Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 10 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από τόσα σερί αποτυχημένων συναντήσεων, και παρά τον διχασμό στις κριτικές, είπα να επιδιώξω ραντεβού με κοπέλα που τουλάχιστον θεωρώ όμορφη. Και ακόμα και αν είναι ακόμα μία αποτυχία το ραντεβού, να έχω μείνει τουλάχιστον με κάποιες ωραίες εικόνες.
Από όταν είχα δει τις φωτογραφίες της Αλεξάνδρας στην προηγούμενή της επίσκεψη, είχε ξεχωρίσει ανάμεσα και στις τόσες άλλες πραγματικά (στις φωτογραφίες τουλάχιστον) ωραίες κοπέλες του γραφείου. Και κάτι μου έλεγε και ότι οι φωτογραφίες τις αυτές, θα ήταν και πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Κρατόντας απ'τις κριτικές μία μόνο σημαντική πληροφορία - ότι η κοπέλα είναι τελείως ανάλογα με τα κέφια της - αποφασίζω ότι πρέπει να τη συναντήσω όταν είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη και ανεπηρέαστη από άλλες συνθήκες. Πότε θα ήταν το πιο πιθανό να το πετύχω αυτό; Αν ήμουν το πρώτο ραντεβού της αφότου έφτανε.
Μετά από περιπέτειες (δεν έφτασε την ημέρα που ήταν να φτάσει, ακυρώθηκε το ραντεβού της επόμενης ημέρας, πρόλαβε για 10 λεπτά να κλείσει άλλος πρώτος λίγο πριν την ώρα που ήθελα την μεθεπόμενη μέρα), το καταφέρνω.
Δεν ξέρω πώς θα είχε εξελιχθεί σε διαφορετική περίπτωση, αλλά κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, μάλλον μου βγήκε σε καλό η επιμονή.

Η κοπέλα είναι ακριβώς αυτό το πανέμορφο (για εμένα τουλάχιστον) πλάσμα που φαίνεται στις φωτογραφίες. Οκ, τα χείλη είναι λίγο πιο φουσκωμένα, αλλά ακόμα και αυτά σε επίπεδο που να μην χαλάνε την εικόνα της. Όντως στο ύψος που αναφέρεται και με ωραίο σώμα (στήθος σιλικόνη σχετικά σκληρό, δέρμα απαλό, κωλαράκι μικρό αλλά πεταχτό). Μοντέλο γενικά.
Έχει όντως μια τομή που ξεκινάει χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και τελειώνει λίγο κάτω απ'το διάφραγμα. Το εσώρουχό της όμως ήταν ένα δαντελωτό κορμάκι το οποίο άνοιξε πάνω και κάτω αλλά συνέχισε να φοράει, οπότε έκρυβε ακριβώς την περιοχή εκείνη (το είχε και έγνοια αν ποτέ χαμήλωνε παραπάνω).

Γενικά δεν πήρε πρωτοβουλίες και ίσως και να έλεγε κανείς ότι έφαγε κάποιον χρόνο. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, εμένα δεν με χάλασε. Υπήρχε περισσότερο η αίσθηση ενός ραντεβού που κλιμακώνεται με πιο αργό ρυθμό, αλλά αυτό ήταν κάτι που του προσέδιδε και μία φυσικότητα.
Όλο το ραντεβού εξελίχθηκε εντελώς σε ρυθμούς GFE, με χάδια, βαθιά φιλιά, βλέματα, και πριν, μετά αλλά και κατά τη διάρκεια της πράξης. Γενικά εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ πώς θα μπορούσε να σου βγει διαφορετικά με ένα τέτοιο πλάσμα δίπλα σου, but that's just me.

Δεν ξέρω αν ήταν το ήταν ξεκούραστη, ότι δεν την πίεσα σε, ότι δεν υπήρξε βιασύνη, ότι την περιποιήθηκα πρώτος για αρκετή ώρα ή αν ήταν όλα αυτά γενικά, αλλά μου δόθηκε πλήρως. Συμμετείχε και ακολουθούσε στα πάντα, δεν είπε όχι ούτε δυσανασχέτησε σε κάτι, αντιθέτως σε ότι έκανα έδινε και εκείνη με τον τρόπο της και υπήρχε γενικότερα η αίσθηση ότι το απολαμβάναμε και οι δύο.

Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή, εξελίχθηκε όσο καλά όσο θα μπορούσα να φανταστώ.

Προφανώς το να περιμένει την συναντήσει κάποιος ως πρώτο ραντεβού του τουρ της δεν είναι ιδιαίτερα εφικτό, αλλά πέρα από αυτό ελπίζω οι πληροφορίες που έδωσα να συμβάλουν, σε περίπτωση που την επιλέξετε, στο να είναι ευχάριστη η εμπειρία.

Άντε, καλό μας καλοκαίρι μάγκες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 23, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
644
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, maposavouris, chris1955 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουνίου, 2021
Συνάδελφε χαίρομαι που πέρασες καλά. Εμένα άμα μου ερχόταν θα μου έπεφτε ! Σιλικόνη στα χείλια ,σιλικόνη στα βυζια και τομή στο στέρνο .Αστα να πάνε ....
review reaction 1 Annapurna, TRAXANOPLAGIAS1234
30 Ιουνίου, 2021
Σεβαστό, γούστα είναι αυτά. Όμως να ξαναπώ ότι καμία από τις δύο επεμβάσεις σε χείλη/στήθος δεν είναι αντιαισθητικές. Το στήθος, ιδιαίτερα, μπορεί να είναι κάπως σκληρό, αλλά δεν είναι υπερβολικό και, καθότι μικρό, δεν στέκεται άσχημα. Η τομή τώρα, είναι ένα άλλο θέμα. Εμένα δεν με χάλασε καθότι φρόντισε να την καλύπτει κιόλας.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2