Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 29 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
'Εχω αρχίσει και αναρωτιέμαι τα κριτήρια με τα οποία πέφτουν βροχή αυτές οι διθυραμβικές κριτικές.
Αν το κριτήριο είναι το να είναι καλό κορίτσι και καλός χαρακτήρας, οκ δεκτό. Θα μπορούσατε να πάτε και για καφέ με τη κοπέλα.
Αλλά εδώ υποτίθεται μιλάμε για εμφάνιση και το τι σου βγάζει στο κρεβάτι η κοπέλα.
Καταρχήν το βυζί: πλαστικό στη βάση, περίεργα σκληρό και αλήθωρο. Οι θηλές ωραίες αλλά δεν είναι ότι μπορούσες να παίξεις με αυτά τα βυζιά. Και η ίδια το ξέρει και προσπαθεί να στα σερβίρει στο πρόσωπο πιέζοντάς τα με τα χέρια της.
Ύψος: πολύ κοντή, τύπου 1,55 με 1,6
Πρόσωπο: Το παρατηρούσα ενώ ήμουν από πάνω της και προσπαθούσα να καταλάβω γιατί νιώθω άβολα. Μάλλον παίζει φούλ μπότοξ, χείλη τέρμα φουσκωμένα, δηλ έλεος. Μία πλαστικοποίηση που σε παγώνει.
Σώμα: Κώλος πεσμένος και χαλαρός. Κοιλιά λεπτή μεν, πλαδαρη δε. Κοινώς αδιάφορο.
Ηλικία: απροσδιόριστη με αυτό το πρόσωπο. Μπορεί να είναι όντως όσο λέει, αλλά δε θα με εξέπλησε αν έχει πατήσει και τα 40.
Σεξ: ε πώς να γουστάρω με όλα αυτά που έβλεπα.
Χαρακτήρας: όντως πολύ καλή κοπέλα
Ο πρώτος γύρος έφυγε στα κανονικά πλαίσια εντός δεκαλέπτου.
Ο δεύτερος γύρος με προσπάθεια, δεν πολυγούσταρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 07, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Αυγ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
214
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 GALLAS, Jack Skellington, Melinadiva και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουνίου, 2021
Παιρνω ποπ κορν και περιμενω τα σχολια απο κατω ακουγοντας το Γιαννακη Βαρδη :grin :Καφές
review reaction 2 review reaction 3 Nipper, Melinadiva, paparotriftoulas και 7 άλλα μέλη
09 Ιουνίου, 2021
Ἄν κρίνω ἀπ'τὴν κριτική σου, μᾶλλον ἡ πλαστικούρα σέ χάλασε περισσότερο ἀπ'τὴν ἀπόδοσή της... Μπορεῖ βεβαίως νά κάνω καί λάθος...
review reaction 1 Nipper, paparotriftoulas, kwstasxat και 1 ακόμα μέλος
09 Ιουνίου, 2021
Πολύ καλή κριτική, αρκετά διαφορετική από τις υπόλοιπες χωρίς αυτό να είναι κακό (τουλάχιστον για μένα). Να υπογραμμίσω ότι δεν έχω συναντήσει ποτέ τη Μελίνα οπότε δεν έχω άποψη. Η μόνη "παρατήρηση" μου είναι πως Εγώ όταν διαβάζω μία κριτική από ένα φίλο που δεν ποστάρει συχνά, μπαίνω στη διαδικασία να διαβάσω και παλιότερες κριτικές του για να δω εάν συμφωνούν τα γούστα μας. Με σένα δυστυχώς δεν μπορώ να έχω μια τέτοια εικόνα γιατί και οι τέσσερις κριτικές που έχεις ποστάρει είναι αρνητικές. Θα ήθελα όποτε έχεις ευκαιρία να γράψεις και μια θετική κριτική με μια κοπέλα που έχεις περάσει καλά για να μπορώ εγώ αλλά και οι υπόλοιποι να δούμε τι σου αρέσει και εάν ταιριάζουν τα γούστα μας. Νομίζω ότι είναι αρκετά σημαντικό αυτό μιας και δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Σε ευχαριστώ.
review reaction 1 Nipper, malkotto_94, Melinadiva και 9 άλλα μέλη
09 Ιουνίου, 2021
Το να μην σ άρεσε, να μην....οτιδήποτε οκ. Αλλά οχι και 40 ρε φίλε... είσαι υπερβολικός.
review reaction 3 review reaction 1 ilivatos, Melinadiva, hornyasfuck
09 Ιουνίου, 2021
Ρε φίλε εφόσον σε χάλαγε η εμφάνιση της, ειδικά στο πρόσωπο με τα μπουοξ που έγραψες και όλα αυτά και γενικώς την έβρισκες κοντή και δεν γούσταρες,γιατί την κράτησες;;;
Δεν γράφεις τίποτα σχετικά με τον 《αγώνα》,που στην ουσία αυτό είναι το κυριότερο εδώ. Ήταν καλή στο σεξ;;; Δεν έχεις πει τίποτα σχετικό, άρα από εμένα ούτε + ούτε -
review reaction 1 Nipper, hornyasfuck
09 Ιουνίου, 2021
και αυτο τυποι μου ειναι το τιμημα της διθυραμβικης 10/10 κριτικης που απλετα πετανε σε εβδομαδιαια βαση ορισμενοι αγαπουληδες (ή οτι αλλο ειναι). Θα γινω κακος αν αρχιζω σε καθε κριτικη να επισημαινω τραγικες ανακριβειες και πραγματα που δεν συναδουν με την πραγματικοτητα (σιγουρα ειναι υποκειμενικα πολλα πραγματα στις συνευρεσεις μας και τα γουστα μας ειναι διαφορετικα, αλλα ας υπαρχει ενα μετρο στον ενθουσιασμο...).

Οποτε, ολοι οι απο κατω με τα 10ρια (και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ με 7/7 το οποιο ειναι απο καινουριο account με οτι αυτο συνεπαγεται), αντιληφθειτε οτι :
βραχυπροθεσμα κανετε καλο στην κοπελα (θα την επιλεξουν περισσοτεροι πελατες, μεσα στους οποιους πιο απαιτητικοι, πιο αυστηροι, πιο ειλικρινεις) αλλα
μακροπροθεσμα κανετε κακο στην κοπελα γιατι ενα ποσοστο απο τους παραπανω πελατες (οπως τωρα) θα εκθεσει την κοπελα, για πραγματα που δεν φταιει η ιδια, αλλα εσεις που τα μεγαλοποιησατε σε αυτα τα εκτρωματα "κριτικων", που λενε σε μια σειρα
"γαμησα,ηταν ομορφη,ηταν καλη. παρτε την. 10/10"

Δεν θεωρω οτι η Μελινα ειναι κακη επιλογη, η παραπανω κριτικη ομως (αν και αυστηρη) στεκει 100% γιατι ο ανθρωπος διαβαζε για τοπ πραγματα 10/10, ζουμια, μελια, βελη ερωτα και χολυγουντιανα οργια, και ειχε προετοιμαστει για κατι που αγγιζει την τελειοτητα, συμφωνα με τους απο κατω "κριτες"... Πιστευετε τα μισα απο οσα βλεπετε και τιποτα αποτι ακουτε λοιπον.
review reaction 1 kaki_epiroi, Nipper, 7spirit και 14 άλλα μέλη
09 Ιουνίου, 2021
Σιγουρα πηγες με την σωστη Μελινα ή εκλεισες λαθος κοπέλα ?
review reaction 2 review reaction 3 Nipper, Melinadiva
09 Ιουνίου, 2021
@karelis69 Συμφωνώ με αυτό που λες και σου απαντάω. Κοπέλα που πραγματικά με τρέλανε και μου έφτιαξε το κέφι και με έκανε regular: Ζένια απο βριλησσού 46, η πιτσιρίκα που είναι 22χρονών. Σώμα πέτρα με κωλάρα τούρλα από τις λίγες, καμπυλωτό, λαχταριστό, πάνω απ΄ολα ΦΥΣΙΚΟ, πρόσωπο έκφυλο ΦΥΣΙΚΟ και όμορφο και ένα τέλειο ΦΥΣΙΚΟ βυζάκι που θες συνεχώς να το πιπιλάς. Και μιλάμε για γκόμενα που είναι για πολλά γκάζια. Καθόλου περίεργο που το γύρισε σε CG. Ήταν θέμα χρονου. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, ίσως εσείς τα ξέρετε καλύτερα, είναι γιατί ξαναγύρισε στο STUDIO. Δηλ αν για τη μελίνα γράφετε τέτοια σχόλια , για μία κοπέλα του βελινεκούς της Ζένιας , τι θα έπρεπε να βάζετε?? 14 στα 10??
Γι αυτό και κάνω αυτή τη κριτική, γιατί αυτά που γράφετε, δημιουργούν προσδοκίες που δεν συνάδουν με τη πραγματικότητα.
review reaction 1 Nipper, Jack Skellington, Karelis69 και 7 άλλα μέλη
09 Ιουνίου, 2021
Ο καθένας έχει την άποψη του. Αν δεν άρεσε σε εσένα φίλε για τους λόγους που μας εξήγησες οκ!! Αλλά μην μας λες ότι πετάμε τα λεφτά μας και μας προκαλείς με 4 κριτικές και 7 μηνύματα σε 6 χρόνια !!!
Πλάκα μας κάνεις ??
Η κοπέλα έχει κωλάρα γυμνασμένη , σωματάρα και ένα πανέμορφο πρόσωπο.
Έχει πάνω από 100 κριτικές δεν γίνεται να την ακυρώνεις έτσι ....
Κάτι άλλο παίζεται !
review reaction 3 review reaction 1 xorxe_escabor, Melinadiva, Koronaki και 2 άλλα μέλη
10 Ιουνίου, 2021
ολοι εχουμε διαφορετικα στανταρς , αναλογα με την εμπειρια του στο χωρο ο καθενας αλλα και με αντικειμενικα κριτηρια. Κατα τη γνωμη μου παντα πρεπει να συγκρινουμε και να βαθμολογουμε συμφωνα με το κοστος -μην ξεχναμε οτι μιλαμε για πληρωμενο sex μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα επειδη βλεπουν καποιοι μια συμπαθεια απο κοπελα γενικοτερα.
Σε σχεση αποδοσης τιμης η Μελινα ειναι ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
Οσον αφορα τους συναγωνιστες με τα δεκαρια περισσοτερο κακο κανουν μακροπροθεσμα συμφωνω μαζι σου. Εγω οταν βλεπω 10αρι κραταω μικρο καλαθι!!
review reaction 1 Nipper, Colibri, Jack Skellington και 1 ακόμα μέλος
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2