Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 10 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Άντρας βλέπει μπροστά του μια γυναίκα και παθαίνει σοκ με την εμφάνισή της. Με κάποιον τρόπο, έχει καταφέρει να την έχει δίπλα του και τα πόδια της ετοιμάζονται να βρεθούν τυλιγμένα στον λαιμό του. Το μόνο που τον απασχολεί, πλέον, είναι αν καταφέρει να τον εντυπωσιάσει έστω κατά το ήμισυ και στο γαμήσι

Απαστράπτουσα, ελκυστική, σαγηνευτική και συνάμα τρυφερή. Πανέμορφο πρόσωπο με μακρύ μαλλί Απίστευτα ωραίο κορμί, ψηλή κάπου στο 1,78 με πλούσιο, αρχοντικό στήθος, ωραίο κώλο. Άγαλμα. Αν δεν είχε και αυτό το σημάδι στον θώρακα θα μιλάγαμε για δεκάρι δαγκωτό. Στον δρόμο αν την δεις, θα σου σπάσει τον σβέρκο χωρίς να σε αγγίξει.

Ήρθε πάνω μου και αρχίσαμε με παθιασμένα γλωσσόφιλα, όπως ήτανε όρθια, κουνούσε αισθησιακά το κορμί της σαν να χόρευε, και τριβόταν επάνω μου προκλητικά. Για ποτέ αφαιρέθηκαν τα ρούχα μας χαμπάρι δεν πήρα. Κάνει κάλο στοματικό με προσπάθειες και ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε deep throat. Της αρέσει πολύ το σεξ στο πλάι Στήσιμο στα τέσσερα αρχοντικό. Η γυναίκα είναι για δυνατές στροφές και αντέχει.

Στην επικοινωνία δεν το έχει πολύ, άλλα ποιος νοιάζεται με αυτά που σου κάνει, η φαντασία της, που σε έχει πάσα στο δωμάτιο. Εκεί που μου γάμησε κυριολεκτικά το μυαλό ήτανε στο τέλος την ώρα της αποχώρησης. Την έχω συνοδέψει μέχρι την πόρτα Την κλείνει, πέφτει στα γόνατα και για ένα δίλεπτο τον είχε στο στόμα της με το έτσι θέλω! Δεν (ξανά) τελείωσα, αλλά ήτανε αρκετό για να με στείλει και να σιγοτραγουδάω τους στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου που μπήκαν και ως τίτλο της κριτικής.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
25.491
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Limperatore XXI, feragamo και 34 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού