Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χαιρετώ Καπέλο
Άλλη μια ζεστή μέρα στη πόλη, δυστυχώς είχα κάποιες βιοποριστικές εργασίες τελικά δεν έβγαλα άκρη και για να μη χαλάσει τελείως η μέρα και η διάθεση σκέφτηκα να κάνω κάτι εποικοδομητικό Πλατύ χαμόγελο.
Είχα κολλήσει στις φωτογραφίες της Πωλίνας αλλά δεν υπήρχαν πληροφορίες μέχρι την ώρα του ραντεβού παρά μόνο αυτές του γκλάμουρ, ξέρετε μόνο οι συνήθεις (ζώδιο, νούμερο υποδήματος κλπ).
Σκέφτηκα ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς και προχώρησα στο παρασύνθημα.
Παρακάμπτω τις άχρηστες λεπτομέρειες και φτάνω έξω από τη πόρτα του δωματίου με το που ανοίγει παθαίνω το πρώτο σοκ, η Πωλίνα ήταν άβαφη και έδειχνε το λιγότερο που μπορώ να πω εξωτική.
Χαρακτηριστικό δείγμα Ρωσικής ομορφιάς με καλοσχηματισμένο πρόσωπο, το οποίο έδενε συμμετρικά με το όλο σώμα, μάτια/χείλια με σχήμα και χρώμα καταπληκτικό, μαλλιά κατάξανθα και γενικά χαρακτηριστικά που δεν μπορείς να βρεις σε βαλκάνιες και σαν τελική πινελιά αμυδρές φακίδες που κάνανε το πρόσωπο πιο κοριτσίστικο και ταυτόχρονα σέξυ :smiling-face-with-heart-eyes:
Μετά το ντούζ προχωρήσαμε στο κυρίως, φιλάκια και τα λοιπά, σκέφτηκα να πάρω τη κατάσταση στα χέρια μου και προχώρησα σε ένα δυνατό γλύψιμο στο γλυκό και καλοσχηματισμένο αιδοίο της,
δεν αντιστάθηκα στο πειρασμό να ρουφήξω τα εμφανή χειλάκια της αλλά μάλλον το έκανα απότομα και δυσανασχέτησε όποτε επικεντρώθηκα στη κλειτορίδα, μόλις κατάλαβα ότι το ευχαριστήθηκε περάσαμε το προφυλακτικό και ξεκινήσαμε...
Σαν αρχή cow girl και παρόλο που το στήθος δεν είναι φυσικό δεν διέκρινα ουλές από τις προσθετικές και μετά από κάποια ώρα χοροπηδήματος από τη μεριά της γυρίσαμε στο missionery όπου τελειώσαμε.
Έπεσα ανάσκελα μετά την ένταση του αγώνα και μου είπε να μείνω ακίνητος για να αφαιρέσει το προφυλακτικό ( durex καλής ποιότητας) το οποίο τοποθέτησε σε ένα φακελάκι με ένα χάμστερ ζωγραφισμένο απέξω ( L.O.L.) όπου τελικά κατέληξε στο κάδο απορριμάτων.
Έκανα το ντουζάκι και μετά ξαπλώσαμε με συνέχεια στα φιλία και λίγο στοματικό, το οποίο σίγουρα το κατέχει. Πιο πολύ με ιντριγκάριζε ο χαρακτήρας της γι' αυτό και το sassy στο τίτλο, έκανε πλάκα και με πείραζε για το τατού που έχω.
Έτσι πέρασε ευχάριστα η ώρα ντύθηκα, τακτοποίησα τους λογαριασμούς και αποχώρησα ευχαριστημένος.
Δεν μπορώ να πω ότι κάτι πήγε στραβά στο ραντεβού, η Πωλίνα εκτός από το εξαιρετικά όμορφο πρόσωπο και το καλό σώμα σε ύψος και αναλογίες διαθέτει χαρακτήρα και χιούμορ.
Εντάξει τα αγγλικά της δεν είναι τέλεια αλλά με ξετρελαίνει να ακούω ρώσικα από γυναίκες σαν την Πωλίνα Ματάκι
Εύγε στο γραφείο και καλά γαμήσια στους συναγωνιστές Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 26, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
rodriguez96
Ανώτατος
Εγγραφή:
5 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
10.579
Πόντοι:
11.746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, NICK TRIVE, mixalis mixoy και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού