Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 8 10
Call-Girls 23203
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η βαρεμάρα με καταρρακώνει και με καταθλίβει υπερβολικά. Γνωρίζοντας πια καλά ότι η γκόμενά μου είναι «Ποτέ το Σάββατο», είπα να περάσω ανέμελα μέχρι να τη δω (για καλό και των δυο μας) και αποενοχοποιημένος, άρχισα να κοιτάζω τις νέες αφίξεις.

Τα μάτια μου έπεσαν αμέσως στη Ντιάνα. Ανοίγω το προφίλ της και λέω «εδώ είμαστε»: μελαχρινή μουνάρα φυσικής ομορφιάς, με καλό ύψος, κοντά στα 30, με ύφος που δεν ταιριάζει σε τέτοιες φωτογραφήσεις και χωρίς κριτικές που θα με επηρέαζαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Την κλείνω για μεσάνυχτα και έξω για μπύρες και φιλοσοφείν με φίλους από το site.

Καθυστέρησε 10-15’ λόγω κάποια μαλακίας του οδηγού αλλά είχα ενημέρωση – όλα καλά. Διαχυτική, χαμογελαστή, ευδιάθετη από την πρώτη στιγμή. Η γυναίκα, μισή ρωσίδα μισή ουκρανή (μεγαλωμένη στην Ουκρανία) άνετα θα μπορούσε να είναι από τη Μεσόγειο (ελληνική μύτη, χείλια ισπανίδας, ματάρες σικελής). Στο ασανσέρ με κοίταζε στα μάτια τόσο διαπεραστικά που καύλωσα. Ήπιαμε ένα ποτό συζητώντας για διάφορα (μιλάει καλά αγγλικά) και γελώντας πολύ. Το εντυπωσιακό είναι ότι μιλώντας για τη ζωή της τα παρουσιάζει όλα εντελώς ανώδυνα – σα να μην έχει μέσα της καμία στενοχώρια (ή σα να τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά με τον εαυτό της). Εντελώς ανάλαφρη ατμόσφαιρα. Δεν βαρέθηκα στιγμή.

Με έβαλε να την ξεκουμπώσω και μπήκε για μπάνιο. Μόλις βγήκε και την είδα με τα γκρενά εσώρουχά της, την πλάκωσα στα γλωσσόφιλα όντας ήδη ψυχικά πύρκαυλος. Ανταποκρίθηκε λες και είχαμε γνωριστεί σε κανένα μπαρ και ανυπομονούσαμε και οι δύο να τελειώνουν τα ποτά για να πηδηχτούμε. Την έγδυσα και άρχισα να τη περιεργάζομαι με μάτια, γλώσσα, χείλια, χέρια. Μακριά ίσια μαύρα μαλλιά, φανταστικό φυσικό στήθος (3άρι γεμάτο), σώμα γερό με σωστά κιλά ώστε να έχει και καμπύλες και να είναι και λεπτή, εξαίσιο δέρμα, υπέροχη μυρωδιά, μουνί – ζωγραφιά που ανταποκρίνεται στα χάδια και στα δάχτυλα.

Τα έχασα λίγο. Την έτρωγα σαν λιχουδιά και με κοιτούσε. Μετά πήρε πρωτοβουλία και άρχισε μια καταπληκτική πίπα. Στο 69 τα είδα όλα και το παράτεινα όσο μπορούσα. Προφυλακτικό και την πήρα από μπρος – τέτοιο βλέμμα δεν θα το έχανα με τίποτα. Μου έριχνε μουνιές, κολλούσε επάνω μου, με χάιδευε. Αφήνω την γονατιστή στάση και την αρχίζω στα γλωσσόφιλα πάλι και στο φάγωμα στήθους χωρίς να βγω. Συμπεριφερόταν σα να μου έχει έρωτα. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό με επαγγελματία. Φωνές χωρίς καμία υπερβολή. Τη γύρισα στα τέσσερα και με έπιασε μανία έτσι που την ένιωθα να κολλά πάνω μου. Η γκόμενα γύριζε το κεφάλι και με κοίταζε ενώ της έπιανα το στήθος. Ξετρελάθηκα και την ξαναγύρισα αποζητώντας το βλέμμα της. Άντεξα αρκετά και τελικά την έχυσα απίστευτα δυνατά περιδινούμενος σε μια τρελή καυλοψυχεδέλεια.

Όπως είπα, στο κοινωνικό κομμάτι είναι επίσης άπιαστη. Ήπιαμε ακόμα ένα στα γρήγορα με μισό τσιγάρο και της είπα ότι τόσο δυνατό που ήταν το σεξ πολύ δύσκολα θα κατάφερνα να κάνω ντουμπλέν, αλλά η Ντιάνα γέλασε ξεχειλίζοντας αυτοπεποίθηση: «μαζί μου θα τα καταφέρεις», είπε «μαλακίες», σκέφτηκα, αλλά άρχισα να της τρώω πάλι το καλοφτιαγμένο της μουνί. Μετά από λίγο με διέκοψε γιατί ήθελε πίπα και με έκανε σιδερένιο σε ένα λεπτό. Δεύτερος έρωτας, στην ίδια στάση με πριν γιατί μου τρέλαινε το είναι, έτσι φυσικά, άφοβα και ακομπλεξάριστα που γαμιέται κοιτάζοντάς με κατάματα. Ε, είχα δεύτερο τρελό οργασμό και μάλιστα πιο σύντομα από ότι την πρώτη φορά. Πρωτοφανές για μένα. Πρω-το-φα-νές.

Αμέσως μετά με άρχισε σε κάτι χάδια και γλυκά φιλιά στο λαιμό ενώ μιλούσαμε χαλαρά. Τελείωσε το ποτό της ενώ μου έδινε πληροφορίες για το πόσο σκέφτεται να κάτσει. Κάναμε και κάτι συμφωνίες για την επόμενη φορά (θα την ξαναδώ σίγουρα αν προλάβω). Ξανάκανε μπάνιο, τη συνόδεψα και με 2-3 γλωσσόφιλα αποχαιρετισθήκαμε. Την είχα ακούσει, αλλά ευτυχώς μου κόψε και της το είπα ότι μου έδωσε μεγάλη χαρά. Η τύπισσα με διάβασε σαν ανοιχτό βιβλίο. Για καμία ώρα μονολογούσα «τί μουνί!».

Η Ντιάνα δεν είναι σαν τις γκόμενες που ζωγραφίζει ο Manara. Δεν είναι το «σεξουαλικό αντικείμενο» αλλά για τα δικά μου γούστα είναι μουνάρα. Μεταξύ μας, δεν ξέρω τι γυναίκες σας αρέσει να γαμάτε σε τέτοια ραντεβού, αλλά στην πραγματική ζωή θα σκοτωνόσαστε για να την έχετε δική σας.

Εγώ πέρασα όσο καλά γίνεται να περάσει κανείς σε σεξ επί πληρωμή. Δύο έρωτες, αρκετή συζήτηση, ανθρώπινη επαφή χωρίς βάρος. Πώς χώρεσαν όλα αυτά σε 60΄- 70΄που την είδα; Δεν ξέρω, ρωτήστε τη Ντιάνα ή, καλύτερα, μην τη ρωτάτε, θα προτιμούσα να την είχα μόνο για πάρτη μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 13, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 arwstaki10, CaptainK, rodriguez65 και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουνίου, 2021
Εξαιρετική κριτική για ακόμη μία φορά. Και τώρα η άσχετη ερώτηση. Με ποια κοπρόσκυλα πίνατε μπύρες; χαχαχα
review reaction 3 Constantinos27, hornyasfuck, Annapurna και 2 άλλα μέλη
13 Ιουνίου, 2021
Δεν θέλει πολλά αλλά εσείς το κατέχετε κ. vltpdr, πως να περνάτε καλά.
Είναι η τέχνη της αντισπαλομπριζόλας…
review reaction 1 review reaction 2 review reaction 3 OUROBOROS, Constantinos27, hornyasfuck και 3 άλλα μέλη
13 Ιουνίου, 2021
Τι έχεις γράψει ρε φίλε...

Με ιντριγκαρει.
review reaction 1 hornyasfuck, vltepdr
14 Ιουνίου, 2021
Δεν μου αρέσει να εκφράζομαι έτσι , αλλά Τι ΓΑΜΑΤΗ Κριτικήηηηηη !!!!!
ΓΑ-ΜΑ-ΤΗ ως αναφέρεστε κι εσείς κύριε !!!

Επιπλέον οφείλω να αναφερθώ και σε κάτι που επίσης δεν είναι το πρώτο στο οποίο αποβλέπω , αλλά
Τι Βυζάρες απίστευτες έχει στις φωτογραφίες !!! Γιούπιιι!

ΒΥ-ΖΑ-ΡΕΣ λεμέεεεεε !!! Ναι!

@Karelis69 : Κοπρόσκυλα οι σχολιαστές ?? Τσ Τσ Τσ .... tragique ! Χαχαχα!
@Paul G.: "η τέχνη της αντισπαλομπριζόλας…" 'ντάξει , σείς κύριε είστε σε άλλο επίπεδο πλέον.. Έτσι!

Μετά Τιμής ,
C27. -
review reaction 1 hornyasfuck, Karelis69, vltepdr
14 Ιουνίου, 2021
@Constantinos27 συγγνώμη εάν σας έθιξα όμως διακρίνω υπεκφυγή! Ήσασταν το τρίτο μέλος (sic) κοπρόσκυλα;
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, vltepdr
16 Ιουνίου, 2021
γεια σας παιδιά. Μέχρι ποτε θα είναι η κοπέλα εδώ ?
review reaction 1 hornyasfuck
16 Ιουνίου, 2021
@vasileios12 σε μένα είπε έως 30/6 αλλά ίσως και έως 10/7. Τώρα τί θα κάνει τελικά δεν μπορώ να το ξέρω.
review reaction 1 hornyasfuck, Karelis69
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7