Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 2 10
Call-Girls
7102
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Η κοπελα με το που μπηκε πήγε τουαλέτα γιατί δεν άντεχε ! Στα 5 δευτερόλεπτα που πρόλαβα να τη δω ειδα μια άχρωμη , άοσμη ,μετρια σε πρόσωπο κοπελα .
Ανάβω όλα τα φώτα μήπως δω όταν βγει κάτι από το εντυπωσιακό των photos .
Ο μαλακας έχω πάρει κρασί , σαμπανιέρα κλπ .
Βγαίνει κ βλεπω tattoos ... πολλά σε πόδι χέρι πλάτη .έχω κανει ντους της λεω αλλα αν θες ξαναπάω .... όχι εντάξει μου λέει . Εσυ μήπως θες ντους ??? Όχι μου κ λέει !!! Που μόλις κατούρησε !!! Εκτός αν μέσα έψαχνε να βρει τι διαφορες έχουν οι ρωσικές από τις ελληνικές χεστρες .
Θες μήπως κρασί η μήπως να καπνίσεις ?
Όχι δεν πίνω , δε καπνίζω .
Ρε βλάχα άπλυτη όταν σου προσφέρουν κάτι βρεξε τουλάχιστον τα χείλια σου μόνο για τους τύπους ...
Πιπα άχρωμη , μηχανική .
Πρόσωπο καμια σχέση με το υπέρλαμπρο κοριτσάκι τούμπανο των photos .
Gel πρέπει να έβαλε μισό κιλό .
Αποκορύφωμα...
Στο διαλειμα ανάβω τσιγάρο κ αυτη πιάνει αμέσως το κινητό κ απαντάει στα μηνύματα που όλη την ώρα βαράγανε .
Σήκω ντυσου φύγε της λεω κ πάρε κ 100 ευρώ γιατί οι φωτογραφίες σου είναι photoshop , έχεις παντού τατουάζ κ δεν αξίζεις κ παραπάνω .
Χρόνια παραμονής 18 λεπτά .
Υπαρχουν για εμενα 3 κατηγορίες πελατών . 1.
Οι εύκολοι ( αυτοί δηλαδή που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε συμπεριφορα , προγραμμα εργαζόμενης κ εμφάνισης .
2. Οι απαιτητικοί που θέλουν αυτό που βλέπουν , οπως τους το εμφανίζουν με ανάλογη συμπεριφορα , κλάση κ επίπεδο κ
3. Οι αγαπουληδες οι οποίοι ζουν τον έρωτα μιας στιγμής χωρίς να βλέπουν τις λεπτομέρειες .
Έχοντας περασει από όλες τις κατηγορίες έχω γίνει απίστευτα απαιτητικός γιατί δε γουσταρω το δούλεμα .
Εσυ καλή μου τηλεφωνήτρια που εκανες παράπονα ότι έπρεπε να πληρώσω 160 ευρώ γι αυτό το μπαζο βγαλε της τα tattoos κ βάλε σημερινές φωτογραφίες κ σου υπόσχομαι να στα στείλω σε ένα IBAN που θα μου πεις !!!
Γιατί να δουλευόμαστε στα κρυφά άλλωστε ? Καλύτερα στα φανερά . Τώρα που το σκέφτομαι 80€ έπρεπε να της δώσω κ πολλά της ήταν .
Το βλαχάκι ήρθε να αρπάξει 160 την ώρα για να κοιταει το κινητό της ....
Ανάβω όλα τα φώτα μήπως δω όταν βγει κάτι από το εντυπωσιακό των photos .
Ο μαλακας έχω πάρει κρασί , σαμπανιέρα κλπ .
Βγαίνει κ βλεπω tattoos ... πολλά σε πόδι χέρι πλάτη .έχω κανει ντους της λεω αλλα αν θες ξαναπάω .... όχι εντάξει μου λέει . Εσυ μήπως θες ντους ??? Όχι μου κ λέει !!! Που μόλις κατούρησε !!! Εκτός αν μέσα έψαχνε να βρει τι διαφορες έχουν οι ρωσικές από τις ελληνικές χεστρες .
Θες μήπως κρασί η μήπως να καπνίσεις ?
Όχι δεν πίνω , δε καπνίζω .
Ρε βλάχα άπλυτη όταν σου προσφέρουν κάτι βρεξε τουλάχιστον τα χείλια σου μόνο για τους τύπους ...
Πιπα άχρωμη , μηχανική .
Πρόσωπο καμια σχέση με το υπέρλαμπρο κοριτσάκι τούμπανο των photos .
Gel πρέπει να έβαλε μισό κιλό .
Αποκορύφωμα...
Στο διαλειμα ανάβω τσιγάρο κ αυτη πιάνει αμέσως το κινητό κ απαντάει στα μηνύματα που όλη την ώρα βαράγανε .
Σήκω ντυσου φύγε της λεω κ πάρε κ 100 ευρώ γιατί οι φωτογραφίες σου είναι photoshop , έχεις παντού τατουάζ κ δεν αξίζεις κ παραπάνω .
Χρόνια παραμονής 18 λεπτά .
Υπαρχουν για εμενα 3 κατηγορίες πελατών . 1.
Οι εύκολοι ( αυτοί δηλαδή που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε συμπεριφορα , προγραμμα εργαζόμενης κ εμφάνισης .
2. Οι απαιτητικοί που θέλουν αυτό που βλέπουν , οπως τους το εμφανίζουν με ανάλογη συμπεριφορα , κλάση κ επίπεδο κ
3. Οι αγαπουληδες οι οποίοι ζουν τον έρωτα μιας στιγμής χωρίς να βλέπουν τις λεπτομέρειες .
Έχοντας περασει από όλες τις κατηγορίες έχω γίνει απίστευτα απαιτητικός γιατί δε γουσταρω το δούλεμα .
Εσυ καλή μου τηλεφωνήτρια που εκανες παράπονα ότι έπρεπε να πληρώσω 160 ευρώ γι αυτό το μπαζο βγαλε της τα tattoos κ βάλε σημερινές φωτογραφίες κ σου υπόσχομαι να στα στείλω σε ένα IBAN που θα μου πεις !!!
Γιατί να δουλευόμαστε στα κρυφά άλλωστε ? Καλύτερα στα φανερά . Τώρα που το σκέφτομαι 80€ έπρεπε να της δώσω κ πολλά της ήταν .
Το βλαχάκι ήρθε να αρπάξει 160 την ώρα για να κοιταει το κινητό της ....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 12, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6

Αυτό το αστείο με τις παραπλανητικές φωτογραφίες πρέπει να σταματήσει.
:hi:
Προς Θεου,δεν θελω να κατηγορησω το glamour,αλλα αυτην την εποχη ολοι μα ολοι κοιτανε πως να καλυψουν την χασουρα λογω των λοκνταουνς κλπ,οποτε εκμεταλλευονται τα παντα...