Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συναντηση με τη κορασιδα στο γνωστο ξενοδοχειο που συνεργαζεται το γραφειο.

Χλιαρη υποδοχη οπου ψιλοκαταλαβα οτι δε θα γαμηθουμε και χωρις αυριο, για να το θεσω κομψα

Σωμα κανονι με νεανικο βυζακι 1,5αρι-2αρι και φοβερο κωλαρακι.
Στο προσωπο θα της εβαζα ενα 7, εχει αυτο που θα λεγα "Ρωσοφατσα" με εντονα ζυγωματικα και μπλε ματια που πανε προς τα σχιστά αλλα εμενα δε με τρελαινει κιολας αυτος ο συγκεκριμενος τυπος προσωπου. Ωραια χειλια γεματα και ξανθο μαλλι μακρυ πιασμενο κοτσο.
Ηλικια με βαση το σωμα θα λεγα οτι ειναι οντως 19-20 που λεει το προφιλ της, αλλα μου ειπε οτι σπουδαζει δικηγορεσα κι ειναι στο 4ο ετος, αρα ή το ενα ή το αλλο ειναι μουφα.

Ξεκινησαμε με μενα να απολαμβανω τα βυζια και το κωλαρακι της και στη συνεχεια ξεκινησε μια πιπα που μονο πιπα δεν ηταν βεβαια, απλα εριχνε σαλιο στη κορυφη και εγλειφε το κεφαλι, πιο κατω δε πηγαινε. Για αρχιδια ουτε λογος, ουτε με το χερι δε τα ακουμπησε.
Εκει καταλαβα οτι αν συνεχισει ετσι θα χουμε πτωση οποτε την εβαλα κατω να τη γλυψω εγω, κι εκει σφιγμενη ηταν και μετα απο κανα 5λεπτο με σταματησε για να μου περασει καποτα.
Συνεχισαμε ιεραποστολικα αφου πρωτα εβαλε τζελ που προσωπικα δε με πειραζει και ειχαμε και ανταλλαγη φιλιων χωρις γλωσσα βεβαια αφου φαινοταν οτι δεν ηθελε. Γυρναμε σε πλαγιο οπου αρχισε να παιζει και το μουνακι της παραλληλα και να παριστανει ( ; ) οτι τελειωνει. Το τελος ηρθε στα 4 με φοβερη θεα τη κωλαρα της και την ομορφη κωλοτρυπιδα της (νομιζω το highlight του ραντεβου ειναι η επιδερμιδα και η κωλαρα της)

Μπανακι, λιγη κουβεντα περι ανεμων και υδατων οπου οταν τη ρωτησα αν πηγαινει καμια βολτα/περπατημα μου πε οτι δε προλαβαινει, οποτε ισως να ταν και κουρασμενη απ τα ραντεβου ποιος ξερει, κριτικες παντως βλεπω ελαχιστες.

Ξεκινησα παλι να τη φιλαω σε ολο το σωμα που φανηκε να της αρεσει και οταν ειχαμε την ανορθωση με καβαλησε με αργο ρυθμο. Καταλαβα οτι δυσκολα θα τελειωνα ετσι 2η φορα οποτε μετα απο κανα δεκαλεπτο πεταξα καποτα και το τελος ηρθε με μαλακια γλυφοντας την.

Για να συνοψισω, το μεγαλο της ατου ειναι το νεανικο της σωμα αλλα περαν αυτου πολυ λιγα πραγματα.

Καμια σχεση πχ με τη Nikki που πριν 2 βδομαδες γαμηθηκαμε σε 2 ραντεβου σα να ηταν η γκομενα μου και ειχα να τη δω 6 μηνες.

Στην υγεια της επομενης.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Ιουλ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
748
Πόντοι:
366
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, alpula, hornyasfuck και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού