Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αν θα έπρεπε να πω ένα πράγμα μόνο για τη Νέλλη είναι ότι είναι θεόμουνο (και το ξέρει). Έχει την κλασσική μεσογειακή ομορφιά. Eκτός από εδώ θα μπορούσε να είναι και από την Ισπανία ή την Ιταλία: σχετικά ψηλή (1,72 +), λεπτή, με πυκνά μαύρα (όχι καστανά) ίσια μαλλιά και σκούρα καστανά μάτια, ωραίο περήφανο λαιμό, γαμάτο σώμα, πανέμορφο κώλο που τονιζόταν από ένα στενό παντελόνι, ωραία πόδια, ναι, είναι μουνάρα από την κορφή ως τα νύχια.

Μια και δεν υπάρχει περιορισμός όμως θα σας πω περισσότερα γι’ αυτήν.

Γνωριστήκαμε, ζήτησε μόνο νερό, την πλήρωσα για να μην το έχει στο μυαλό της έτσι που μου φάνηκε μικρή και ψαρωμένη και μπήκε να κάνει μπάνιο. Ήρθε τυλιγμένη με την πετσέτα, σκουπίστηκε χαμογελώντας ικανοποιημένη με τον εαυτό της, την πέταξε και μου αποκάλυψε αυτό που φανταζόμουν ήδη. Αψεγάδιαστο σώμα, στήθος δυάρι στητό, καλοσχηματισμένο, με όρθιες ρώγες, piercing στο μουνί, στην κοιλιά, στο στήθος και αρκετά tattoo όχι όμως extreme (εμένα μ’ αρέσουν τα τατουάζ). Ενστικτωδώς σκέφτηκα “θα τη σκίσω πολύ άγρια αυτήν την καύλα”.

Άρχισε να με φιλάει γλυκά στο λαιμό, στις ρώγες, στα πλευρά, ενώ της έπιανα το στήθος ή/και τον κώλο. Την πλάκωσα κι εγώ στα φιλιά χαϊδεύοντάς της το μουνί και ενώ πήγαινε για πίπα την ξάπλωσα και της έκανα ένα χορταστικό γλειφομούνι πειράζοντας λίγο και το σκουλαρίκι. Όμορφο μουνί, υπέροχη μυρωδιά και γεύση. Αφού καύλωσα, με άρχισε μια καλή πίπα, προσεγμένη και μερακλίδικη από τεχνική άποψη αλλά χωρίς αλητεία – δεν ξέρω πώς να σας το πω καλύτερα. Κάτι έλειπε. Για λίγο πήγα να χάσω την καύλα μου αλλά έτσι που την έβλεπα όμορφη και ζυγίζοντας τα βυζιά της στα χέρια μου, ξανακαύλωσα. Προφυλακτικό, λίγο γλυκό τσιμπούκι ακόμα, την ξάπλωσα και άρχισα να την γαμάω γονατιστός, αργά για αρχή ενώ εκείνη, ελαφρώς ανασηκωμένη, στηριζόμενη στους αγκώνες, πότε με κοίταζε στα μάτια και πότε εστίαζε στο μπάσε βγάλε. Μου άρεσε φοβερά η αίσθηση του σκουλαρικιού της πάνω μου και γι’ αυτό προσπαθούσα σε κάθε κίνηση να μπαίνω όλος. Όταν πια έγινα πύρκαυλος, της σήκωσα τα πόδια πιάνοντας την από τους αστραγάλους και μετά από τα πατουσάκια και την έχυσα δυνατά σ’ έναν οργασμό διαρκείας.

Κάναμε μπάνιο, ανάψαμε τσιγάρο και ενώ κάπνιζα, η Νέλλη στις 3 ρουφηξιές άφησε το δικό της και άρχισε πάλι την πίπα. Οκ, πήρα κι εγώ μια θέση να την βλέπω καλά τελειώνοντας το τσιγάρο μου, χαϊδεύοντας την στα μαλλιά, όπου ανακάλυψα και ένα κρυφό τατουάζ πίσω από το αριστερό αυτί της. Θα το ξαναπώ: είναι όμορφη. Μετά παίξαμε 69, μετά πάλι πίπα και με τα πολλά την έβαλα στα 4 γαμώντας την με δύναμη για ώρα. Σκέφτηκα πως θα ήταν καλή φάση να είχα περισσότερα χέρια σαν κάτι ινδουιστικές θεότητες για να την πιάνω παντού αλλά, δυστυχώς, δεν είμαι ινδουιστική θεότητα και έχω μόνο 2. Έχοντάς την γραπώσει καλά σε ένα ωραίο στήσιμο που έκανε, ανέβασα τέρμα ρυθμό με την ανησυχία ότι διαφορετικά πάλι δεν θα μπορέσω στα καπάκια δεύτερη εκτόξευση και… και πάνω που κοιτάζοντας το κωλοτρυπάκι της άρχιζα να την χύνω ενώ αυτή έφερνε τον κώλο της προς εμένα ακανόνιστα, άλλαξε θέση πάνω στον χαμό και βγήκα, μισοχύνωντας, πριν προλάβω να ξαναμπώ μέσα της. Δεν με πείραξε, ήταν ήδη καυλέ η φάση μας και δεν της το είπα καν. Καλά γάμησα και, οκ, το ευχαριστήθηκα. Όμως και τις δύο φορές ήταν από τις ευχαριστήσεις που χάνονται σε ελάχιστες στιγμές, όχι σαν κάτι γαμήσια που αισθάνεσαι για ώρα μετά εκείνη την μαστούρικη ευδαιμονία που περιέγραφαν οι οπιομανείς.

Η Νέλλη, αν και είναι έτσι μουνάρα, έχει κάτι που την κάνει κάπως αδιάφορη, λιγότερο επιθυμητή από ότι δικαιολογείται με τέτοια εμφάνιση. Δεν διέκρινα καμία προσωπικότητα, δεν έχει καν καριολία παρόλο που είναι cg. Είναι λίγο φλου αλλά όχι επειδή είναι ανέμελη ή απορροφημένη σε κάτι. Είναι έτσι από κατασκευή. Μπορεί και να’χει να κάνει με το ότι είναι νέα και στο επάγγελμα (σχεδόν ένα χρόνο είπε) και στην ηλικία (είπε ότι πάει στα 22 και ένα tattoo που έχει στο μηρό μού το επιβεβαίωσε). Αν και πρόθυμη στο σεξ, είναι απλοϊκή, σχεδόν παιδική – αυτή είναι η γενική αίσθηση που αφήνει. Ευγενέστατη, χαμογελαστή, πρόθυμη αλλά ουδέτερη σαν χαρακτήρας. Το μόνο που θυμάμαι να ειπώθηκε εκτός όσων ελάχιστων σας είπα ήδη, είναι να με ρωτάει τί ζώδιο είμαι και ότι μου είπε το δικό της… Ε, ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε και έφυγε. Τόσο ωραίο μουνί είναι κρίμα να χάνεται στη λήθη τόσο γρήγορα.

Δύσκολα θα ξαναπλήρωνα για να τη γαμήσω. Και έξω να την γνώριζα, θα προσπαθούσα μεν να την πηδήξω έχοντας όμως από την αρχή στο μυαλό μου ότι δεν θέλω κάτι παραπάνω από μια νύχτα. Γι΄αυτό θα βάλω ”ίσως”. Μπορεί να με ξαναπιάσει λόγω εμφάνισης, ποτέ δεν ξέρεις.

Η βαθμολογία είναι πρόσωπο – 9, σώμα – 9, γενική συμπεριφορά – 8, επικοινωνία (αν και ελληνίδα ή γεννημένη εδώ) – 7, διάθεση στο σεξ/συμμετοχή – 7, σχέση αξίας/κόστους – 7.

p.s.: το γραφείο εξαιρετικό στη συνεννόηση/ημερομηνία ενδεικτική αλλά το ραντεβού έγινε πολύ πρόσφατα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 22, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CaptainK, olddog, gauguin και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Απριλίου, 2021
φιλε μου ειναι η νελλη που δουλευε παλια athens diva και εχει κανει 2 ταινιες sirina?
review reaction 1 hornyasfuck
24 Απριλίου, 2021
Δεν έχω ιδέα trd αλλά όπως είπα η ίδια είπε ότι δουλεύει κάνα χρόνο και μου φαίνεται πιθανό να λέει αλήθεια. Δεν ξέρω για πόσο παλιά μιλάς, η κοπέλα είναι μικρή
review reaction 1 hornyasfuck, trd
24 Απριλίου, 2021
Ακριβώς αυτό φίλε, της λείπει αυτό το καριολίκι, που θα σε κάνει να θυμασαι την συνάντηση. Το περιέγραψες μια χαρά.
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
review reaction 1 hornyasfuck, vltepdr
24 Απριλίου, 2021
vltepdr στειλε μου pm γιατι δεν με αφηνει εχεις περιορισμενους φιλους
ευχαριστω προκαταβολικα
review reaction 1 hornyasfuck
24 Απριλίου, 2021
Πολύ ωραία κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, vltepdr
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5