Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 14 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 58485
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα στους συναθλητές.

Σάββατο απόγευμα και οι καύλες είχαν χτυπήσει κόκκινο. Αρχικά είχα σκοπό να καλέσω άλλες κοπέλες, αλλά η Αφροδίτη ήταν διαθέσιμη (και η Βίκυ, αλλά την έχω γνωρίσει και δεν ήθελα ξανά συνάντηση - ωστόσο χρειάζεται αναφορά σε άλλη κριτική για αυτό). Η συνεννόηση με το πρακτορείο εύκολη.

Είχα διαβάσει τις κριτικές, αλλά είχα αποσπάσει τις πληροφορίες που με ενδιαφέρανε και πίστευα ότι θα κλικάρει καλά με εμένα η Αφροδίτη, όπως κι έγινε. Το μόνο που με προβλημάτιζε ήταν, αν θα μου άρεσε το πρόσωπό της. Οταν περίμενα να ανεβεί το ανσασέρ η κοπέλα, μου άρεσε το συναίσθημα που δεν ήξερα το τί θα συμβεί. Όμως, μόλις την αντίκρισα χαμογελαστή και την είδα ευγενική, φτιάχτηκα. Ήταν έτσι πρόσχαρη και ευγενική σε όλη την συνάντηση και εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ.

Σε ό,τι αφορά στην εμφάνιση της Αφροδίτης, είναι με μαύρο καρέ μαλλί και το στήθος είναι πολύ μικρό. Δεν συνιστάται για ισπανικό, αλλά για το σωματότυπό της, δεν φαίνεται άσχημο. Πρόκειται δηλαδή για ένα πιπονοειδές μιλφ. Είχε έρθει ντυμένη με ένα φόρεμα και τακούνια τσόκαρα που της πηγαίνανε. Το δέρμα της είναι λευκό και είναι πιο λεπτή από ό,τι φαίνεται στις φώτο. Μου άρεσε πολύ η εμφάνιση της.

Πλήρωσα 180 ευρώ για 1 ώρα και cim αλλά και shallow. Ήμουν εκστασιασμένος με την ιδέα γιατί δεν το είχα ξανακάνει(την κατάποση). Έδινε φιλιά αβέρτα κι αφού έκανα ντους και προφανώς είχαμε γδυθεί και οι δύο, την άρχισα γλύψιμο στο μουνάκι της, το οποίο και ευχαριστιότανε, γιατί πέρα από τα ωραία λογάκια που έλεγε και θα μπορούσε κάλλιστα να λέει ό,τι θέλει,αλλά είχε υγρανθεί κιόλας. Δεν περίμενα, όμως, να τελειώσει και της ζήτησα να αναλάβει αυτή με το να με τσιμπουκώσει. Ηθελε να γλύψει και αρχίδια, αλλά εμένα δεν μου αρέσει, οπότε την σταμάτησα. Με έγλειφε πολύ ωραία, κάνοντας deep throat και με άφηνε να ψευτοδίνω ρυθμό στο κεφάλι της, αφού της το κράταγα και με τα δύο χέρια, αλλά αυτή πήγαινε από μόνη της γρήγορα και δεν άργησα να χύσω μέσα στο στόμα της και δεν έτρεξε να πάει στο μπάνιο να τα φτύσει, αλλά τα κατάπιε.

Κάτσαμε το υπόλοιπο της ώρας και συζητάγαμε. Μου κράτησε ευχάριστη συντροφιά. Σε μία ώρα δεν προλαβαίνω 2η φορά, αλλά μου αρέσει να κάθεται η κοπέλα. Το έχει και στο σόσιαλ, αν και όντως ίσως να μην είναι από Ελλάδα, όπως ισχυρίζεται το γραφείο, καθώς παρατήρησα ότι δεν γνώριζε καλά ελληνικά. Σε κάθε περίπτωση εμένα προσωπικά δεν με πειράζει. Θα την ξανασυναντήσω σίγουρα, αν προλάβω, γιατί όπως μου είπε κι η ίδια δεν είναι του χώρου καιρό και δεν ξέρω αν θα αντέξει σε αυτήν την δουλειά. Δεν φάνηκε πάντως πως δεν είναι στον χώρο καιρό.

Αυτά από εμένα και ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 26, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
876
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, chris1955, olddog και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουνίου, 2021
Τὸ σωστό εἶναι "swallow". Ὄχι "shallow" ποὺ σημαίνει ῥηχός= "shallow waters"
review reaction 1 Poetjokey
29 Ιουνίου, 2021
Πωπω, έχουν σκουριάσει τα αγγλικά μου! Σωστός!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2