Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 29 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Γραφω μονο και μονο λογω της κριτικης του απο κατω μαν. Εξηγουμαι : ειχα και γω σημερα ραντεβου με την κοπελα και ειχα την αρκιβως αντιθετη εμπειρια και αποψη πανω στο θεμα.

Γραφω οχι για να υπερασπιστω και να το παιξω ιπποτης καβαλα στον λευκο μου γαιδαρο ξερω γω , αλλα επειδη ειλικρινα σκαλωσα με την διαφορα εμπειριας μεταξυ εμου και του κατωθεν και θεωρω πως ο μαν ειναι φοβερα υπερβολικος και ενταξει θεμα γουστου οκ και τετοια αλλα καποια πραγματα / αποψεις θα ηθελα να τα μοιραστω για την κοπελια.

Αρχικα Μελινα ειχα συναντησει μια φορα οταν ηταν στο Diva αν θυμαμαι καλα και σιγουρα εχει παιξει μπαλιτσα με επεμβασεις πλαστικης/συντηρησης στο προσωπο αλλα παραμενει κατα την αποψη μου γλυκια και εμφανισιμη. Δηλαδη σε καμια περιπτωση δεν ειναι πατσαβουρα , οπως μαρτυρα ενα κατω απ τη βαση 4, σε καμια περιπτωση δεν ειναι οπτασια , οπως μαρτυρα ενα 9-10.
Ενα 6-7 ειναι τιμιο κατ εμε αλλα οκ ας δεχθω οτι η μουρη ειναι και θεμα γουστου και ας βαλω 6 για να ειναι αντικειμενικος.
Οι ματαρες ομως οταν με κοιταγε ενω ειχε στα ψευτικα χειλη το παλαμαρι μου ηταν αλλη φαση.

Στο σωμα τωρα.
Υπαρχει χαλαρωση/πτωση στο κωλι , παρ ολα αυτα δεν ειναι ουτε νερουλο , ουτε μεσα στους πατσαδες και κυτταρίτιδα οπως μαρτυρα ενα 4. Δεν ειναι ο τρελος ο πατος αλλα τιμιοτατος, ειδικα η τρυπα η πισω φαινεται αρκετα κολασμενη αλλα δεν την δινει.
Το βυζι εχει και γαμω τις ρωγες , στην αφη δεν ειναι σκληρο και τυλιγε με μαεστρια τη ψωλαρα μου (σιγα πουτσαρα μου εσυ τρελιαρη αουα) αρα ενα 4 δεν το καταλαβαινω για κανενα λογο.
Το υψος ειναι αυτο που ειναι , οι κοντες εμενα με καυλωνουν γιατι κανουν την τεραστια ψωλη μου (θα αναφερω αλλες 15φορες ποσο τεραστια ειναι εχω ορεξη σημερα)να φαινεται ακομα πιο πελωρια. Ειμαι και γω ενα ενα και ενας καραγκουνης αρα μου καθεται καλυτερα στο ματι, κατι αλλες αλογες (1,75+) που τους λες κατσε στα 4 και δεν ξερουν πως να κουμανταρουν τα ποδια τους και καταληγεις να κανεις ενοργανη για να γαμησει σαν ανθρωπος δεν ξερω πως τις προτιματε ρε μαγκες.

Κοιλια , ποδια , χερια , δερμα ολα πενα. Εχω βαρεθει να διαβαζω οτι η ταδε εχει ωραιο σωμα και να βλεπω τις πατσες να κρεμοντε δεξια και αριστερα. Η Μελινα δεν ειναι μοντελο, αλλα υπερκομπλε για την ηλικια (35 μαξ θα ελεγα αλλα δεν το παιζω και εξπερ).

Μουνι στενο/στεγνο σχετικα , πεντακαθαρο , μη ξεχειλωμενο.

Αρα μοντελο οχι , καυλωτικη ναι με την βυζαρα της , σιγουρα μεταξυ 7-8 ανετοτατα . Ας βαλουμε 7 για να ειμαστε και καλα αντικειμενικοι.

Για τον χαρακτηρα δεν θα πω πολλα γιατι τα εχουν επαναλαβει ολοι πως ειναι υπερκομπλε. Την προτεινω και για roleplay μαλιστα που επαιξα εγω.
Για το σεξ εγω θα πω πως αντεχει δυνατα γαμησια , ακομα και απο τεραστια καυλια (αλλες 2 φορες τουλαχιστον θα το πω), γελοιοτητες ουρλιαχτα λες και την γαμανε με δρεπανια και τετοια οπως αλλου ουτε καν .
Δειχνει με πολυ αληθοφανη τροπο πως της αρεσει να την γαμας , οτι ενω ξερετε και οι δυο οτι για τα λεφτα σου ειναι εκει , οτι με εσενα παιζει και να καυλωνει.

Δεν θα κανει το γαμησι το πορνοσταρικο δηλαδη που παιζουν μπαλα αλλες με 15 δαχτυλα ποδιων χεριων χωμενα παντου, χλεπες , σφαλιαρες και δεν ξερω γω τι αλλο φανταζεται ο καθε ροκοσιφρεντας αλλα σου πουλαει καργα τον ερωτισμο μαζι με την εκφυλοτητα. Βασικο και το κανονικο , βαθυ , υγρο φιλι. Ουτε τις μαλακιες με τις στριφογυριστες γλωσσες που κανουν αλλες , ουτε την αλλη την καραγκιοζια που σε ακουμπανε και τα εχουν σφραγισμενα λες και ειναι κανας τυμβος φαραω και νιωθεις λες και τις βιαζεις να πουμε. Εδω μιλαμε για φιλια αργα , βαθια , αισθησιακα ,απαλα δαγκωματα , παθος , καυλωτικα.
Θεμα χημειας σιγουρα οτι πιασαμε τοσο καλη αποδοση , σιγουρα επαιξε ρολο και το τεραστιο παλουκι μου (1 ακομα) αλλα πιστευω πως ετσι της αρεσει να παιζει μπαλα , με βαση και οσα λενε αλλοι.

Το καταλαβαινεις και απ το τσιμπουκι ρε παιδι μου (πολυ καλο), ετσι οπως σε γλυφει αργα να σου πεταει ψαφνικα χαμηλοφωνα ενα , "γαμα μου το στομα με τη ψωλαρα σου"( νταξει σταματαω ) ή αν την καρφωνεις αργα σε κοιταζει στα ματια και σου πεταει ενα "γαμησεμε μην με λυπασαι" . Επισης βασικο οτι χυνεις στομα χωρις εξτρα.

Αυτα τα βρισκεις για 100γιουρα και 1,5 ωρα, δεν παιζει αυτο πουθενα σε γραφειο και σε πολλες ανεξαρτητες.

Δηλαδη ουτε ψεκαστε σκουπιστε , που ειναι αλλου σε τετοιες τιμες . Αυτο το εξτρα μισαωρο , τεραστιο συν για οσους δεν ειμαστε του 10λεπτου. Εχω βαρεθει να σκαει η γκομενα να κανει συνολο 10λεπτα στο μπανιο για να πλυνει τα νυχια της να πουμε , και μετα εγω να πρεπει να γαμαω την δευτερη φορα με αγχος επιπεδου Θρυλου ( 90s - 00s) στην ευρωπη οταν εφτανα στο 90 στα εκτος εδρας.

Στην επικοινωνια το 8, δεν το αναφερω για το social , που ειναι πολυ κομπλε , αλλα επειδη η τυπισσα ειναι κομματι δυσκολο να την πετυχεις και να κλεισεις στα γρηγορα. 1-2 μερες πριν τουλαχιστον.

Στο αν θα ξαναεβλεπα το ισως εχει να κανει με το οτι μου αρεσει να γαμαω και κωλαρες γενικα και η Μελινα δεν δινει , αρα αν σκεφτω κανα εκφυλο roleplay θα της στειλω αλλιως χου κνοουζ.

Αλλα χωρις καμια δοση υπερβολης , απλα δεν γινεται να βαζεις κατω απ την βαση στο αποδοση/τιμη ρε μαν.
Οσο και αν δεν ειναι στα γουστα σου καποια , αν δεν ειναι χοντρη πατσαβουρα και δεν σε ξεπεταει ή δεν σου αρχιζει τα μα και μου αυτο δεν το θελω εκεινο δεν μαρεσει (και για basic πραγματα ολα αυτα ετσι) , αν μιλαμε για κατω απο 120 ειναι πλεον θαυμα χωρις μαλακιες παιδια. Εκει εχουμε καταληξει.

Δηλαδη οκ να κανουμε κουβεντα οτι εχουν σαλεψει τα γραφεια και οι κοπελιες που ζητανε 140+ για μια σκαρτη ωρα και οτι ετσι καταληγουμε να θεοποιουμε ανω του μετριου γκομενες, που πρακτικα απλα ξερουν που πατανε και που βρισκονται. Αλλα να πηγαινουμε στο αλλο ακρο και να τις βγαζουμε φολες , γινομαστε μεγαλομαλακες οχι και καλα αντικειμενικοι.

Αυτα απο μενα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 09, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
4.183
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 KostasAth35, akosdi, GALLAS και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουνίου, 2021
Τα ειπες ολα!!
review reaction 1 erethis72, hornyasfuck
10 Ιουνίου, 2021
οπως εγραψα και στον απο κατω, μια κακη κριτικη ειναι αποτελεσμα υπερβολικων "καταχρησεων" του αριθμου 10 απο τους προηγουμενους. Δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα που γραφεις, αλλα κοιτα ποσο ωραιο 8.3 μεσο ορο βγαζεις εσυ, με διθυραμβικη κριτικη, χωρις σχεδον κανενα ψεγαδι προς την κοπελα. Δεν ειναι πιο λογικο;

Οταν ο αλλος ερχεται και παταει αβιαστα 10 10 10 10 10, ε κατσε ρε μεγαλε δηλαδη αμα σου φερουμε κανενα πραγματικο μοντελο τι θα γινει θα φυγουν τα αστερακια εξω απτην οθονη μας;;;;
Δεν λεω καν να ειμαστε επιεικεις, αλλα οσο γινεται αντικειμενικοι και λιγο ρεαλιστες. 10 σε ολα σημαινει οτι δεν μπορω να βρω καλυτερο, ειναι απλα παραλογο.

Και για να το κλεισουμε, η οποια εκταση εχει παρει το θεμα, μικρη ή μεγαλη (σαν τις ψωλαρες μας Χαχαχα! ) εχει ως ξεκινημα τους αγαπουληδες που οπως προειπα κανουν μακροπροθεσμα κακο στην κοπελα, η οποια ομολογουμενως ειναι τιμιοτατη και κουκλα.
review reaction 1 Nipper, erethis72, nukteros και 2 άλλα μέλη
10 Ιουνίου, 2021
Μπορούμε να έχουμε μόνο τέτοιες κριτικές και να ξέρουμε ακριβώς τι να περιμένουμε και τι άρεσε στον άλλον και γιατί, ώστε να ξέρουμε αν ταιριάζει με εμάς και θα μας αρέσει και εμάς ή όχι;

Πολύ καιρό είχα να διαβάσω κάτι τόσο κατατοπιστικό και να σου δίνει και μια Α αίσθηση ασφάλειας ότι ξέρεις τι θα συναντήσεις αν κλείσεις ραντεβού.

Υπάρχουν μέλοι με 50+ κριτικές που δεν λένε απολύτως τίποτα ή, ακόμα χειρότερα, σε παραπλανούν (ούτε καν επίτηδες απαραίτητα), και άλλα με
review reaction 1 Nipper, erethis72, hornyasfuck
10 Ιουνίου, 2021
Μου βγήκε ο καφές από τη μύτη μαν!!!Χεχε! Εμπεριστατωμένη κριτική, εύγε...Απλά ένα δεν κατάλαβα, την έχεις μεγάλη?!?!Χαμόγελο με γλώσσαΧαμόγελο με γλώσσα
review reaction 3 Nipper, erethis72, hornyasfuck
10 Ιουνίου, 2021
Πολυ ωραιος
review reaction 1 erethis72, hornyasfuck
10 Ιουνίου, 2021
Πραγματικά! Ἄν ὄχι ἡ καλύτερη κριτική μέχρι τώρα, σίγουρα ἀπ'τίς καλύτερες...
review reaction 1 Nipper, erethis72
10 Ιουνίου, 2021
Ότι καλύτερο έχω διαβάσει!!
Σωστός σε όλα!!!
review reaction 1 hornyasfuck, erethis72
12 Οκτωβρίου, 2021
Τέλεια κριτική! Αλλά κλαίω με αυτό "και μετα εγω να πρεπει να γαμαω την δευτερη φορα με αγχος επιπεδου Θρυλου ( 90s - 00s) στην ευρωπη οταν εφτανα στο 90 στα εκτος εδρας."Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, παρότι το άγχος όντως είναι παρεμφερές Πλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελο
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, Nipper
19 Ιουλίου, 2022
Ναι τέτοιες κριτικές θέλουμε. Θενκς μάνμου
review reaction 1 hornyasfuck
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9