Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 10 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
με το γραφείο όλα οκ.
το κορίτσι στην ώρα του, όμορφα ντυμένη με φούστα μέχρι το γόνατο , μπλουζάκι και πέδιλο , όλα μαύρα. Αμακιγιάριστη με μουτράκι χάρμα οφθαλμών, πολύ γλυκιά φατσούλα η νεαρά. Χαιρετούρες με φιλί στο μάγουλο και πέρασε εντός έδρας.Αρχίσαμε με κρασί και ψιλοκουβέντα. Πέρασε για φρεσκάρισμα και επέστρεψε με τα μαύρα εσώρουχα της. Κορμάκι 1,60 , αδυνατούλικο , στηθάκια Α+ φυσικά, μπογιές καθόλου στο κορμί, Πωπουδάκι μια χαρά. Δεν το λες και πέτρα αλλά οκ. Λόγω του νεαρού της ηλικία της και του σωματότυπου της κρατιέται καλά .
Τα μάτια της είναι φωτιά , το χαμόγελο της γλυκό, περιποιημένα άκρα, αγγλικά συνεννοήσιμα .
Πάμε στο παιχνίδι το οποίο κινήθηκε σε αγαπησιάρικους ρυθμούς, φιλιά με γλώσσα απλόχερα δίνει και να εξερευνεί το κορμί μου με την γλώσσα της αφού μου είχε βγάλει μπλούζα και κατέβαινε . Βγάζει και την βερμούδα και τον παίρνει στο στόμα, πέρασε από μπαλάκια, πίπα καλή με ντιπ και μπόλικο παίξιμο με την γλώσσα. Πέρασα σε αντεπίθεση με το μουνάκι της στο στόμα μου. Δακτυλάκια μέχρι δυο + την γλώσσα μου , το μωρό να μουρμουράει , να υγραίνεται , να παίζει με τις σκληρές της ρόγες και να τελειώνει φωνάζοντας. Μπαλονάκι και πάει για τζελάκι, δεν την άφησα και έφτυσα στο τρυφερό μουνάκι της της με εκείνη να αρχίζει να γελάει, ακολουθώντας οδηγίες της για σιγά-σιγά μπήκα μέσα της και την άφησα να κάνει παιχνίδι. Όσο πέρναγε η ώρα όλο και πιο βαθιά. Ανέβασα ένταση και κάπου κάπου πόναγε η νεαρά. αλλάξαμε στα πλάγια μετά εκείνη από πάνω πόναγε αλλά ανταποκρίθηκε. Τελείωσα στην κοιλιά της και περάσαμε για ντουζ.
Επιστροφή στο σαλόνι όπου προλάβαμε να κάνουμε μισό τσιγάρο γιατί επιτέθηκα στα χειλάκια της , Φιλάει όμορφα το άτιμο, τα δάκτυλα μου μες το μουνάκι της και το άλλο χέρι στο βυζάκι. Πάμε πάλι πιπούλα εκείνη για αρχή , περάσαμε στην δική μου περιποίηση και γαμήσι επί του κανα-πέος με την συνοδεία μπαλονιού. Εκεί ζορίστηκε η νεαρά.
Πέρασα αρκετά όμορφα και σίγουρα θα την ξανασυναντήσω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 09, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
gpd
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
332
Likes:
25.822
Πόντοι:
33.779
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, redb και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού