Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 8 10
Call-Girls 19125
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από 3 μαγικά βράδια με πολύ – μη αγοραίο – έρωτα, ξανάνιωσα αυτό το ύπουλο, απροσδιόριστο και απόλυτο αίσθημα ματαιότητας. Αποδεχόμενος την πιθανότητα να είμαι καταραμένος που δεν βρίσκει πουθενά ησυχία παρά μόνο εντός γυναικείου σώματος, κάλεσα τη Τζίνα. Κριτήριό μου: αδύνατη, μελαχρινή, λεπτή μέση, ωραίος κώλος. Επίσης, η έλλειψη κριτικών, εξίταρε τον σεξουαλικό τυχοδιωκτισμό μου.

Τέλεια συνεννόηση με το γραφείο και εμφανίστηκε στον προσωπικό μου γαμιστρώνα στην ώρα της. Η Τζίνα είναι γύρω στο 1,55-1,58, αδύνατη, με μακριά, ίσια, κατάμαυρα μαλλιά, πρόσωπο που έχει μια σκληρή παιδικότητα και αμήχανο βλέμμα. Ηλικία μεταξύ 26-30. Αρκετά καλά ελληνικά.

Μαζεμένη και ντροπαλή, ίσως και συντηρητική, ζήτησε μόνο νερό, με διαβεβαίωσε ότι μόλις είχε μπανιαριστεί και μπήκαμε κατευθείαν στο ψητό.

Η Τζίνα δεν είναι με τίποτα πάνω από 45 κιλά, με στήθος Α, μέση δαχτυλίδι και κώλο μια ιδέα πιο μεγάλο από αυτό που περιμένεις (για καλό το λέω). Δεν φιλάει με γλώσσα (οκ, δεν λέει ότι φιλάει στο site). Πεντακάθαρη και στο γλειφομούνι ανταποκρίθηκε καλά. Μέτρια πίπα. Προσπαθεί να τον πάρει όλον αλλά είναι όλα μικρά επάνω της και δυσκολεύεται. Σε μπουκώνει χωρίς σάλιο και η φάση, αν είσαι πύρκαυλος, μπορεί να έχει λίγο πόνο. Στα 4 στήνεται ωραία, δέχεται γλείψιμο και δάχτυλα παντού και ψιλοφωνάζει όταν ανεβάσεις πολύ ρυθμό. Δεν χρησιμοποιεί τζελ – τουλάχιστον όχι με μένα. Τα μαλλιά της φτάνουν μέχρι τη μέση της και μπορείς να της τα πιάνεις όσο τη σφυροκοπάς. Αυτό ήταν και το highlight της συνάντησης. Παρόλο που κάνει anal το κωλοτρυπάκι της φαίνεται αδούλευτο και πολύ στενό. Αλλά εγώ ήθελα να την βλέπω και την γύρισα. Αν βρεις τη θέση για βαθιές διεισδύσεις αγκομαχά πολύ χωρίς όμως να διαμαρτύρεται. Έτσι όπως την είχα καρφωμένη πάνω μου, είχα την αίσθηση ότι την σκίζω. Είμαι σίγουρος ότι την είχε και η ίδια έτσι που είναι μικροκαμωμένη και στενή. Στις υψηλές στροφές σταματά την οπτική επαφή και αυτοσυγκεντρώνεται, δίνοντάς σου μερικές μουνιές κάθε τόσο.

Μου πήρε ώρα αυτή η φάση επειδή σωματικά ήμουν πολύ χορτασμένος και στο τέλος της σήκωσα τα πόδια πιάνοντας την από τους παρά πολύ λεπτούς αστραγάλους της. Εκεί το χάρηκα και μετά από λίγο εξερράγην σαν το ηφαίστειο Κρακατόα.

Στην κοινωνική επαφή, ενώ έχει καλή διάθεση και ξεκάθαρα καλό χαρακτήρα, δεν το έχει και πολύ. Είναι λίγο ατζαμής, δεν έχει καριολία, φαίνεται ότι σ’ αυτή τη δουλειά μπήκε από σπόντα και από ανάγκη. Όσον αφορά τη ζωή της, την καταγωγή της, τις βλέψεις της, τα λέει μπλεγμένα και αντιφάσκει. Είναι κρυψίνους και ανασφαλής. Σαν cg πρέπει όντως να είναι καινούργια (όπως μου είπε). Ωστόσο δεν έγινε χθες σεξεργάτρια. Για να μην πω εργάτρια. Ενώ είναι φανερό ότι προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, δεν ξέρει καλά πώς να το κάνει γιατί η ίδια δεν είναι πηγαία καυλιάρα. Το μυαλό της δεν πρέπει να είναι ποτέ στις ηδονές (ούτε εκτός δουλειάς).

Κάναμε μπάνιο διαδοχικά. Διαπίστωσα ότι πλύθηκε στο σώμα με το σαμπουάν (το ακούμπησε αλλού γι αλλού) αντί με τόσα σαπούνια που υπήρχαν. Εκεί σιγουρεύτηκα ότι αισθάνεται έξω από τα νερά της. Την καλόπιασα μιλώντας της και γελάσαμε αρκετά με 1-2 μαλακίες που είπαμε. Την έγλειψα λίγο και υποσυνείδητα σκεφτόμουν να της ζητήσω πρωκτικό αλλά πια είχε φύγει και μένα το μυαλό μου οπότε σταμάτησα χωρίς να επιδιώξω δεύτερο οργασμό.

Όσοι την δείτε, να ξέρετε ότι προτιμάει στα 4 και το cow (μου το είπε η ίδια). Anal κάνει, ίσως και να το προτιμά, αλλά μάλλον για το εξτρά. Απορώ πώς τα βγάζει πέρα, έτσι που είναι παντού στενή. Οι κωλάκηδες πάντως πιθανότατα θα το ευχαριστηθείτε.

Έχοντας ρέψει από τις τελευταίες μέρες, άρχισα να τρώω ό,τι έβρισκα μπροστά μου, στοχαζόμενος πόσο καταπιεστική μαλακία είναι ο βιοπορισμός για όλες και όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 22, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CaptainK, ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ, spipis71 και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2021
Απο τις καλύτερες κριτικές που εχω διαβάσει εβερ! Ταυτίστηκα μαζι σου σε πολλα σημεία.. εσταξες σοφια φιλε! Εύγε! Και αρκετά βοηθητική για όποιον σκέφτεται να επιλέξει τη συγκεκριμένη κοπελα!
review reaction 1 hornyasfuck, vltepdr
24 Μαΐου, 2021
Πράγματι ὅτι εἶπε ὁ Malcolm 8
review reaction 1 vltepdr
24 Μαΐου, 2021
Σας ευχαριστώ και τους 2. Μια υποκειμενική προσέγγιση έκανα - τίποτα παραπάνω.
27 Μαΐου, 2021
Ωραία κριτική
Την έχω στα υπόψη τη κοπελα
Βέβαια από ότι κατάλαβα θέλει έναν κάποιο χειρισμό για να αποδώσει.
Επειδή είμαι λάτρης των petite μηπως έχει τύχει να δοκιμάσεις κάποια αλλη με συγκεκριμένο σωματότυπο κ να περασες καλά?
27 Μαΐου, 2021
Όχι @tayrus1982, με τόσο μικροκαμωμένη και με τέτοιο σωματότυπο (π.χ. μικρόστηθη κλπ.) δεν έχω ξαναβρεθεί σε αγοραίο. H Sabrina έμοιαζε λίγο αλλά είχε μεγάλο στήθος και δεν ήταν τόσο μινιόν. Δεν την βλέπω όμως στο GDE. Ούτε είχα περάσει φανταστικά. Απλώς καλά. Αλλά και με τη Τζίνα δεν πέρασα άσκημα. Απλώς δεν ήταν κάτι που θα θυμάμαι. Δες την αν σου αρέσουν οι μικροκαμωμένες. Είναι πολύ πιθανό να γουστάρεις.
review reaction 1 tayrus1982
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5