Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 10 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πέμπτη βράδυ, δύσκολη και γεμάτη μέρα στη δουλειά. Γυρίζω στο όμορφο airbnb που βρήκα με θέα τη θάλασσα και το μυαλό μου είναι μόνο σε ένα πράγμα. Βράδυ, μόνος και με όρεξη.
Μπαίνω στο site του γκλάμουρα και ψάχνομαι. Δεν είχα ούτε ώρα, ούτε όρεξη να διαβάσω κριτικές οπότε λέω από μέσα μου "όποια σου γυαλίσει και αν φας φόλα την έφαγες, πρώτη φορά θα είναι ή η τελευταία;".
Το μάτι μου έπεσε στην Alexandra όμως εστειλα μηνυματάκι για να ρωτήσω τη Καίτη αν είναι πάνω κάτω αυτό που ψάχνω. Η απάντηση ήταν μονολεκτική "κουκλί" και διαθέσιμη.
Άνοιξα ένα κρασάκι και έκανα μια φρουτοσαλάτα για να χαλαρώσω ώσπου να έρθει η κορασίδα. Η ώρα έδειξε ακριβώς και το κουδούνι χτύπησε τερματίζοντας τη γλυκιά αναμονή πριν τη συνάντηση.
Ανοιγω τη πόρτα και μπαίνει μέσα ένα τσολιάς. Όμορφο πρόσωπο, περιποιημένη, κορμί που τόνιζαν τα ρούχα που διάλεξε. Όμορφο σετ παντελόνι και κροπ τοπ, με ψιλοτάκουνα. Βάψιμο για σεμινάριο, τόσο όσο να τονίζει τα όμορφα χαρακηριστικά του προσώπου της. Ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο της να συμπληρώνει το όλο παρουσιαστικό ήταν αυτό που μου έδωσε τη βεβαιότητα πως θα περάσω καλά.
Μπαίνοντας μου σκάει ένα φιλί, κοντοστέκετε μου λεει nice breath και επανέρχεται με γλωσσόφιλο διαρκείας. Χαμούρεμα ως το καναπέ και τη ρωτάω αν θέλει να πιεί κάτι. Κρασάκι και βγήκαμε για λίγο στη βεράντα για να κάνει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, στα ηχεία έπαιζε χορευτική μουσική, είχε όρεξη και φαινοταν μιας και άρχισε να λυκνίζεται στο ρυθμό.
Στη διπλανή πολυκατοικία καθόταν μια παρέα έφηβοι και βλέποντας τη ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αντί να τρέξει να μπει μέσα αυτή έκανε ένα βήμα πίσω που καθόμουν και θαύμαζα το πάτο της και άρχισε να τρίβεται πάνω μου.
Την τράβηξα μέσα γιατι η παρέα είχε ξεσαλώσει από τη βεράντα δίπλα και χωρίς βιασύνη τις έβγαλα τα ρούχα. Πραγματικά, με εξαίρεση το σημάδι στο στέρνο, όλο το υπόλοιπο είναι ζωγραφιά. Γλωσσόφιλα καθόλη τη διαρκεια, πράγμα που για μένα είναι πολύ σημαντικό.
Σεξ, χωρίς κουραστικές δικαιολογίες, μα κα μου, σε ότι στάση και να κάναμε πήρε 100% θέση για να γουστάρω, μου είπε ότι καυλώνει περισσότερο όταν τη γαμούσα στο πλάι και στα τέσσερα.
Είχαμε χημεία και πέρασα απίστευτα όμορφα. Η κοπέλα δε σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο, την πήρα παντού με΄σα στο σπίτι και μου έδωσε την αίσθηση ότι το γούσταρε (είτε ισχύει είτε όχι μαγκιά της), πολύ δυνατή πίπα, πολλές προσπάθειες για deepthroat και με άφησε απόλυτα ικανοποημένο. Από μένα είναι ένα σίγουρο ΝΑΙ και τίμησε τα λεφτά της στο 100%. To be continued ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 19, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
24 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
10.458
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 linear, Elganador, delipas και 36 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαΐου, 2021
η πιπα με ή χωρις προφυλακτικο ??
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 204103
review reaction 1 hornyasfuck
21 Μαΐου, 2021
Χωρίς
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2