώνοντας ό,τι έβλεπα μπροστά μου. Εντυπωσιακή που όσο ανέβαζα ρυθμό τόσο περισσότερο συμμετείχε και έτσι κατάφερα και την ξαναέχυσα θριαμβευτικά. Δεν ξέρω, ή απελευθερώθηκα τελείως ή έχω φτιάξει φυσική κατάσταση γιατί τελευταία το ’χω για δύο οργασμούς μέσα σε 1 ώρα (και λιγότερο).

Ντυθήκαμε βιαστικά γιατί πέρασε η ώρα και την συνόδεψα ακούγοντας διαδοχικά τα ρωσικά της και την μηχανική αγγλική φωνή του μεταφραστή να μου λέει πόσο χάρηκε που γνώρισε έναν τύπο με θετική ενέργεια και καλό χαρακτήρα. Ελπίζω αυτοί που φτιάχνουν τα προγράμματα μεταφράσεων να μην είναι άσχετοι απατεώνες.

p.s. η βαθμολογία στο σώμα είναι για γυναίκα που βρίσκεται στην 4η δεκαετία της

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 03, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CaptainK, rodriguez65, spipis71 και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουλίου, 2021
εμενα παντως πολυ με εχει συγκινησει η συγκεκριμενη .δεν εχει το υφος της τσουλας .κι αν ειναι γυρω στα 40 τοτε ειναι ο επομενος στοχος.
review reaction 1 Constantinos27, hornyasfuck, TOMCRUISE
03 Ιουλίου, 2021
Φίλε δάχτυλα αφήνει?
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE
03 Ιουλίου, 2021
@kostad1nos από αυτά που καταλαβαίνω ότι θες, δεν θα σε απογοητεύσει. Είναι πολύ γλυκός και γελαστός άνθρωπος. Όχι, δεν έχει το ύφος τσούλας. @Eros82 δοκίμασα πιο ελαφριά, τρίψιμο κλειτορίδας και όχι βαθιά και ναι, ως εκεί όχι μόνο αφήνει αλλά γουστάρει. Αυτό ήθελα και ήταν μια χαρά. Αν ζητάς κάτι υπερβολικό, δεν ξέρω να σου πω.
review reaction 1 hornyasfuck, Constantinos27
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3