Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 32 10
Call-Girls 60231
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλησπέρα αλάνια μου και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!
Μετά από γεμάτη μέρα λόγω φόρτου εργασίας, αποφάσισα να καλέσω το γραφείο, προκειμένου να ξελαμπικάρω λίγο. Προσπάθεια για συνάντηση με την Marianna αλλά δυστυχώς είχε ρεπό. 2η επιλογή η Anastasia που μόλις λέω το όνομα μου λένε ότι μόλις έκλεισε για την ώρα που ήθελα. Και εκεί που ξενερώνω, πετάγεται η Νικόλ από το βάθος και φωνάζει Stefania!! Απαντάω ότι είναι πολλές μέρες στη χώρα και θα είναι κουρασμένη. Σίγουρη επιλογή μου λένε τα κορίτσια δεν θα χάσεις! Τι να κάνω και εγώ, εμπιστεύομαι την κρίση τους!

Φτάνω στο ξενοδοχείο, ανεβαίνω στο δωμάτιο και βλέπω ένα κοριτσάκι με τερματισμένο σώμα και πρόσωπο διαφορετικό μεν από τις φώτο, χαριτωμένο δε! Λίγο social, μπαίνω για ντουζάκι και όπως βγαίνω μου τραβάει την πετσέτα και με αρχίζει σε ένα τσιμπούκι ξεφτιλισμένο με φτυσίματα και σκαμπίλια στα μαγουλάκια της. Αφού φτάνω οριακά να τελειώσω την σταματάω, φοράω πανοπλία και ξαπλώνω να με καβαλήσει. Φιλιά πολλά και με εναλλαγή ρυθμού από την ίδια στο σεξ, δεν άργησε να έρθει το τέλος. Η τύπισσα δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι τελείωσα ή απλα δεν την ένοιαζε και συνέχισε θολωμένη να χοροπηδάει πάνω στο καυλί μου. Αφού με νόημα της δείχνω ότι παρέδωσα πνεύμα, γελάμε λίγο και πάμε για ντουζάκι.

Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι για το απαραίτητο recharge, ενώ η Stefania καπνίζει icos (ή όπως λέγεται δεν ξέρω). Πολύ καλό social, η κοπέλα έχει τύπο, πατάει στη Γή, ξέρει τι της γίνεται και ξέρει ακριβώς τι κάνει και γιατί!! Σε κάποια στιγμή μου λεεί ''Enough talking, I want your dick now'' και πρίν προλάβω να πάρω ανάσα, μου βγάζει την πετσέτα και αρχίσει το ξεφτιλο-τσιμπούκι που μου έκανε και στον 1ο γύρο. Ακολούθησαν 3 στάσεις, όπου και παρατήρησα ότι η κοπέλα το απολαμβάνει πολύ και το ζεί. Δυστυχώς δεν κατάφερα να τελειώσω 2η φορά, όντας αγύμναστος παρέδωσα πνεύμα!

Ντουζάκι και αποχώρηση απο το δωμάτιο με τις καλύτερες εντυπώσεις. Με σιγουριά θα αναφέρω ότι ήταν η καλύτερη συνάντηση που έχω κάνει με CG, με βάση την μικρή εμπειρία που έχω.

P.S. Η κοπέλα φεύγει σε 2 μέρες, οπότε όποιος πρόλαβε το καυλάκι είδε!!

Καλή συνέχεια σε όλους!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 12, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
339
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, paparovicz, redb και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού