Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 11 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Δύσκολη μέρα επειδή τα στανταρ δεν μπορούσαν , οι άλλες με καλές κριτικές επίσης άρα πέσαμε σε ημικαταδρομικη με 1κριτικη μονο.

Καθυστέρηση κάνα 20 λεπτό λόγω κίνησης ,χωρίς να ενημερώσει πρώτα το γραφείο , με αποτελεσμα οριακά να προλάβαινα να κάτσω την μια ώρα που είχα κλείσει , αλλά και στην ώρα της να είχε έρθει θα είχα φύγει μετά το πρώτο χύσιμο , για να μην μείνω αχυστος και μόνο.

Πάμε όμως απ' την αρχη. Μπαίνει μεσα , γιου λαηκ μπειμπεεε μου λέει , το γιου λαηκ παίζει να το σκέφτηκα εγώ ότι το είπε , επειδή από αγγλικά αν ξέρει πάνω από 10 λέξεις θα είναι υπερβολη. Γνέφω εγώ που να μην εγνεφα.

Εμφανισιακά είναι κοντά στην φώτο που φαίνεται να εχει πυκνά φρύδια χωρίς το γυάλισμα του adobe. Ζητάει λεφτά μπροστά , βγάζει ρούχα , βλέπω ένα ινσταγκρσαμικο κωλο χωρίς τα φίλτρα αλλά πολύ ενδιαφέρον σκέφτομαι.

Παει στο μπάνιο για 5 δευτερόλεπτα , με ακουμπάει με τα χείλια της , γιατί φιλί αυτό δεν το λες, για αλλά 5 δευτερα.

Ξεκιναει αεροπιπα , με βαρετα στησίματα και διάθεση ξεπέτας, αφού πρώτα με καθάρισε με μωρομαντιλο με αποτέλεσμα να κάει το καυλι μου λες και το είχα βουτήξει σε ένα μπολ τσίλι, (μπάνιο προφανώς κ είχα κάνει δεννυο συζητάμε καν αυτό).

Καθ όλη την διαρκεια δεν της έχω πιάσει , ούτε δει , το βυζί καθόλου, παίρνω πρέφα ότι τυχαίο δεν είναι , λογικά τα κρύβει. Αφού έχω αρχίσει να μυρίζω την φόλα που θα φάω , σκέφτομαι ότι τουλάχιστον θα γαμησω τον πάτο της , που παρόλο τα εμφανείς σημάδια πλαστικής , φαίνεται αρκετά εκφυλος.

Ζήτημα αν μπήκε το 1/10 απ' το καυλι μου μέσα του και με το ζόρι για κάνα λεπτό.

Χωρίς πλάκα δεν κατάλαβα καν το αν έγινε , ανέβηκε reverse cow προφανώς για να μην βλέπω , γλύφω, πιάνω το βυζί. Εβαλε λιπαντικό , έπιασε τον πουτσο μου , και μάλλον τον έβαλε μέσα. Μάλλον επειδή δεν ένιωθα να μπαίνω κάπου αλλά να ακουμπάω κ να σφηνωνω τον πουτσοκεφαλο μου θα έλεγε κανείς.

Την γυρνάω στα 4 προσπαθώ να μπω κανονικά, σαν παλιό ανώμαλος που είμαι μα σα δεν ντρέπομαι που θέλω να νιώσω κάτι ντροπή μου, αλλά δεν παίζει για κανένα λόγο , δεν κάθεται και
σωστά , είμαιι κατά 50% όρθιος , αυτη λέει παρόλο που δεν με σταματαει , πολυ γκραντε ντε πέος πολύ γκραντε , λέω γάμησε το πάμε για μουνι να χύσουμε να φύγουμε.

Γαμησι στουντιου στα 4, κομ ον μπειμπεεε η άλλη , εγώ βλέπω στους 52 καθρέφτες τα ευρώ που έδωσα να καιγοντε αλλά τα βυζιά της πότε , τα έχει κάτω απ' το μαξιλάρι, η στύση στο 40% , της λέω να γυρίσει και επιτέλους καταλαβαίνω γιατί κρύβει τα βυζιά της.

Έχουν , η έχει το ένα δεν κατάλαβα τα έκρυβε όλη την ώρα , ουλες πολύ έντονες. Δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να προσπαθήσει να δείξει λίγο καυλωτικη ούτε έτσι για τα τυπικά.
Σπρώχνω για μισό λεπτό ακόμα ,βτης λέω να με τσιμπουκωσει μπας και χύσω να φύγω γιατί δεν την παλεύω άλλο.

Εχυσα αφού τον έπαιζα και έκανα εικόνα αλλά εκφυλα γαμησια που έχω ρίξει μπας και μου σηκωθεί , με την ίδια να μου ιδρώνει τ αρχιδια με την γλώσσα της, γιατί να τα εγλυφε αποκλείεται.

Google translate μετά , της λεω ότι πρέπει να φύγω , με παντομίμα ρωτάω αν παίζει να μου δώσει πίσω τα φράγκα του anal , μου λέει , loool ξέχνα του μαλακά μουυυ , μπήκες για 2 εκατοστα , σορυ αλλά άντε γαμησουυυυ. Τουλάχιστον έτσι μου είπε στην φαντασία μου. Μου έριξε άκυρο δεν γαμιεται λεω, αφού μπηκα μπηκα τι να κάνεις , δεν θα κάτσω να εξηγήσω ότι εγώ υποτίθεται ότι να ΓΑΜΗΣΩ κωλο ήθελα όχι να βάλω το μισό μου πουτσοκεφαλο.

Ντύθηκε , μπάι μπεμπεεεε , έμεινα να σκέφτομαι ότι πρέπει να να σταματήσω μια και καλή τα escortακια που δεν ξέρω δοκιμασμένα , επειδή το 90% έχουν Mandra το: χύσε να φύγουμε ψηλε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
4.309
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, redb, goldenbrown28 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαΐου, 2021
200 ευρα μπειμπεεεεεεε..........!!!!!!???
review reaction 1 hornyasfuck
15 Μαΐου, 2021
Μαύρο
review reaction 1 hornyasfuck
15 Μαΐου, 2021
τοσο χαλια ρε φιλε...να εισαι καλα,μας γλυτωσες τα λεφτακια μας!
review reaction 1 hornyasfuck, Inf0
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3