Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σάββατο πρωί. Ξύπνησα και με κλειστά μάτια ακόμα, άπλωσα το χέρι μου για να πιάσω την αγαπημένη μου από την όμορφη μέση της. Αλλά έπιασα αέρα. Δεν κατάλαβα πότε έφυγε. Καφές, τσιγάρο και η συνείδησή μου άρχισε να επανέρχεται. «Σάββατο» είπα, «μια μέρα που μπορώ να μείνω μακριά από τον καθωσπρεπισμό του κόσμου και τον δικό της. Θα αλητέψω. Είμαι sexoholic? Μπορεί. Αλλά αντέχω όλες αυτές τις μαλακίες χωρίς να παίρνω πρέζα – δεν το λες και αποτυχία». Μπήκα λοιπόν στο bou για ν’ αποφασίσω πώς θα τελειώσω τη μέρα που είχα μπροστά μου.

Την Όλγα την είχα προσέξει όταν ήρθε. Κατάλαβα αμέσως ότι από κοντά δεν θα έβλεπα τον σωματότυπο που μου αρέσει περισσότερο (ψηλή, αδύνατη, γωνίες στο πρόσωπο), αλλά ο συνδυασμός μαύρα μαλλιά/γαλάζια μάτια και η πιθανότητα να είναι μαλακή και τρυφερή σαν κρουασάν βουτύρου με έκανε να την κλείσω για τα μεσάνυχτα. Το διαφορετικό είναι πάντα πρόκληση.

Υπήρξε καθυστέρηση αλλά είχα ενημέρωση από το γραφείο. Κανένα πρόβλημα. Το μόνο που θα μπορούσα να πάθω είναι να καυλώσω περισσότερο.

Η Όλγα έχει το ύψος που αναγράφεται, έχει ωραία μακριά μαύρα μαλλιά, γελαστό και γλυκό πρόσωπο (χωρίς γωνίες). Ήρθε ντυμένη απλά, όπως ζήτησα. Κοιτάζοντάς την επιβεβαιώθηκα: όντως έχει μερικά κιλάκια παραπάνω. Δεν πρέπει να είναι πάνω από 26, αλλά παίζει να είναι και 23. Όπως όλα τα πιτσιρίκια ζήτησε νερό και μου διηγήθηκε με τα μετριότατα αγγλικά της τί συνέβη και καθυστέρησε. Έκανε μπάνιο και ήρθε δίπλα μου. Την ρώτησα κάτι πολύ απλό, δεν κατάλαβε, οπότε την άρχισα στα γλωσσόφιλα και φιλάει ωραία η Όλγα. Μετά από γλυκό χούφτωμα σε όλο της το σώμα την ξάπλωσα και την έφαγα για ώρα όσο πιο καλά μπορούσα. Η Όλγα δεν είναι τελείως ξυρισμένη και αυτό είχε να μου τύχει καιρό. Αλλά είναι γλυκομούνα και το γλειφομούνι την έκανε να συγκεντρωθεί στο γαμήσι.

