Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 11 10
Call-Girls 19043
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η εργένικη ζωή έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως για παράδειγμα η ελευθερία κινήσεων και ο περισσότερος ελεύθερος χρόνος για να κάνεις τα χόμπι σου και να βγαίνεις με φίλους, και δεν έχεις κάποια να σε αρχίζει στην κρεβατομουρμούρα, με το παραμικρό που θα της έρθει στο κεφάλι της με σκοπό να σου ζαλίσει τα αρχίδια. Έχει όμως και ένα σημαντικό μειονέκτημα και αυτό δεν είναι άλλο από τις λιγότερο συχνές ερωτικές επαφές. Φευ! Η αποχή από το σεξ, λένε οι ειδικοί, επηρεάζει με πολλούς τρόπους το σώμα, οι κυριότεροι των οποίων είναι: Κακή διάθεση και στρες, πεσμένο ανοσοποιητικό, χειρότερη μνήμη, στυτική δυσλειτουργία, πεσμένη ερωτική διάθεση. Για να αποφύγουμε λοιπόν να μας τα φάνε οι γιατροί, τι κάνουμε; Ξεκινάμε από τα δύο τελευταία και στέλνουμε μήνυμα στο γραφείο των αγγέλων και ζητάμε στην συγκεκριμένη περίπτωση την Οξάνα που έχει και καλό όνομα μέχρι τώρα.

Ένα πανέμορφο γυναικείο πρόσωπο πρόβαλε στο άνοιγμα της πόρτας. Μα τι πρόσωπο ήταν αυτό; Όμορφα μάτια, πλούσια όμορφα μαλλιά. Ποια είσαι εσύ, κορίτσι μου όμορφο, την ρωτάω. Η Οξάνα, αποκρίθηκε η όμορφη κοπέλα, τινάζοντας με νάζι τα μαλλιά της. Με μικρές και κομψές κινήσεις φανέρωσε το κορμί της που ως εκείνη τη στιγμή κρυβόταν πίσω από τα ρούχα της. Κορμί λυγερό, λείο. Περιποιημένα άκρα, κομψοτέχνημα. Ω θεοί σιγομουρμούρισα, βλέπω καλά, τι καλλονή! Μια τέτοια ονειρευόμουνα πάντα στο κρεβάτι μου.

Φιλιά στο στόμα με γλώσσα και πολύ πάθος κι όλο έριχνα τσαχπίνικα χουφτώματα στο κορμί της, κυρίως στίς βυζάρες της και στον ωραίο κώλο της. Μέχρι που κατέβηκα να την γλείψω στο όμορφο και ροζ αιδοίο της. Θα μπορούσα να κάθομαι και να γλείφω αυτό το μουνί για πολλά λεπτά της ώρας αλλά έπρεπε να την απολαύσω και αλλιώς. Σειρά μου να στον πάρω στο στόμα, μου είπε. Και ποιος άντρας θα έλεγε όχι σε τέτοια πρόταση, σκέφτομαι και την αφήνω να κάνει παιχνίδι. Ωραία τεχνική, με βαθύ λαρύγγι και φτυσίματα. Το χέρι της απλά κρατούσε και χάιδευε χωρίς να την εμποδίζει η να προσπαθεί να αποφύγει να τον πάρει βαθιά.

Η συνέχεια είχε σεξ με αυτήν από πάνω, σε ιεραποστολική στάση, με αγκαλιές και φιλιά και από αυτήν και από εμένα όπου μπορούσα να τη φιλάω και να την γλείφω. Η κορμάρα της σερνόταν επάνω στα σεντόνια και εμένα μου έβγαζε όλη την καύλα που έκαιγε μέσα μου. Ξέρει και μάλιστα καλά να πηδιέται, αλλά βγάζει υπερβολικές κραυγές. Εκεί κάπως μου τα χάλασε αλλά δεν μάσησα, είχα αποφασίσει (λέμε τώρα) να της τινάξω στον αέρα τα σωθικά με όλα τα εκκριτικά που είχα διαθέσιμα. Καλά πέρασα, πάμε και για άλλα τώρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
26.131
Πόντοι:
28.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Limperatore XXI, Don Pornos και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουνίου, 2021
Γαμήσι για ιατρικούς σκοπούς ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
review reaction 3 hornyasfuck, Zebu
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1