Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 16 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καλησπέρα κι από εμένα.

Η Ρενάτα είναι ένα πανέμορφο πλάσμα με λεπτό και σφιχτό σώμα και πολύ όμορφο πρόσωπο. Τα ρούχα της και τα εσώρουχά της την κάνουν και πιο καυλωτική. Τα βυζιά της είναι νομίζω Β μεγέθους και δείχνουν ακόμη τον ουρανό.

Εύκολη συννενόηση με το γραφείο. Ηρθε γρήγορα. Από την αρχή της συνάντησης ήταν πολλή ευγενική και καυλωτική. Της έδωσα τα χρήματα εξ αρχής, αν και δεν μου τα ζήτησε. Βέβαια, της έδωσα τα 160 για μία ώρα +20 για να τελειώσει με στοματικό πάνω μου (βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν ήταν golden rain ή τελείωσε- δεν θυμάμαι τον αγγλικό όρο). Της είπα πως θα της δώσω τα υπόλοιπα +20 για cim αν το χρειαστώ και το δέχτηκε.

Χάσαμε λίγη ώρα γιατί πλυθήκαμε ξεχωριστά (μάλλον δεν το σκέφτηκα καλά), μετά την έγλυφα και σε όλη την διάρκεια της συνάντησης ήταν διαχυτική με φιλιά και χάδια. Η συννενόηση γινόταν στα Αγγλικά, τα οποία γνωρίζει πολύ καλά. Εχει μάθει και λίγα ελληνικά. Αφού έχυσε, άρχισε να με περιποιείται. Μόλις καύλωσα, έκανε και deepthroat με ελαφρύ mouthfucking, χωρίς να την πιέζω να κάνει παραπάνω από αυτό που μπορεί.

Σε κάποια φάση, όχι πολλή ώρα αργότερα, μου λέει στα Αγγλικά: "Βοήθησέ με, κουράστηκα". Στην αρχή δεν κατάλαβα, αλλά όταν το ξαναείπε, τότε κατάλαβα. Ηθελε να την παίξω μόνος μου. Τέλος πάντων, δεν ξενέρωσα, γιατί η γενικότερη συμπεριφορά της ήταν θετική και τελείωσα μέσα στο στόμα της. Ο οργασμός ήταν πολύ ωραίος, καθώς και η πολλή όμορφη εμφάνισή της με είχε φτιάξει. Της έδωσα και τα υπόλοιπα 20 ευρώ.

Πλύθηκε, ντύθηκε και είπε πως ελπίζει να με ξαναδεί. Είμαι και πολύ ευγενικός και της λέω θα σε καλέσω ξανά σίγουρα. Η αλήθεια ειναι πως αν δεν είχε κουραστεί και με είχε τελειώσει με στοματικό μόνη της, θα την ξανασυναντούσα με πιθανότητα 150%! Αλλά όταν κουράζεται με 10 λεπτά - ίσως και 5- περιποίηση από την δική της πλευρά, τότε σε τί διαφέρει από ένα μπουρδέλο, όπου μετά από 10 λεπτά σου χτυπά την πόρτα η τσατσά;

Εβαλα ίσως στο να την ξανασυναντήσω γιατί ήταν σειρήνα και με "ξελόγιασε", αλλά πιστεύω θα πρυτανέψει η λογική του πάνω κεφαλιού.

Αυτά από εμένα. Ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 01, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
876
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ntinosspa14, alpula, chris1955 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού