Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 180 10
Call-Girls 698026
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεύτερη φορά μου με την Αντριάνα και πραγματικά ήδη ανυπομονώ για την επόμενη αφού κάθε φορά είναι σαν την πρώτη φορά και κάθε φορά είναι μια καταπληκτική εμπειρία μαζί της.
Το έχω ξαναγράψει στην προηγούμενη κριτική μου για την Αντριάνα και το ξαναγράφω φίλοι μου υπερήρωες πως πρέπει να την κάνετε δώρο στον εαυτό σας τέτοια γυναίκα. Είναι πολύ όμορφη, πολύ καλός άνθρωπος και μαζί της θα νιώσετε πραγματικά τι σημαίνει σαρκική απόλαυση αλλά και τι σημαίνει ανθρωπιά και ζεστασιά στη ψυχή σας.
Πραγματικά η κοπέλα αυτή γουστάρει πολύ την δουλειά της, ζει για το σεξ σε όλες τις μορφές και τις εκφάνσεις του και είναι από τις γυναίκες που τις βλέπεις στο δρόμο και αναρωτιέσαι "Τι μουν@ρ@ είναι αυτή ;".
Ισως σας ακουστεί παράδοξο για call girl όμως βλέπει πολύ ξεκάθαρα τον κόσμο, έχει μεστή και συγκροτημένη σκέψη και είναι αυτό που λέμε με μια φράση γάτα με πέταλα.
Οσοι δεν την έχετε επισκεφτεί ακόμα μην το καθυστερείτε περισσότερο, θα ευχαριστείτε τον φίλο σας άνθρωπο αράχνη που σας σώζει με τις κριτικές του, όσοι την έχετε επισκεφτεί συμφωνείτε απολύτως με όσα γράφω και δικαίως, αυτή η γυναίκα είναι το όνειρο κάθε άνδρα πάνω στον πλανήτη γη!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 21, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
11 Απρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
239
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, koukoskoukou, alpula και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2021
Εντελώς αντίθετο με αυτό που συνάντησα εγώ και σαν χαρακτήρα και σαν εμφάνιση. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έδιωξα κοπέλα, ο καθένας βλέπει τα πράγματα πολύ διαφορετικά..
review reaction 1 hornyasfuck
22 Μαΐου, 2021
Καλά σαν εμφάνιση δεν λέει κάτι
K
König
review reaction 1 hornyasfuck, greekart
22 Μαΐου, 2021
Είμαι τυχερή, επειδή έφυγα..!!!Η βρομιά την οποία μυρίσα απο το σώμα του μου άλλαξε τη διάθεση και το βλέμμα ,εννοείται το έδειξα!!!Χαχα και δους δεν ήθελε να κάνει....απλα τυχερή!!!!
review reaction 3 Peterson, hornyasfuck, Giannis_127 και 2 άλλα μέλη
23 Μαΐου, 2021
Σίγουρα είναι υποκειμενικό το ζήτημα της ομορφιάς όμως υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια που η Αντριάνα τα πληρεί στο έπακρο όλα φίλοι μου ,οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο νήμα της είναι 100% αληθείς και ο καθείς μπορεί με τα μάτια του να κρίνει. Επίσης είτε πληρώνεις μια κοπέλα για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, είτε δεν πληρώνεις και είσαι με κοπέλα που έχετε σχέση κτλ και οι δύο γυναίκες είναι και ως γυναίκες οφείλουμε να είμαστε κύριοι απέναντι τους, καθαροί, με τρόπους, ανθρωπιά πριν και μετά τις υπηρεσίες τους, κατά την διάρκεια όλοι ξέρουμε πως βγαίνουν διάφορα ένστικτα και συμπεριφορές που δεν ελέγχονται εύκολα, όπως λέει και το λαϊκό ρητό : Στο φαΐ και στο γ@μήσι ο Θεός δεν κάνει κρίση. ... Επιπλέον στα κορίτσια που κάνουν αυτή την ιδιαίτερη δουλειά όπως η Αντριάνα χρειάζεται να σκεφτόμαστε πως τους αξίζει και μια καλή κουβέντα, λιγάκι σεβασμός, ίσως στο μέλλον μας τα φέρει έτσι η ζωή και οι κόρες μας, οι αδελφές μας κτλ κάνουν την ίδια δουλειά, η ζωή κάνει κύκλους και επιστρέφει συμπεριφορές. Αυτά και παρακαλώ κόσμιες συζητήσεις στις κριτικές μου, ενοχλείται η αισθητική μου από τα δάπεδα των επιπέδων και κάτω.
review reaction 1 greekart, hornyasfuck
24 Μαΐου, 2021
Δεν θα γράψω κάτι άλλο (δεν ήθελα αλλά..), έχεις δίκιο και για αυτό δεν μπήκα σε λεπτομέρειες . Πολύ εύκολα θα μπορούσα να πω τι έφταιξε με τα δεδομένα τα δικά μου η να πω ψέμματα και εγώ.. εγώ δεν πρόσβαλα (όπως κάνουν μερικοί χαμηλού επιπέδου).
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5