Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 16 10
Call-Girls 47222
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Μαριάννα είναι από τις γυναίκες που έχουν “τύπο”. Από αυτές που αν τις πετύχεις κάπου τυχαία σου μένουν στο μυαλό και θα τις θυμόσουν αμέσως ακόμα και μετά από καιρό. Δεν την λες (και δεν είναι) μοντέλο, αλλά έχει τη στόφα της έξυπνης και χειραφετημένης γυναίκας και είναι αυτό που σε κάνει να θες να τη γαμάς χωρίς αύριο. Δεν είναι “πλαστική”, είναι μια κανονική γυναίκα, που προσπαθεί να έχει καλή διάθεση για να έχεις κι εσύ.

Είναι περίπου 1,60 και μεταξύ 32-36, με σφιχτό σώμα, φανταστικό δέρμα, ωραίο φυσικό στήθος δυάρι, πολύ ωραίο κώλο και δεν έχει κοιλιά όπως είπε κάποιος, απλώς δεν είναι φέτες από κοιλιακούς. Πάνω απ’ όλα όμως έχει ενδιαφέρον πρόσωπο που αποπνέει κάτι σπάνιο για cg, μια ομορφιά όχι τόσο mainstream, η οποία τονίζεται περισσότερο από το ποια είναι και όχι από το πώς είναι. Έχει πανέμορφα εκφραστικά μάτια, ροκάδικα κόκκινα μαλλιά, σπάνια φωνή, φυσικά χείλη, είναι άνετη και μπορεί να σε διαβάσει. Την συμπάθησα την τύπισσα από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Ήπιαμε ένα ποτό και καπνίσαμε κι αμέσως μου γδύθηκε και μου την έπεσε. Στην αρχή μου φάνηκε πως ήταν λίγο αμήχανη. Άρχισα να τη φιλάω παντού και ξεμπλόκαρε σε δευτερόλεπτα. Μου ήρθε να τη φάω και στο γλειφομούνι διαπίστωσα 2 πράγματα: ότι είναι εξαιρετικά καθαρή και μυρωδάτη και ότι της αρέσει να τη γλείφουν. Αφού το ευχαριστήθηκα άρχισε μια καταπληκτική πίπα και με έκανε τούμπανο. Προφυλακτικό και πήγε να γυρίσει, αλλά την πήρα από μπροστά, αυτή ανάσκελα κι εγώ γονατιστός γιατί ήθελα να τη βλέπω. Της το είπα και δεν πήρε τα μάτια της από τα δικά μου μέχρι τέλους. Πολύ καλός ρυθμός, βαθιές διεισδύσεις και ένα τελείωμα από τα λίγα.

Στο ημίχρονο, καπνίσαμε και ήπιαμε 1 ποτό ακόμα στα γρήγορα γελώντας πολύ με διάφορα που λέγαμε, μπάνιο και ενώ κάτι έλεγα με έγραψε κι άρχισε μια δεύτερη φανταστική πίπα. Μετά 69 και με καύλωσε τόσο που την γύρισα στα 4. Φανταστική αίσθηση, την χάιδευα παντού, είναι και κοντούλα και έπιανα στήθος, σβέρκο, της χάιδευα τα μαλλιά, πόδια, κωλομέρια – σούπερ όλα. Δεν ήξερα πόσο χρόνο είχαμε και ήμουν στη φάση που σε κάθε διείσδυση σκέφτεσαι “τώρα θα την χύσω”, αλλά δεν θες και να τελειώσεις ακόμα. Καρφώθηκα μέσα της για τα καλά και ανταποκρινόταν με κάθε τρόπο. Αλλά εγώ θέλω την ώρα μου για δεύτερη έκρηξη και δεν ήθελα να την καθυστερήσω. Αλλά το ευχαριστήθηκα πολύ και το δεύτερο γύρο. Της είπα να σταματήσουμε, μου βγάζει το προφυλακτικό και αρχίζει μια 3η σουπερ πίπα. Της είπα ότι θα αργήσω κάπως αλλά η Μαριάννα δεν θα σταματούσε αν δεν την σταματούσα εγώ.

Στα τελευταία που είπαμε είδα ότι το σκέφτεται πολύ μην της πουν ότι κλέβει χρόνο. Είναι προσηλωμένη στο να σε ευχαριστήσει. Μου είπε ότι όταν έχει τις μαύρες της δεν βγαίνει για δουλειά επειδή δεν θέλει ούτε να ταλαιπωρείται ή ίδια ούτε να απογοητεύει τον πελάτη. Την πιστεύω.

Τη ρώτησα αν ψήνεται να τη ξαναπάρω (σ’ όλες τις δουλειές έχουμε πελάτες που συμπαθούμε κι άλλους που μας τη σπάνε για κάποιο λόγο και ήθελα να δω τί θ’ απαντήσει) και είπε πολύ πειστικά και γελώντας “ω ναι!” ή κάτι τέτοιο.

Μια εντελώς γεμάτη ώρα με τις 5 αισθήσεις τσιτωμένες, αστεία και 1-2 πιο προσωπικές κουβέντες – η γυναίκα είναι έξυπνος άνθρωπος. Όσοι γουστάρετε τούμπανα/σιλινοκανάτα πιπίνια με πρόσωπα από περιοδικά, μην μπείτε στον κόπο για κανένα λόγο. Όσοι είστε πραγματικά αφοσιωμένοι στο μουνί το επιούσιο προσέξτε μην κολλήσει το μυαλό σας με την πάρτη της.

Η πραγματική βαθμολογία μου είναι πρόσωπο 8, σώμα 8, γενική συμπεριφορά 10, επικοινωνία 10, διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 9 και σχέση αξίας/κόστους 9.

p.s.: Συμπεριφορά γραφείου άψογη και ήρθε κανένα 5λεπτο νωρίτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 16, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 batzanakis21, olddog, CaptainK και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Απριλίου, 2021
Διαβάσαμε επιτέλους μία κριτική με αρχή, μέση, τέλος, με νοήματα, στοχευμένη και δομημένη σωστά.
Μπράβο vltepdr!
review reaction 1 hornyasfuck, vltepdr
26 Μαΐου, 2021
@gauguin , καλέ μου φίλε, εγώ την ξαναείδα και θα την ξαναδώ. Περιμένω να κληρονομήσω τον παππού μου που είναι μεγιστάνας, ώστε να την κλείνω όλες τις εργάσιμες ώρες της... Σε εσάς τα έλεγα, το δικό μου μυαλό κόλλησε.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2