Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 13 10
Call-Girls 19644
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Χαίρετε συναγωνιστές. Δεν θα γράψω κριτική αλλά τον πόνο μου μήπως γίνει χαρά.Ελπίζω να μην κουράσω ηταν δύσκολη μέρα και περίεργη.Θέλησα να την κλείσω ευχάριστα με επιλογή τελευταίας στιγμής. Η Νικόλ άψογη όπως πάντα στην ανταπόκριση, οπότε λόγω διαθεσιμότητας , κριτικών και φωτογραφιών πήρα τον πηγαιμό , για τον χώρο της Nikas. Το ξενοδοχείο ζήτησε στοιχεία να κρατήσει για να περάσω στα ενδότερα (απαράδεκτο ) . Το δωμάτιο σαν κάποιου Ούνου και με τσιγαρίλα. Το προσπέρασα γιατί το παράθυρο ήταν ανοικτό και η κοπέλα αντικειμενικά έχει κορμί πάρα πολύ καλό. Η υποδοχή έγινε με εσώρουχα και γόβες χωρίς ίχνος make up. Το πρόσωπο είναι κλασσικό μοσχοβιτικο ολοστρόγγυλο το οποίο εμένα δεν με ενθουσίασε ίσως γιατί , ένα χαμόγελο δεν έσκασε ποτέ και η μούρη ήταν στο πάτωμα με το γεια σας, οπότε γούστα είναι αυτά. Επικοινωνία δεν έχουμε διότι μόνο το fine γνωρίζει ή αυτό πουλάει από επικοινωνία. Δεν είχα όρεξη ιδιαίτερη για πάρλες και ζήτησα να πάω για μπάνιο , μου δόθηκε πετσέτα μάλλον όχι καθαρή...το ωραίο μπάνιο ήταν λες και είχε σκάσει μπόμπα τύπου ταινίας Olympus has fallen. Πετσέτες κάτω, σακουλάκια πεταμένα και αφρόλουτρο πουθενά. Ζήτησα , μου δόθηκε body lotion , ευτυχώς βρήκα σαπούνι. Βγαίνοντας, με περίμενε στο κρεββάτι το άστρωτο από τον προηγούμενο αγώνα. Φιλιά είχαμε ίσα ίσα να ακουμπάμε , προσπέρασα και πήγα προς λαιμό. Μια εσανς ότι το σαπούνι είναι άγνωστη λέξη , ήρθε ...Κεφάλι σε τοίχο! Τα εσώρουχα βγήκαν γρήγορα και το κορμί αποκαλύφθηκε . Το στήθος φτιαγμένο αισθητικά πολύ καλό , ο κώλος ποίημα και η κοιλιά γυμνασμένη όπως και τα ποδαράκια τα δυνατά ίσως όχι τόσο ταιριαστά (φταίει και το ύψος σε αυτό).Το μουνάκι όμως ίσως από τα ποιο ωραία που έχω δει. Μόνο το είδα όμως τίποτα άλλο και εξηγώ γιατί το 8 στο σώμα.Το στήθος όμορφο αλλά απαγορευτική στο να το ακουμπάς. Είναι sensitive. Τέτοια παρατήρηση καιρό είχαν να μου κάνουν.Βρε μπας και είμαι κανίβαλος -άγαρμπος και δεν το ξέρω; Είχα τόση απορία στο απότομο ύφος που αντί να φύγω είπα να ακουμπήσω το μουνάκι. Απαλές κινήσεις και πριν κάνω καταιγιστική κίνηση ,ξερά και επαναλαμβανόμενα άκουσα το no fisting. όπα λέω έχουμε εμπειρία μην μασάς θα ολοκληρώσουμε και θα φύγω στο μισάωρο.Τον πήρε στο στόμα με πολύ καλό στήσιμο και όπως έβλεπα τα ωραία κωλομέρια (σόρυ για την αργκο αλλά ήταν πολύ ωραία) με τελείωσε Χαχαχα! πως έγινε αυτό το πρόωρο με τέτοια διάθεση , Κεφάλι σε τοίχο!ακόμα το ψάχνω. Είπα μέσα μου , ότι αφού Μαλακία ας κάτσω λίγο ακόμα μπας και τον πνίξω τον κούνελο. Μπαίνω φιλότιμα για μπάνιο, το κορίτσι είπε να μην το δοκιμάσει το νερό ,σκουριάζει. Βγαίνω, λέω μασάζ;;; Νόημα το 'χω με στυλ. Βάζω πετσέτα στο κρεββάτι, ξαπλώνω. Με χάιδευε να κάνω νάνι....μετά από 4 λεπτά (μετρημένα) σηκώθηκα και έφυγα να πάω να μπω στον κλίβανο άμεσα. Τα ρούχα τα πέταξα, pcr test έκλεισα , η διάθεση ήταν και παραμένει χάλια , εσείς αγνοήστε με και πράξτε όπως νομίζετε. Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
andronikos3
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
7 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
151
Likes:
12.394
Πόντοι:
30.373
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Karelis69, geroksouras και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2021
Ἔπρεπε νά φύγης φίλε, ἀλλά δυστυχῶς νίκησε ὁ κάτω ἐγκέφαλος... ΥΓ: Αὐτό γιά τὸ Olympus has fallen πολύ... Πάντως αὐτή ἡ ταινία μιμεῖται τὶς ταινίες Die Hard... Ἀκόμη καί ὁ Gerard Butler τὸν Bruce Willis μιμεῖται... καί άποτυγχάνει...!
23 Απριλίου, 2021
τι να πω.... στο προηγούμενο tour της εγώ άλλη κοπέλα συνάντησα και μου κάνει εντύπωση ρε φίλε γιατί ξέρεις ότι εμπιστεύομαι τις κριτικές σου, τι σκατά έπαθε η κοπέλα... Πραγματικά, όλη αυτή η συμπεριφορά της δείχνει αυτοκαταστροφικές τάσεις.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2