Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 10 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την ADELE την συνάντησα σε δικό μου χώρο πράγμα που (για κάποιο λόγο) μου βγάζει έναν πιο ρομαντικό εαυτό. Σκέφθηκα πολύ για το αν πρέπει να είμαι τόσο ειλικρινείς στην αναφορά μου για την ίδια και αποφάσισα να το τολμήσω.. Ελπίζω να έχει ενδιαφέρον και σας την καταθέτω δίχως στεγανά ή χρήση καλής Ελληνικής γλώσσας χάριν αστειοτήτων.

Γενικά είμαι (κακώς) οπαδός των πιπινομοντελικών κοροτσιών και ενώ ήξερα ότι η ADELE δεν αντιπροσωπεύει ακριβώς «το έργο» αυτό , προχώρησα στην επιλογή της.

Όταν προχθές βράδυ (03.06.2021) τελείωσε η συνάντησή μου με την «μικρή» Adele (και έχοντας στο μυαλό μου όλα όσα κατάφερε να μου προσφέρει μέσα σε 90 λεπτά) ένα από τα ΤΡΕΛΑ συναισθήματα που μου δημιούργησε ήταν ότι πλέον ξέρω τι θέλω ως άνδρας από μία γυναίκα κι αυτό είναι ότι :

Σου δείχνει (για τα 90 λεπτά σου) ότι είναι καθολικά , ψυχή και σώματι δική σου!!

Το κίνητρο απλά χρειαζόμουν.. Κίνητρο όμως μιάμισης ώρας ενώ θα χρειαζόταν μιάμιση ζωή.. (!!)

Την ADELE επέλεξα για έναν ακόμη πολύ σημαντικό (για εμένα) λόγο & αυτός ήταν ότι (o σωματότυπος στις φωτογραφίες της) έμοιαζε με μία γνωστή μου που σουλατσάρισα κάποιους μήνες και με την οποία έκανα το πιο απίστευτο, HARDCORE μα και ερωτικό ή ακόμα και ρομαντικό, SEX που έχω κάνει στην ζωή μου…

Αυτό που θεωρώ ότι με συνέδεσε απόλυτα , με ότι διέπει τον ψυχισμό της ADELE , είναι ότι αναγνώρισα την αθώα πλευρά του εαυτού της κι όχι την άλλη που επίσης σίγουρα κατέχει..

Την ίδια στιγμή , λοιπόν , της πέρασα το μήνυμα ότι έχω ξεφύγει από στερεότυπες σκέψεις που εύλογα αφορούν την ίδια κάτι το οποίο αντιλήφθηκε γρήγορα , της άρεσε (φάνηκε να το ήθελε!) και έτσι αισθάνθηκε απόλυτα ασφαλής..
Σαν αντάλλαγμα… , μου τα έδωσε όλα. -ΌΛΑ-

Μην σκεφθείτε στερεότυπα , δεν εννοώ το ποπό της.
Αν κι αυτό , μάλλον, ήταν δικό μου θέμα. Δηλαδή εγώ δεν το επεδίωξα.. ποιος ξέρει λοιπόν..

Αυτό που λέμε «Χημεία» ήταν το μεγαλείο της συνάντησης αυτής που η ADELE , ένα Ουκρανάκι δίχως μόρφωση και κουλτούρα , κατάφερε να χαράξει στην μνήμη μου ίσως και για πάντα..
Δεν έχω αισθανθεί ξανά στην ζωή μου τέτοια δυνατή Χημεία στο SEX.

Η ADELE δεν γνωρίζει καλά την Αγγλικήν , δεν μίλαγε πολύ , μιλούσαν τα μάτια της όμως , μιλούσε το σώμα της.. Ίσως και όλες τις γλώσσες του κόσμου..
Δεν μιλούσε πολύ, άκουγε όμως, άκουγε και πολλές φορές έδειχνε Υπακοή..

1. Στοματικό άριστο ταξιδεύοντας συχνά από (ατυχείς εκφράσεις) τα δίδυμα – μπαλάκια κλπ. Όλο δε το πέος το γέμισε με τα γλυκά υγρά της λες και το είχε περιλούσει με Baby Oil. Προσπαθούσε να φτάσει τα χείλια της στην βάση κάτι που αφού έβλεπα ότι την ταλαιπωρεί, το έκοβα μόνος μου.. και την φιλούσα τύπου (αποφάνθηκα : Don’t Worry – This is not the main subject today..)

2. Doggie σαν να μην υπάρχει αύριο, στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να σου δίνεται κατά το δυνατό περισσότερο!

3. Στάσεις είναι αστείο να συζητάμε..
Το σημαντικό είναι ότι σε κάθε παύση της φαντασίας μου , αυτή έβαζε την δική της κάνοντάς με να μένω έκπληκτος με την ευρηματικότητα της !

4. Το πιο δυνατό της σημείο (στην δική μου εμπειρία) ήταν το φιλί της, ήταν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ μαγικό λόγω των πολλών εκφάνσεων αυτού που υπήρχαν στην φαρέτρα της. Πιο βαθύ δεν γίνεται, λάμβανε μέρος δε καθ’ όλη την διάρκεια του ραντεβού (όπου επιτρέπονταν κοντινές αποστάσεις μεταξύ προσώπων) Ένα από τα 10άδες (!!) Highlight ήταν ότι δεν μου επέτρεπε να πάρω ανάσες δίνοντάς μου τα χνώτα της σαν υποκατάστατο και ρυθμικά λάμβανε εναλλάξ τα δικά μου!! «Covid my ass…. / Δεν έβλεπα τίποτα»
Οι γλώσσες μας δε, ήταν σαν ένα ξεχωριστό ζευγάρι που έκανε SEX μαζί μας σε όλες τις στάσεις!! (Δεν ξέρω πως αλλιώς να σας το περιγράψω αυτό).

5. Αφού είχα πλύνει σχολαστικά τα χέρια μου (μπροστά της) και κατόπιν τα πέρασα με οινόπνευμα , εμένα τουλάχιστον , με άφησε να κάνω ότι θέλω με τα δάχτυλά μου.. ..

6. Η ADELE είναι σαφώς ένα όμορφο και νέο κορίτσι. Τίποτα πάνω της δεν προσδίδει την απόλυτη τελειότητα, δεν είναι η υπερκουκλάρα, είναι όμως το απόλυτο εργαλείο Πάθους και Ερωτισμού ! …και πιθανότατα , για άλλους , μία πολύ καλή PSE συνεύρεση.

Εμφανισιακά σαφώς είναι για αυτούς που αρέσκονται σε Petit εμφάνιση. Δεν θα καλύψει όμως και τους επίδοξους μοντελόπληκτους αφού λείπει λίγο ύψος και ένας τόνος σφριγηλότητας και φρεσκάδας.

Στο πρόσωπο, κατά την άποψή μου, είναι πολύ πιο γλυκιά και όμορφη από τις περισσότερες φωτογραφίες της σχετικής ιστοσελίδας που διαφημίζεται.

7. Φέρει εις την πραμάτεια της Gel το οποίο δεν άφησα να χρησιμοποιήσει λέγοντάς της «You won’t be needing that for now» καθώς επιδόθηκα εις μανιακή αιδοιολειχίαν / πρωκτολειχία κάτι που ουδόλως με ενόχλησε αφού ήταν πεντακάθαρη. Σχετικά μη ευρύχωρο το αιδοίον κι αυτό το αναφέρω ως καλό αφού υπήρχε έντονη αίσθηση.

-Την ADELE καλό θα είναι να μην την ξανασυναντήσω ποτέ στην ζωή μου.
-Αν θα την ξανά συναντούσα όμως ????? Απ.: Σίγουρα!

-Θαρρώ πως είμαι ένας από αυτούς που περάσανε «πολύ καλά» ως αναφέρει πιο κάτω προηγούμενος συναγωνιστής…

Σημ. : Η ως άνω περιγραφόμενη Εμπειρία ήταν η δική μου και σκεπτόμενος αν θα προβώ σε λεπτομέρειες (θορυβημένος από διάφορες καταστάσεις εδώ) σκέφθηκα ως εξής :

«Αν κάποιος λάβει το 50% της δικής μου Εμπειρίας θα είναι ήδη πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα δεν θα τα κλαίει! Δεν συζητάμε το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να λάβει το 150%... αφού δεν θεωρώ τον εαυτό μου κάτι το τόσο ιδιαίτερο ή τουλάχιστον είμαι μετριόφρον εκεί που πρέπει.»

Σας κούρασα πάλι λιγάκι αλλά τουλάχιστον έχω την συνείδηση μου ήσυχη ότι σας ενημέρωσα ορθώς.

Η βαθμολογία είναι σαφώς Τιμής Ένεκεν κύριοι…

Μετά Τιμής ,
C27 –

p.s. : The outcall was booked by Katy και νομίζω πως αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη συνάντηση. Πραγματικά ήτο εξυπηρετικότατη, φιλική και κατατοπιστική κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αφού ήταν λες και κλείνω CG με την COSMOTE. Δεν είμαι και συχνός πελάτης του πρακτορείου, παραταύτα με αντιμετώπισε πολύ εμψυχωτικά και ειλικρινά. Δεν μου πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες επειδή της ήμουν ουσία άγνωστος..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 03, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Constantinos27
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
4.172
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 trikimia, redb, lavro και 34 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουνίου, 2021
"-Την ADELE καλό θα είναι να μην την ξανασυναντήσω ποτέ στην ζωή μου.
-Αν θα την ξανά συναντούσα όμως ????? Απ.: Σίγουρα!"


...μην αγχώνεσαι μεγάλε!!...να το ξαναδείς το κορίτσι...
...εγώ έχω δει 5 φορές την Isabella και δεν έπαθα τίποτα!!...απλά στο ενδιάμεσο να βλέπεις και καμία άλλη...ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΠΕΛΑ!!!!...Χαχαχα!Χαχαχα!Ναι!Ναι!Χαχαχα!Χαχαχα!

W
WHATABOUTFUCK
review reaction 1 hornyasfuck, gauguin, Constantinos27
07 Ιουνίου, 2021
Τhanks για το θετικό σχόλιό σου αγαπητέ ,
Παρεμπιπτόντως , έχεις απόλυτο δίκιο - στο σύνολό του. !
review reaction 1 Karelis69, hornyasfuck, WHATABOUTFUCK
07 Ιουνίου, 2021
Διατριβή ἔγραψες ρέ φίλε! Μιάμισυ ὥρα μᾶς πῆρε νά τὴ διαβάσουμε!
11 Αυγούστου, 2022
Μάλλον θα πρέπει να δημοσιεύσεις αυτό το άρθρο σε επιστημονικό περιοδικό γιατι δινει πολλή έμφαση στην χημεία.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4