Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
...αλλά μέχρι εκεί. Αρχίστε να βαράτε, συνηθισμένος. Εξηγούμαι, ναι συνολικά η πρώτη εικόνα είναι πολύ καλή και για πολλούς λόγους. Κυρίως γιατί δεν είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει. Εκπαιδευμένη να σαγηνεύει με βαλκάνιο τρόπο, ξέρει πως να κινηθεί, να κοιτάξει, πως να φτιαχτεί, να φτιάξει το μαλλί της κλπ (τι σου κάνει ένα κομμωτήριο τελικά!). Προφανώς, πολύ ανώτερη σε σχέση με την συντριπτική πλειοψηφία των ουκρανορωσιδιών που γνωρίζουμε, το οποίο για όσους γενικά ταξειδεύουν, δεν αποτελεί και καμία καινούργια είδηση. Αναφέρομαι πάντα στην πρώτη εικόνα και όχι στις βιολογικές λεπτομέρειες, όπου το ξανθό γένος, λικε ιτ ορ νοτ, έχει προβάδισμα. Ιν σορτ, η γκόμενα θυμίζει έξυπνα στημένη νουδούλα που πάει στο mercedes και μετά μπουζούκια, αλλά όταν γδυθεί, δεν μπορεί να συγκριθεί με πριμε ρωσικό ελάφι. Prime έγραψα, όχι βλαχάκια από το γιέσκ ή τα διάφορα κωλοχώρια της σοβιετίας. Από εκεί και πέρα, υπηρεσίες θα έλεγα χλιαρές, τεχνική στον μέσο όρο και δυστυχώς είναι εμφανής η κούρασή της. Αντιλαμβάνομαι δεν έκλεισε μπούτια ούτε 5 λεπτά από την στιγμή που ήρθε και καλά έκανε, γιατί για ακριβώς αυτό τον λόγο ήρθε. Επανάληψη για μένα όχι και ας είναι εντυπωσιακή στην πρώτη ματιά. Εάν ανοίξει πάλι το μικρό mercedes όμως, εύκολα την έπαιρνα μαζί μου για τσάρκα με κατάληξη στο romeo. Βαράτε αλύπητα τώρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.285
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, alpula, THV και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Απριλίου, 2021
Σειρά μου να πω ευχαριστώ....
30 Απριλίου, 2021
Φίλε Jack ενώ η εμπειρία μου ήταν διαφορετική, η κριτική σου ήταν πάααρα πολύ καλή και με μερικά πολύ σωστά points. Να σαι καλά φίλε
30 Απριλίου, 2021
Η κοπελα το πηγε nonstop οντως και η κουραση ηταν αναμενομενη.. ηταν, η κοπελα, κατι διαφορετικο σιγουρα και παντα κρινουμε με τον τρεχοντα "ανταγωνισμο" που αυτη την περιοδο δεν τον βλεπω υψηλο. ,η κριτικη σου φιλε μου εχει σιγουρα points και ολα τα reviews χρειαζονται..αν κ η κοπελα καταλαβα σκεφτοταν να μην ξαναελθει εγω βλεπω να ξαναερχεται γιατι εχει πολυ ..ζητηση εδω (€) και το γραφειο θα το επιδιωξει φυσικα να την φερει... καλες γιορτες..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3