Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 93192
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Φαντάζομαι όλοι έχουμε περάσει φάσεις demi, να πάρω να μη πάρω (cg) ψιλοβαριέμαι κιόλας Καφές , και εκεί που μπαίνω στο site των αγγέλων, βλέπω τον άγγελο με τα κόκκινα μαλλιά! Πλάκα λέω μου κάνουν, αμέσως μήνυμα αλλά δε τα βρήκαμε στις ώρες.

Πλέον με περισσότερη ψυχραιμία βλέπω ότι υπάρχει η Έρρικα στο site - ευαγγέλιο Ευλόγησον και παίρνω τα review με τη σειρά. Ξανά προσπάθεια λοιπόν για ραντεβού την επόμενη μέρα. Μια παρένθεση, το κορίτσι δυο μέρες τώρα είναι φουλ κλεισμένο και ούτε ένα review; Κανείς συναγωνιστής; Χμμμ;

Φτάνει λοιπόν η Έρρικα και η πρώτη εικόνα… απλά εντυπωσιακή. Πρόσωπο 10αρι, και το κορίτσι είναι ψηλό, πάνω από 1.80! Κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο και πάμε πάλι στο πρόσωπο. Οι φωτογραφίες την αδικούν, πραγματικά, είναι πολύ όμορφη Προσκύνημα . Πράσινα μάτια, με ένα τόνο γκρι που τα κάνει μοναδικά. Μικρή μύτη και μια αρμονία σε όλο το πρόσωπο. Πείτε με αγαπουλι πείτε με ότι θέλετε, αλλά με το πρόσωπο της έπαθα πλάκα. Δεν κατάλαβα μόνο αν τα χείλη είναι ελαφρά φουσκωμένα ή ήταν το βάψιμο της έτσι, αλλά ότι και αν είναι βόλεψε πολύ στα φιλία.

Το κορίτσι φιλάει, δεν τσιγκουνεύεται ούτε φιλί ούτε γλώσσα. Και όσο προχωράει δαγκώνει και λίγο, ξεκινάει σαν γατάκι με δόσεις αγριόγατας στην πορεία. Το στήθος είναι μικρό και με φλατ κοιλιά δένει πολύ ωραία με το υπόλοιπο σώμα και τα μακριά πόδια. Ωραία επιδερμίδα, ελαφρά μαυρισμένη με μικρές after sun ατέλειες.

Με ρώτησε αν θέλω να μείνει με τα τακούνια η να τα βγάλει, respect, προτίμησα να τα βγάλει και ήρθαμε στο ίδια ύψος. Φορούσε ένα κοντό φόρεμα ώστε να μπορείς άνετα να θαυμάσεις τα πόδια της. Άνοιγμα σαμπάνιας, και ξεκινάμε τις αναγνωριστικές πτήσεις.

Γενικά είναι του χαμουρέματος και πολύ GFE. Φιλία χάδια, χουφτώματα στα όρθια και πάει για μπάνιο. Βγαίνει με τη πετσέτα και θαυμάζω πλέον ολόκληρο το σώμα. :drooling-face:

Φιλία, χάδια, χαλαρά δάχτυλο και τη βλέπω αρκετά δεκτική. Ξεκινάω το γλύψιμο, αν και δεν το συνηθίζω, και κάπου εκεί γυρνάμε σε 69. Πίπα η καλή κλασική ρωσική σχολή, ρούφηγμα δυνατό και χέρι όσο πρέπει. Βόλεψε και το ύψος και το κρατήσαμε για αρκετή ώρα. Πέρασμα σκούφου και ιεραποστολικό. Εύκολη είσοδος, ήταν υγρή χωρίς χρήση λιπαντικού.

ΠΟΔΑΡΕΣ με την καλή έννοια πάντα. Χάνεσαι, εξαφανίζεσαι, η στάση (ιεραποστολικό) της ταιριάζει, απολαμβάνεις πόδια και πρόσωπο. Ανέβασα στροφές σφυροκόπημα κανονικό και με διάρκεια, αντέχει και γουστάρει κιόλας. Της ανεβάζω τα πόδια και τέρμα ψιλά και ήρθε το τέλος. Ήθελα να δω και τη θέα στα 4 Κατσικογάμης αλλά δεν άντεξα. Τελείωσε και εκείνη ταυτόχρονα ή της αξίζει όσκαρ. Έτσι!

Και κάπου εκεί που παίρνω ανάσες έρχεται και κολλάει πάνω μου. Τι GFE φάση τέλεια ήταν αυτή, ένιωσα φοιτητής! :smiling-face-with-heart-eyes: Κολλημένη πάνω μου, να γέρνει στον ώμο μου το κεφάλι της, να χαζεύω εγώ το κορμί της, χάδια, αγκαλιές και χαλαρή κουβέντα. Τα αγγλικά της δεν είναι τέλεια αλλά μπορείς να κάνεις μια after sex κουβέντα.

Δεύτερη φορά δεν τη πάλευα, ήταν και περασμένη η ώρα… Γερο-μύστης

Προσοχή το κορίτσι είναι ερωτεύσιμο. Έρωτας

Άνετα τη βάζω στο τοπ 3 των ct που θα ξαναέπαιρνα, αν και δύσκολα γιατί υπάρχει μεγάλη κινητικότητα με νέες κοπέλες στο γραφείο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 06, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
singleasthat
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
635
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WHATABOUTFUCK, houdin, koukoskoukou και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουνίου, 2021
Η κοπέλα είναι από τις καλύτερες του χώρου!!!
07 Ιουνίου, 2021
η κοπελα ειναι κακασχημη...καλως τους προμοτορες
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 204103
review reaction 1 AcesHigh, ctlover, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
07 Ιουνίου, 2021
Η κοπέλα είναι το κλασικό ρωσικό άτι με πραγματικό ύψος 1.80m. Όντως στο πρόσωπο χάνει αλλά το σώμα της είναι εξαιρετικό. Η μόνη παρατήρησή μου είναι ότι στο δεύτερο tour της είχε ήδη χάσει την αυθόρμητο ζήλο που έδειχνε στο κρεβάτι κατά την πρώτη της εμφάνιση τον Απρίλιο του 2019. Θα πρότεινα να την προλάβετε τώρα, στην αρχή της επίσκεψής της στην Αθήνα, που είναι ξεκούραστη για καλύτερη εμπειρία.
07 Ιουνίου, 2021
PussyLover84
Σίγουρα είσαι πιο έμπειρος από εμένα και σέβομαι τη γνώμη σου και απολαμβάνω τα reviews σου και την προσφορά σου στο site.
Την κοπέλα την είδα χθες και είναι πραγματικά πολύ όμορφη, σίγουρα η ομορφιά στο πρόσωπο ως ενα σημείο είναι υποκειμενική αλλά για τη συγκεκριμένη… θα δούμε και τα επόμενα reviews Χαμόγελο
review reaction 1 andronikos3
26 Αυγούστου, 2021
Ρε παικτη η υποκειμενικοτητα και τα γουστα έχουν κι ένα όριο. Εγώ παντως οταν την είδα έκανα μεταβολή ?
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5