Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 8 10
Call-Girls 19065
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από ένα χρόνο αποχής από τον αγοραίο έρωτα λόγο κόβιντ επανήλθα με την τζίνα και ετοιμάζομαι και για νέες περιπέτειες!
Η εμπειρία μου με την τζίνα ήταν μέτρια! πολύ νορμάλ πράγματα! Επέλεξα την τζίνα γιατί ήθελα να έχω και την επιλογή για αναλ!Η κριτική από κάτω περιγράφει ακριβώς ότι έζησα και εγώ με την τζίνα! Μπήκε στο σπίτι λίγο αμήχανη στην αρχή μου είπε ότι έχει κάνει μπάνιο από το σπίτι και περάσαμε στο ψητό! έβγαλε τα ρούχα της και αποκαλύφθηκε το πολύ ωραίο και μικροκαμωμμένο σώμα της! είναι ακριβώς όπως το βλέπετε στις φωτός με μια μικρή χαλάρωση στην κοιλιά που εμένα προσωπικά με χάλασε! Πέρασμα προφυλακτικού (πάντα βάζω προφυλακτικό στο στοματικό σεξ όταν πρόκειται για αγοραίο έρωτα) και ξεκίνησε μια μέτρια πίπα χωρίς κάποια ιδιαίτερη τεχνική η προσπάθεια! ήταν απλά μηχανική! την γύρισα στα 4 όπου μετά από λίγο ήρθε και το πρώτο τελείωμα! στο διάλειμμα τα είπαμε λίγο... δεν ήταν και πολύ ευχάριστη η επικοινωνία, φλυαρούσε αρκετά! και αυτά που έλεγε σίγουρα δεν μπορούσαν να ανάψουν κάποιον άντρα! Ευτυχώς ήμουν μέσα στις κάβλες οπότε δεν άργησα να ξανάπάρω μπρος! πέρασμα προφυλακτικού και πάλι μια μέτρια πίπα και μετά ιεραποστολικό όπου εκεί έπαιζε με τις ρώγες της και με τις δικές μου εναλλάξ, μετά της γύρισα στα 4 και της άρχισα ένα ωραίο σφυροκόπημα. στο σημείο αυτό να πω ότι αντέχει αρκετά! ο κώλος της είναι το δυνατό της σημείο σίγουρα αλλά τελικά επέλεξα να μην τον πάρω ( κάτι δεν με ενέπνευσε) ήρθε και το τέλος πάλι μέσα στο προφυλακτικό! έκανε ντουζακι ντύθηκε και έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες...

Γενικά έχω να πω ότι ήταν μια μέτρια συνάντηση! το γραφείο μας έχει συνηθίσει σε λίγο πιο ποιοτικές κοπέλες και θα πω ότι περίμενα ίσως κάτι λίγο καλύτερο και σε εμφάνιση και σε διάθεση γι αυτό που κάνει!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 07, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
547
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koukoskoukou, TOMCRUISE, tayrus1982 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού