Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 3 10
Call-Girls 10151
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Χαιρετώ σας.

Συνάντηση με την εν λόγω κυρία, η οποία βρίσκεται στην πόλη μας. Μπορεί το γραφείο να άλλαξε όνομα, αλλά το τηλ. επικοινωνίας είναι το ίδιο, όπως κι η κοπέλα την οποία είχε φέρει παλαιότερα (αν κι η ίδια είπε πως είναι πρώτη φορά στην πόλη, αλλά μπορεί να μπερδεύτηκε γιατί δεν το έχει με τα Αγγλικά).

Ανοίγει η πόρτα κι εμφανίζεται το μωρό. Οι φωτογραφίες δεν έχουν διαφορές, περα από το κλασσικό μοντάζ που πέφτει για να φαίνονται πιο λαμπερά τα μοντέλα και να λέμε πω,πω τι μουνί είναι αυτό Πλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελο . Εγώ θα έλεγα πως από κοντά μου φάνηκε και πιο γλυκιά στο πρόσωπο (αν και με υποδέχτηκε άβαφη εντελώς, δε με ενόχλησε καθόλου, γιατί είναι αρκετά όμορφη). Επίσης τα μαλλιά της είναι πιο ξανθά, δεν είναι το μελαχρινό όπως στις φωτό. Είναι ψηλή στο 1,80, οπότε δε χρειάζεται τακούνια για να ανέβει κι άλλο, σφιχτό σώμα, πολύ ωραίο βυζί, στητό. Δηλώνει 28 χρονών αν και μου φάνηκε 3-4 χρόνια νεότερη.

Στα του αγώνα, στην αρχή ήταν λίγο διστακτική, όσο περνούσε η ώρα ανέβηκε η διάθεσή της και βελτιώθηκε το πράγμα. Στην πίπα όχι και τρελά πράγματα, πολύ χέρι, μέτρια τεχνική. Στα του σεξ αν και ανέβαζα στροφές φάνηκε να μην αντέχει, οπότε κατέβαζα γρήγορα ταχύτητα. Θέλει καθοδήγηση στα 4, καθώς δεν είναι κι η καλύτερή της. Το μουνάκι της σφιχτό θα έλεγα, υγραίνεται εύκολα με λίγο παιχνίδι. Τελείωμα στο στόμα, όπου δεν τα πήρε κι όλα μέσα, κάτι το οποίο ήταν το μεγαλύτερο αρνητικό για μένα, από την στιγμή που πληρώνω εξτρά γι' αυτό.

Στα της επικοινωνίας, πολύ φτωχά αγγλικά, είπαμε κάποια πράγματα ανάμεσα στους 2 γύρους αυτά. Εγώ δεν είδα τρελές αποδόσεις από την συγκεκριμένη, πιστεύω πως είναι για χαμηλές πτήσεις και κυρίως για αγαπούληδες.

Και κάτι τελευταίο, το οποίο μου έκανε επίσης αρνητική εντύπωση. Πολύ ζέστη στο δωμάτιο. Σε σημείο να μην μπορώ να λειτουργήσω ειδικά στο 2ο γύρο, οπότε και της είπα ότι ζεσταίνομαι και άνοιξε το παράθυρο. Με αυτό το πράγμα, γιατί το παρακάνουν, δεν το καταλαβαίνω Χμμμ; . Δεν είμαστε και στο Κίεβο, στην ανοιξιάτικη Θεσσαλονίκη είμαστε και μάλιστα ήταν ακόμη μέρα, οπότε είχε περισσότερη ζέστη. Αυτά και καλά γαμήσια Κατσικογάμης.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 12, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Σεπ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
1.264
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 trikimia, redb, maposavouris και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Απριλίου, 2021
ποια είναι η ηλ. διεύθυνση του σάιτ πλέον?
review reaction 1 hornyasfuck
18 Απριλίου, 2021
https://richescort.gr/

review reaction 1 james034, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2