Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 7 10
Call-Girls 24336
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ενα ησυχο Κυριακατικο μεσημερι ξυπναω χαλαρα στις 12:30 και κατα τη μία στελνω μηνυμα στο πρακτορειο να τη συναντησω. Αργησαν να απαντησουν και μου λενε οτι δε μενει πλεον σε ξενοδοχειο αλλα οτι μπορει μονο στο χωρο μου. Αφου κατα τις 19:45 διαβαζουν το μηνυμα μου λενε οτι ειναι οκ να ερθει στις 21:00. Μεγαλη υποθεση !
Παμε τωρα στην εμφανιση. Με αυτο το σωμα που εχει και με αυτες τις αναλογιες αν ηταν καυκασια(λευκη) στη φυλή θα τη χρεωναν χαλαρα 150+. Σφικτο δερμα με ωραια αισθηση σε βυζια-κωλο αλλα και μπουτια-γαμπες. Ειχε και λιγη κυτταρίτιδα αλλα με αυτες τις αναλογιες το καταπινω κι αυτο. Το κενο στα δοντια ειναι το λιγοτερο. Υψος 1.78 και της αρεσε να το δειχνει μένοντας όρθια συχνα. Ηρθε με βαμμένο μαλλι προς το ξανθο που το (εκ)τίμησα.
Σχετικα με τη συμπεριφορα όντως είχε ένα σνομπ υφακι, στην αρχη κοιταζε γυρω-γυρω και εκεινη τη στιγμη την ρωταω αν της αρεσει το σπιτι, μου απανταει «Not Bad». Ειναι όντως ντροπαλη και δεν ειναι για πολλα-πολλα αλλα στην πιπα πρωταθλητρια(η δευτερη ηταν με προφυλακτικο). Τραγουδιστά την πηρε ! Αγγλικα δε το συζητω, η μητρικη της γλωσσα αλλα επειδη ειναι απο «αλλο κοσμο(Αμερικη)» δυσκολα επικοινωνεις λογω διαφορετικης νοοτροπιας. Το φιλι το απεφευγε και προτιμουσε να με φιλαει στο λαιμο. Εκτιμησα ιδιαιτερα το γεγονος οτι ηρθε καθαρη και εχει πολυ το κονσεπτ της καθαριοτητας, 5 φορες πηγε στο μπανιο να πλυθει.
Στα του αγωνα δυνατη παικτρια και φοβερο σεξ που ειναι το παν και αυτο που ηθελε πιο πολυ... Μιση ωρα στο πρωτο γυρο το γουσταρε και το γουσταρα και οταν εχυσα και τις 2 φορες με κυριευσε η απολυτη ηδονη !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Λάμπρος(3)
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
426
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, olddog, chris1955 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού