Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 2 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Την ημερομηνία της συνάντησης δεν υπήρχε ακόμα κριτική και ήταν ο αποτρεπτικός παράγοντας απ'το να τολμήσω το ραντεβού, παρόλο που το σκεφτόμουν.
Τελικά, αφού το είχα σχεδόν πάρει απόφαση, επικοινώνησα με το γραφείο προκειμένου να πάρω κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το πώς ήταν το πρόγραμμά της και πόσο ικανοποιημένοι ήταν όσοι την είχαν συναντήσει ως τώρα. Η μόνη ουσιαστική πληροφορία που πήρα ήταν ότι κάνει δυνατό πρόγραμμα, ενώ τόνισαν το ότι κάνει πρωκτικό (που ήταν και ένας από του κύριους λόγους που την είχα επιλέξει) και ότι τη θεωρούν όμορφη. Τελικά επέλεξα να κλείσω ραντεβού.
Το μόνο σημείο που θα συμφωνήσω πλήρως με την κριτική του vltepdr είναι η τελευταία του παράγραφος για την προσωπικότητα.
Κατά τα άλλα, όσον αφορά την εμφάνισή της, είναι περίπου 1.68-1.70 (όσο αναφέρει και στο site) και αρκετά αδύνατη. Όχι το αδύνατο με τόνο (toned body είναι ο αγγλικός όρος - με συγχωρείτε αλλα μου διαφεύγει ο ακριβής ελληνικός), αλλά απλά αδύνατη. Το σημαντικότερο αποτέλεσμα του οποίου είναι ένα κωλαράκι με σχετικά καλό σχήμα, αλλά αρκετά χαλαρή αίσθηση. Έχει σχετικά όμορφο και άγριο πρόσωπο, με έντονες γωνίες (σίγουρα οφειλόμενο και στο ότι είναι αδύνατη) και έντονα ζυγωματικά, το οποίο γλυκαίνουν κάπως δύο μεγάλα μάτια.
Στα του αγώνα, έδειχνε να προτιμάει να με τελειώσει με στοματικό, παίζοντας μεν αρκετά με τη γλώσσα της, αλλά βασιζόμενη κυρίως στη χρήση χεριού και την ταχύτητα. Κάτι που μάλλον περιγράφει πιο ταιριαστά ο όρος αερόπιπα - ούτε βάθος, ούτε ιδιαίτερη αίσθηση.
Στο σεξ δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στο οποίο να αναφερθώ. Δεν υπήρχε κάποια δημιουργικότητα, αίσθηση σύνδεσης μεταξύ μας ή κάτι που να σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο έστω ότι πληρώνεις για όλο αυτό τέλος πάντων. Επίσης δεν έδωσε κανένα φιλί καθ'όλη τη διάρκεια. Το μήνυμα το πήρα εξ'αρχής όταν βρεθήκαμε σε θέση που σχεδόν απαιτεί να φιληθείς, αλλά, γνωρίζοντάς το και η ίδια, έφερε το λαιμό της στο πρόσωπό μου. Ύστερα από αυτό ούτε εγώ επεδίωξα κάτι, ούτε εκείνη έκανε οποιαδήποτε κίνηση.
Ως τώρα μια πολύ αδιάφορη συνάντηση δηλαδή. Όμως η ολοκληρωτική ξενέρα ήρθε όταν ανέφερα εκείνο που θα μπορούσε να σώσει κάπως την παρτίδα, και έναν απ'τους σημαντικότερους λόγους επιλογής της Νέλλης. Το πρωκτικό. Όταν, λοιπόν, έφτασε η στιγμή να το ζητήσω έλαβα ένα απόλυτο όχι, καθώς ήταν υπερβολικά μεγάλος για να κάνει κάτι τέτοιο (και όχι, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο - στην καλύτερη λίγο άνω του μετρίου). Το μέγεθος μάλιστα με το οποίο μου έδειξε χαρακτηριστικά ότι το κάνει να'ταν το πολύ 8 με 10 πόντους. Αναφέροντάς της ότι σύμφωνα με το site αλλά και το γραφείο με το οποίο μίλησα δεν υπήρχε κάποια αναφορά για μέγεθος, πράγμα που θα έπρεπε να υπάρχει σε αυτήν την περίπτωση, είπε ότι τους το έχει πει αλλά δεν το έχουν αλλάξει. Με το γραφείο, βέβαια, που μίλησα αργότερα είπαν ότι έχει κάνει πρωκτικό με όλους τους προηγούμενους και δεν έχει αναφερθεί κάτι. Όχι ότι με απασχολεί και ιδιαίτερα ποιος έχει πει τι σε ποιον. Το θέμα είναι ότι κάτι το οποίο με οδήγησε στη συγκεκριμένη επιλογή και το οποίο είχε επιβεβαιωθεί και τηλεφωνικά, δεν έγινε ποτέ. Και δεν είναι και η πρώτη φορά που μου τυχαίνει αυτό, οπότε η ξενέρα και ο εκνευρισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος.
Κάτι ακόμα που μου χτύπησε άσχημα ήταν ότι όσο έκανα μπάνιο άναψει τσιγάρο χωρίς να με ρωτήσει αν με ενοχλεί ή όχι. Όχι ότι θα της έλεγα όχι, ούτε και θα φιλιόμασταν μετά ώστε να με επηρεάσει εκεί, αλλά αυτά τα πράγματα, ακόμα και από τυπική ευγένεια, τα ρωτάνε.
Γενικότερα το σκεφτόμουν για το αν θα έκανα αυτήν την κριτική ή όχι, αλλά μιας και υπάρχει πλέον μια θετική που ξέρω ότι εμένα θα με είχε ωθήσει στο να την επιλέξω αν υπήρχε νωρίτερα, αποφάσισα αναφέρω τη δική μου εμπειρία ώστε, αν βρεθεί κάποιος με παρόμοιες με τις δικές μου προτιμήσεις ή γούστα να αναλογίζεται αυτήν την επιλογή, να γνωρίζει περισσότερα από ότι εγώ όταν την έκανα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 21, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
644
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, oxygen511, kwstasxat και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Απριλίου, 2021
Εντάξει, η ουσιαστική διαφωνία μας έγκειται στο πόσο μας άρεσε σαν γυναίκα (εμένα είναι του γούστου μου αυτός ο τύπος και έτσι δεν χαλάστηκα τόσο από την έλλειψη προσωπικότητας στην οποία συμφωνούμε) και στο ότι εγώ δεν ζήτησα πρωκτικό.
review reaction 1 hornyasfuck
26 Απριλίου, 2021
Δεν εννοούσα ότι διαφωνύμε παντού ή πλήρως, για αυτό άλλωστε και χρησιμοποίησα τη λέξη "πλήρως" στο σημείο που ανέφερα ότι συμφωνούμε. Άρα ότι στα υπόλοιπα μπορεί να μη συμφωνούμε καθόλου, αλλά και ή να συμφωνούμε εν μέρη.
Η κύρια διαφορά μας, πιστεύω, ήταν η αίσθηση της όλης συνάντησης. Εσένα ήταν θετική καθώς εστίασες σε σημεία που σου άρεσαν και εγώ σε άλλα στοιχεία τα οποία δεν μου άρεσαν.
Θεωρώ ότι οι κριτικές μας αλληλοσυμπλρώνονται και είναι πολύ χρήσιμο να υπάρχουν και οι δύο καθώς δίνουν την πληροφορία για το τι θα πάρει κάποιος ανάλογα με το τι ζητάει. Δεν είναι το θέμα το πού διαφωνούμε δηλαδή, αλλά το ότι ζητάμε διαφορετικά πράγματα και για αυτό στάθηκε ο καθένας μας σε αυτά.
review reaction 1 oxygen511, vltepdr
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2