Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 20 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Να ξεκινήσω αναφέροντας πως στο συγκεκριμένο σπορ, τα περισσότερα πράγματα που γράφονται είναι υποκειμενικά. Σε μια κοπέλα 10 άτομα να πάνε, το πιθανότερο είναι να μην έχουν την ίδια εμπειρία. Ο καθένας επεξεργάζεται τις πληροφορίες με τον τρόπο του και αποφασίζει με τη κρίση του. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Συνεννόηση με το γραφείο εύκολη. Με 3 μηνύματα κλείσαμε, αφού ήτανε διαθέσιμη την ώρα που ρώτησα. Ξενοδοχείο πλησίον του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, με εύκολο πάρκινγκ. Την επέλεξα λόγω της αδυναμίας που έχω στους μεγάλους βύζους. Ευγενική και επικοινωνιακή. Εμφανισιακά, το πρόσωπο είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε φώτο. Το ατού της είναι φυσικά οι βυζάρες της, πειραγμένες αλλά με δυνατή ρόγα. Έχω δει και καλύτερα βυζιά βέβαια, αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Σώμα, επίσης όπως στις φώτο, με ελάχιστα κιλά παραπάνω μεν. Απλά στις φώτο δεν διακρίνεται τόσο το σώμα όσο τα βυζιά. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση χοντρή. Νταρντάνα φάση αλλά όχι και τίποτα brutal. Θα παρομοίαζα τον σωματότυπο της με της Pornstar Sybil Stallone.

Στα περαιτέρω τώρα. Έκανα τη μαλακία και πήγα κάπως κουρασμένος, οπότε δεν είχα και πολλές δυνάμεις. Έκανα ένα ντουζάκι. Ξεκινάει πίπα το μωρό, το καλύτερο κομμάτι της συνάντησης. Φοβερή πίπα, με καλή χρήση χεριού. Σκέτη καύλα να με πιπώνουν αυτές οι χειλάρες. Τη πρότεινα γλυφομούνι, δεν είχε θέμα, απλώς δεν ήθελε λέγοντας πως δεν της αρέσει. Δεκτόν. Δεν είχε και νόημα τότε. Η μπάλα παίχτηκε στις τρεις πιο συνηθισμένες στάσεις. Πρώτα ανέβηκε από πάνω, προσπάθησε αλλά λίγα πράγματα. Κουράστηκε. Έπειτα ιεραποστολικά βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα. Γλωσσόφιλα δίνει, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Τα πήρα κάπως με το ζόρι, δεν την είδα ιδιαίτερα πρόθυμη. Έπεσε το εργαλείο, το σήκωσε με φοβερή πίπα. Και μετά στα τέσσερα, ραγδαία άνοδος των πραγμάτων. Εκεί άντεξε σφυροκόπημα. Καλά φωνητικά αλλά ψεύτικα. Φοβερή η θέα της κωλάρας της. Αλλά πάλι τα παίξα λόγω κούρασης. Πάλι ανασταίνει το εργαλείο με πίπα και τελείωμα με Ισπανικό.

Φιλότιμη. Δεν βόλεψε το σώμα της, ίσως φταίει που είμαι εγώ αδύνατος. Ίσως να μην ήτανε για τα κυβικά μου, ενδεχομένως για τους πιο εύσωμους να ναι καλύτερα. Τι να πω. Δεν πέτυχε το πείραμα, αλλά τι να κάνουμε. Έτσι είναι το σπορ. Συνιστάται για βυζολάγνους πάντως. Όποιος θέλει πάει για δοκιμή. Άλλοι πέρασαν φοβερά, εγώ όχι τόσο. Δεν αμφισβητώ τις υπηρεσίες της κοπέλας, απλώς παραθέτω την εμπειρία μου. Ελπίζω να βοήθησα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 22, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
teochatz
Σεβαστός
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.500
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, elpotero, καρδιναλιος και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού