Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από μακρά περίοδο αποχής λόγω Covid είπα να επανέλθω στην ενεργό δράση λίγο πιο θεαματικό μ' ένα ντουετάκι. Η επιλογή μου ήταν εύστοχη! με βοήθησε και η ανάλογη κριτική που είχε ήδη καταχωρηθεί.

Στα της εμφάνισης: Δανάη, κοντούλα, πετιτ, με πολύ ομορφο σωματάκι, μικρο βυζάκι με ωραία ρόγα και ομορφουλικό προσωπάκι. Πένυ, επίσης πετίτ, με τέλειο σωμα, καλοσχηματισμένα βυζάκια, κωλαράκι. Overall όμορφες και πολύ σέξυ παρουσίες λαμβάνοντας υπόψη ότι μου αρέσουν οι πετίτ και αδύνατες.

Στα του αγώνα: Επειδή ου γαρ έρχεται μόνον...δεν είχα σκοπό να κάνω αεροπλανικά αλλά να απολαύσω την δροσιά των κοριτσιών και την κάβλα τπυ duo. Ο σκοπος επιτεύχθηκε. Τα κορίτσια ήταν ορεξάτα, φιλότιμα, και έκαναν ότι ζήτησα με άνεση και χαρά. Παίζουν και λίγο μεταξύ τους, μην φανταστείτε τίποτα σπουδαίο, αλλά οπτικά είναι χορταστικό. Επειδή τέτοια κάβλα και γλύκα δύσκολα την αφήνεις δεν υπήρχε social αλλά συνεχόμενο σεξ για ολόκληρη την μια ώρα. Απόλαυση.

Η Δανάη είναι τσαχπίνα, ομιλιτική και παίρνει πρωτοβουλίες. Μιλάει Ελληνικά καλά οπότε προσπαθεί να σε καβλώσει και με αυτό τον τρόπο. Άψογη.
Η Πένυ είναι πιο συνεσταλμένη, τα κάνει πιο μηχανικά και δεν παιρνει πρωτοβουλίες οπότε περιορίζεται σε ρόλο support της Δανάης.

Overal πολύ καλή εμπειρία. Αν θα το ξανάκανα; Ναι. Αν θα διάλεγα μια; την Δανάη. Όπως έγραψαν και άλλοι είναι ένα GTI, μικρό, καλοσχηματισμένο και με πολλά γκάζια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 16, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
310€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
SalonicaM
Ανώτερος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
1.738
Πόντοι:
5.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stef68, houdin, GALLAS και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού