Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 52 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Έχω ξαναγράψει στο νήμα της κοπέλας της κοπέλας την εμπειρία μου, θεωρώ πως θα πρεπε να καταχωρηθεί στις κριτικές της δε.

Η συνάντηση έγινε κάπου στον Μάρτιο,με τα μέτρα της καραντίνας σφιχτά και τον κορονοϊο να θερίζει.Ειχα μόλις λίγους μήνες που επαναπατρίστηκα και το πεουλο ήθελε κάπου να μπει.

Μετά από διαβουλεύσεις μου μαζί του, λόγω κορονοϊου κυρίως, υπερίσχυσε το κάτω κεφάλι, βάζοντας με σε διαδικασία να αναζητώ κοπέλα που θα ικανοποιούσε τις ορμές μας.

Την Τζένη την είχα βάλει στο μάτι από χρόνια είναι η αλήθεια, βλέποντας την και στην πόλη μου, εκατό ευρουλακια ψαχναν να φύγουν άρον των άρον απ'την τσέπη μου.

Συνεννόηση πανευκολη με τα πρώτα σημάδια της καλοπέρασης μου να είναι προ των πυλών.

Έρχεται η στιγμή που μου λέει, ανέβα στον τάδε όροφο, ανέβηκα,με περίμενε, μπαίνω στο διαμέρισμα και... σαράντα βαθμοί λιώνει το κορμί,το ινβερτερ πρέπει να το χε ξετιναξει, νόμιζα πως διαβηκα τις πύλες της κολάσεως... μιλάμε πέθανα απ'την ζέστη.Πρωτο πράγμα της ζήτησα να το κλείσει γιατί δεν την πάλευα... όπως και έκανε.

Δεν περίμενα να συναντήσω αυτήν την Τζένη, πολύ πλαστικό ανεδυε η άτιμη,στον κωλο;Στα χείλη; Εξτενσιον στα μαλλιά; Πρόσθετα νύχια...Κάτι επίσης στο πρόσωπο της με χάλασε,μια κατσουφια λες και δεν μπορεί αυτό το πρόσωπο να πάρει χαρούμενη έκφραση,παρ ολ αυτά οι αγαμιες μου δεν επέτρεπαν φυγή.

Εάν με κάτι φτιάχτηκα ήτανε τα τατουάζ της και τον ωραίο της τρόπο.

Μου πρότεινε παρτουζα με την φίλη της, όπου και απεριψα όχι μόνο λόγω χρημάτων αλλά και απόλαυσης...η φίλη της πιο γήινη, όχι τόσο εξτριμ.

Διώξαμε την φίλη της και αρχίσαμε το μπαλαμουτι ξεντυνοντας εγώ αυτή και αυτή εμένα.Κατεβηκε απ'τις πλατφόρμες της και το όλο μπόι πήγε ισόγειο...κοντουλικο το Τζενακι.Υπο άλλες προϋποθέσεις δεν θα καθόμουν καθώς ότι έβλεπα είχε και μια δόση υπερβολής από πλευράς της,ας οψονται οι καύλες μου.

Πέσαμε στο κρεβάτι, άρχισε μια πίπα τέλεια και αμέσως όρμηξα να γλύψω το μουνακι της... πεντακάθαρο το Τζενακι τόσο που μου κανε εντύπωση φοβερή.Να μην θες να σταματάς το σπατουλαρισμα.

Το τέλος με βρήκε από πίσω της, μπανάκι και συνέχεια με ενδιάμεσο σοσιαλ.Αρες μαρες κουκουναρες, καύλωσα εγώ και όρμηξα, δυστυχώς ο Πελοπίδας από κάτω ενώ ήταν σε πλήρη στήση...δεν... έτσι πήρε την πρωτοβουλία για χειρομαλαξη... δεν αρνήθηκα αλλά και δεν το περίμενα... Μαλακια με κωλ γκερλ δεν μου ξανατυχε, καθώς επίσης δεν μου ξανατυχε να θέλω να ζητήσω τα μισά χρήματα που έδωσα ώστε να χαιρετίσω...

Αυτή ήταν η εμπειρία μου με την Τζένη.Θεωρω πως ήταν κουρασμένη, ειδάλλως δεν δικαιολογούνται οι τόσο καλές κριτικές που έχει γιατί από πρωτοβουλία μηδέν.

Επίσης το τελευταίο διάστημα, ότι είναι πάνω από ένα όριο σε κιλά η κοπέλα, ενώ έχω στήση δεν τελειώνω, σαν κόφτης ένα πράγμα...ε η Τζένη το είχε περάσει αυτό το όριο, οπότε οι φωτογραφίες της εδώ ουδεμία έχουν με την πραγματικότητα που αντίκρισα τον Μάρτιο.

Αυτά,να προσέχουμε που καταθέτουμε και καλό καλοκαίρι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Λάρισα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Ιουν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
7.313
Πόντοι:
2.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, EH2018, DirkDiggggler και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2021
Είχα κάνει το λάθος πριν τρία, περίπου, χρόνια. Ζεστός καιρός και σκάει μύτη με διχτυωτό σφιχτό. Ο πρώτος αυθόρμητος συνειρμός μου ήταν μπαστούνι μορταδέλας, τυλιγμένο σφιχτά στο φιλέ και να ξεχειλίζει το κρέας ανάμεσα στα καρέ. Για λάτρεις της πλεονάζουσας σάρκας μόνο.
Αλλά γούστα είναι αυτά και επίσης καλή κοπέλα.
review reaction 3 giorgiodelafuentes2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1