Στην πίπα κατάλαβα ότι δεν είναι επαγγελματίας. Δεν ήξερε τι να κάνει, δεν έχει τεχνική, τον αρπάζει και τον τρώει όπως της έρθει. Αλλά το κάνει με πάθος. Δεδομένου ότι η πίπα εμένα μου αρέσει σαν εικόνα αλλά δεν την θεώρησα ποτέ το κυρίως πιάτο, της είπα να μου βάλει προφυλακτικό. Το κορίτσι δεν ξέρει να το κάνει αυτό. Την ρώτησα και μου είπε ότι είναι πρώτη φορά στη δουλειά. Το έβαλα μόνος μου, την ξαναέφαγα, μου τον καραμέλωσε λίγο γλυκά και μπήκα μέσα της. Την γάμησα από μπροστά πιάνοντάς την από τους αστραγάλους. Η γκόμενα χτυπιόταν σαν τρελή και μου έριχνε δυνατές μουνιές φέρνοντας τη λεκάνη της προς εμένα με μανία. Χωρίς να βγω της έφαγα το στήθος (τριάρι όχι πολύ στητό αλλά φυσικό και με γαμάτο αίσθημα αφής) και τη γύρισα στα 4. Έχει κώλο λίγο πιο μεγάλο και αφράτο – όχι τόσο γυμνασμένο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά με προκλητικό σχήμα. Ζυμώνοντας τα κωλομέρια της και τα βαριά βυζιά της κοιτούσα τα 2 τατουάζ που έχει, ένα ψηλά στην πλάτη και ένα λίγο κάτω από τη μέση. Δεν μπορώ να πω, ευχαριστήθηκα πολύ και την ξαναγύρισα γιατί προτιμώ να κοιτάζω την γυναίκα όταν τελειώνω. Στην τελική φάση έγινε της τρελής και την έχυσα αυτοκρατορικά.

Στο διάλειμμα είπε ότι με τόσο καλό γλειφομούνι δεν χρειάστηκε τζελ και αυτό την έκανε να νιώσει άνετα. Κάναμε μπάνιο και ηρεμήσαμε λίγο μέχρι να καπνίσω ένα. Είναι από την Αγία Πετρούπολη και σταμάτησε, είπε, τα αγγλικά όταν η δασκάλα της γέννησε… Μου είπε ότι με καταλαβαίνει όταν μιλάω πιο αργά. Άρχισα κι εγώ να μιλάω σαν ρομπότ που έκαψε κυκλώματα. Η κοπέλα δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει. Τελικά μου είπε ότι μιλάω σαν ηθοποιός του θεάτρου με την αστεία βρετανική προφορά μου. Έδειχνε τόσο χαρούμενη που γούσταρα πολύ τη φάση. Άρχισε να με φιλάει στη μύτη, μετά με έβαλε κάτω και άρχισε να με τρίβει με τις βυζάρες της ενώ με πλάκωσε σε φοβερά παθιασμένα γλωσσόφιλα. Μουρμούριζε, μου χάιδευε τα πόδια με τα δικά της, έτριβε τη μούνα της πάνω μου και με καύλωσε πάρα πολύ. Την ξανάγλειψα, προφυλακτικό (μόνος μου το έβαλα…) και την πήρα γονατιστός κι αυτή στο πλάι. Στο τέλος την γύρισα κανονικά αρπάζοντάς την από τα μπούτια. Θέλω να σας πω ότι στο σημείο αυτό την γάμησα πολύ πολύ σκληρά. Όσο πιο δυνατά τόσο το καλύτερο γι’ αυτήν. Ανταποκρίθηκε μιλώντας και αναστενάζοντας δυνατά αλλά όχι ξεφωνίζοντας, της γύρισαν τα μάτια, ίδρωσε λίγο και ξανατέλειωσα δυνατά ενώ έτρεμε ολόκληρη σα να την χτυπούσε ρεύμα.

Ανέκτησα πλήρως τις αισθήσεις μου μετά από 1-2 λεπτά και την ρώτησα πώς την λένε πραγματικά. Με κοίταξε με τα μεγάλα μπλε μάτια της σαν χαζό και μου λέει «δεν θυμάμαι». Πνίγηκα σ’ ένα χείμαρρο από γέλια και αυτή έκανε τρελό κέφι. Της είπα ότι είναι τρολ και είναι ελεύθερη να φύγει. Αλλά κάθισε άλλα 10’ λέγοντας παιδικά αστεία της Ρωσίας, ξεκαρδιζόμενη, ενώ με χάιδευε και με φιλούσε. Χτύπησε ο συναγερμός και τότε αποφάσισε να κάνει ένα τρίτο μπάνιο. Τη συνόδεψα και με χάιδευε στα μπράτσα, φιλί και εξαφανίστηκε.

Δεν περίμενα ότι θα περνούσα τόσο καλά με τη μικρή. Άντεξα 5’ πριν βάλω ένα ουίσκι γιατί έπιανα στο στόμα τη γεύση κρουασάν βουτύρου που είχε το γλυκό μουνί της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 27, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 CaptainK, rodriguez65, delipas και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουνίου, 2021
Χαίρομαι αγαπητέ για την τόσο επιτυχημένη συνεύρεση. Τέτοιες ομορφες στιγμές για εμάς τους γέροντες είναι που μας δίνουν κουράγιο να ζούμε μέχρι την επομένη φορά. Ή μάλλον ας το διορθώσω μόνος μου, "Μας δίνουν κουράγιο να αναζητήσουμε τις επόμενες ανάλογες στιγμές!".
review reaction 1 hornyasfuck, Zebu, Constantinos27 και 5 άλλα μέλη
27 Ιουνίου, 2021
"και μου διηγήθηκε με τα μετριότατα αγγλικά της τί συνέβη και καθυστέρησε"
Κάτι έγινε χθες το βράδυ, ίσως κάποιος γενικός αστυνομικός έλεγχος.
Εμένα μου ακύρωσαν το ραντεβού μου την τελευταία στιγμή.
Χμμμ;
review reaction 1 review reaction 4 hornyasfuck, Zebu, Constantinos27 και 4 άλλα μέλη
27 Ιουνίου, 2021
Έτσι ακριβώς Annapurna
review reaction 1 hornyasfuck, Karelis69, Constantinos27 και 1 ακόμα μέλος
27 Ιουνίου, 2021
Το κρουασάν βουτύρου αν το γυρίσεις ανάποδα μεταμορφώνεται σε κρουασάν θοκολάταθ Πλατύ χαμόγελο
Εύγε κ. Βάλτε για ακόμη μια φορά.
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Karelis69, Constantinos27 και 1 ακόμα μέλος
27 Ιουνίου, 2021
Παροτι η κριτικη σου μου αρεσε, με βοηθησε στο να αποφυγω την Ολγα. Οι μερες που με εξιταριζε να παιρνω τα κοριτσακια απο το χερι και να τους δειχνω πως και τι, εχουν περασει ανεπιστρεπτι για μενα. Τωρα ψαχνω ΓΥΝΑΙΚΕΣ 40+ που ξέρουν πως και γιατι και ίσως μου μαθουν και τιποτα τωρα στα γεραματα.....
review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3, Constantinos27 και 1 ακόμα μέλος
27 Ιουνίου, 2021
@911-Toninno συμφωνώ μαζί σου. Αν δεις τις κριτικές μου οι 2/3 είναι μεταξύ 28-40. Με αυτές πέρασα καλύτερα. Αλλά κάτι με είχε πιάσει χθες. Σε κάθε περίπτωση, χαίρομαι που με βοήθησα με κάποιο τρόπο.
review reaction 1 hornyasfuck, Karelis69
27 Ιουνίου, 2021
που σε βοήθησα ήθελα να πω
review reaction 1 hornyasfuck, Karelis69
27 Ιουνίου, 2021
Τα βυζια της είναι όπως φαίνονται στις φωτογραφίες;;;Γιατί μου κάνουν κάπως άσχημα και με χαλάνε λίγο!!!
review reaction 1 hornyasfuck
27 Ιουνίου, 2021
Αγγλικά ..... σαν ρομπότ που έχει κάψει κυκλώματα !!!!????
Καλά, αυτό κι αν Είναι ατάκα !!!
review reaction 3 review reaction 1 Annapurna, hornyasfuck, vltepdr
28 Ιουνίου, 2021
@kwstasxat ναι, είναι όπως στην 6η φωτογραφία εδώ. Μην περιμένεις ένα στητό τριάρι. Δεν έχει το τέλειο στήθος.
review reaction 1 kwstasxat, Annapurna, hornyasfuck
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10