Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 10 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 28294
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η πρωτη απογοητευση ήρθε μe το που ανοιξε η πορτα. Προσωπο πολυ κατω του μετρίου και κυρίως αντι σεξουαλικο, οπως και το ντύσιμο με τα αθλητικα και κατι σαν φορμα. Σωμα γεματο με ευμεγέθη βυζια, αλλα αγυμναστο και με αρκετα ποεριττα.
Όχι χοντρή παντως. Ευγενική μεν αλλα η αποσταση μεταξυ μας τόσο η πραγματικη αλλά και κυρίως η προσωπικη μεγαλωνε εκθετικα οσο περνουσαν τα λεπτα. Με ρώτησε αν θα παω για μπανιο(οκ λογικο ) και αμεσως μετα τα χρηματα (δεν με ενοιαξε αυτο, αν και θα μπορουσε na ginei πιο κομψα ) .Με τα πολλα και μετα απο δικό της φρεσκαρισμα πηγα κοντα και πηγα να ξεκινήσω με χαδια και καποια υποψια γλωσσοφιλου να ζεστανω το"πολικο" κλιμα. Με κίνηση που θα ζήλευε ο Χουντινι καταφερε και ξέφυγε (πως μου την σπαει και με ξενερώνει να αποφευγουν τα φιλια με αυτο τον αγαρμπο τροπο δε λεγεται). Πηγα να ακουμπησω απαλα το στήθος και τις ρωγες που ειναι απο τα ατου υποτειθεται αλλα διαμαρτυρηθηκε οτι ειναι ευαισθητες. Μετα απο ολη αυτη την ξενερα μου ζητησε να ξαπλωσω για να με περιποιηθει. ειπα να το παλεψω και έτσι αρχισε μια αγαρμπη παλινδρομικη κίνηση με το χερι, τόσο αγαρμπη που την σταματησα διακριτικα. Ίσως να καταλαβε κατι και προσπαθησε χωρίς χερια μια αεροπιπα πανω στα 2 πρωτα εκατοστα του πεους. Καταλαβε γρηγορα πως αυτα που εκανε ειχαν αρνητικο αποτελεσμα και μου λέει να βαλουμε προφυλακτικο. Αντε να το βαλουμε λεω, και γυριζει στο πλαι με την πλατη προς εμενα και κλεινει σφιχτα τα ματια. Ειπα να τελειωνουμε και εχυσα στα γργορα. Μετα απο ενα φρεσκαρισμα (βλεποντας-ευτυχως- πως δεν... ) με ρωτησε για μασαζ. Μετα απο αυτη την "ταλαιπωρια το δεχτηκα ευχαριστα. Ειχα αλλωστε διαβασει τους συναγωνιστές. Και το μασαζ έσωσε την παρτιδα. πραγματικα εξαιρετικο, το καλυτερο που μου έχουν κανει. Δεν αφησε ούτε εκατοστο του σωματος παραπονεμενο και με μεγαλη μαεστρια . Εξεραιτικο μασαζ λοιπον, τόσοτοσο που ξεχασα ότι ειχα κλείσει call girl.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 24, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
110€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
23 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
2.183
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, mancunian1986, old boy και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαΐου, 2021
Σε ευχαριστω για τη πληροφόρηση .Βοηθας στο να μη πετάμε τα χρήματα μας . Θα έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο το γραφείο να τους ενημερώσεις .Μασαζ μπορείς να βρεις καλό και με 10 ευρώ .Τα CG τα πλήρωνουμε αρκετά ,όποτε έχουμε και απαιτήσεις .
25 Μαΐου, 2021
μιας και που ειχαμε πολυ κοντινα ραντεβου θα ηθελα να επισημάνω
η διαφορα που ειχαμε στο δικο μου ραντεβου ηταν οτι εγω ειχα καλυτερη πιπα
ισως επειδη εγω ζητησα καποτα....
Στο μονο που θα διαφωνισω μαζι σου ειναι στο προσωπο που εγω το βρηκα ενδιαφερον
τωρα για την επικοινωνια εγω μιλαω ρωσσικα οποτε δεν θα διαφωνησω κι εδω μαζι σου γιατι δεν ξερω πως θα αντιδρουσε μονο με αγγλικα
G
geroksouras
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2